Chiar dacă urmează o furtună, un iad care va părea fără ieșire, apele se vor separa în doar patru ani

 

Marea conjuncție a lui Jupiter cu Saturn, care a avut loc în plin solstițiu de iarnă, a fost un fenomen astronomic rar și spectaculos. Anticipând momentul, media „corectă politic” a răspândit o „informație științifică” falsă pentru a putea avea încă un motiv de blasfemiere cu ocazia Crăciunului.

Speculația lansată de mediile progresiste a fost aceea că cerul de acum este similar celui din urmă cu 2020 de ani, sugerând că Steaua Betleemului ar fi fost de fapt o conjuncție a lui Jupiter cu Saturn.

Informația este într-adevăr falsă de la cap la coadă. Pentru a verifica, nu este necesar decât să introduceți datele într-un simulator (existent ca aplicație chiar și pe telefoanele mobile) pentru a vedea configurația cerului la acea dată. Evident, nici vorbă despre vreo conjuncție. Care-i totuși motivul unei asemenea intoxicări? De fapt sunt mai multe.

În primul rând, este dorința de a „integra” un fenomen eminamente spiritual în mecanicismul științific, acțiune specifică modului de gândire materialist-rudimentar, ceva de genul „dacă a existat Iisus, atunci clar trebuie să aibă o explicație științifică”. Evident este o prostie care se încearcă de când lumea. Și, evident, este de fiecare dată sortită eșecului. Însă prostovanii nu se lasă niciodată.

În al doilea rând, informația vădit falsă a fost lansată pentru a înfierbânta creierele precare. În mod obişnuit, o astfel de „bombă” este rostogolită prin mediile online, de socializare, prin presa colorată ş.a.m.d. Probabil se gândesc că, după ce „informația” va fi fost suficient rostogolită, să arate cât de proști și rudimentari sunt creștinii care, iată, sunt contraziși de dovezi aflate la îndemâna oricui. Vă imaginați ce pledoarii ar putea susține un CTP sau te miri ce altă jivină zdruncinată, intens pregătită pentru așa ceva.

Cu alte cuvinte, nici vorbă! Există însă o altă interpretare a fenomenului din 21 decembrie. Data marchează începutul unei tranziții violente ale cărei prime efecte vor începe să se vadă încă de-acum. Vom continua într-o spirală de evenimente contradictorii, iar ruperea finală va fi în anul 2024. Acela este un an de cotitură absolută în care toți „eroii” care azi au parte de puteri nelimitate se vor vedea sleiți și neputincioși, chemați să dea socoteală pentru toate nelegiuirile de care s-au făcut vinovați.

Așadar, chiar dacă urmează o furtună, un iad care va părea fără ieșire, apele se vor separa în doar patru ani. Și tot ceea ce va părea de nesuportat și de neevitat își va pierde puterea malefică brusc și inexplicabil.

Citiţi şi:

Nebunia acestei lumi: Pentru a salva planeta de emisii de carbon, au interzis felicitările de Crăciun. Şi alte măsuri 
‘Au sosit marțienii?’ Scena Naşterii Domnului de la Vatican arată ca o grămadă de șuruburi cu simboluri ascunse 

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More