Chitic, fulminant: Suveranitatea, „antidotul împotriva abuzului și dictaturii medicale“

Avocatul Dan Chitic pune în fața opiniei publice soluția pentru preîntâmpinarea discriminării prin obligativitatea vaccinării.

Avocatul Dan Chitic face încă un pas în completarea proiectului său legislativ – „Legea Suveranității“ – la care contribuie tot mai multe personalități și care se completează zi de zi cu noi propuneri. Dan Chitic se adresează celor îngrijorați de posibila lege a obligativității vaccinării – proiect lansat de guvernul PSD Tudose – Ciolacu și preluat de actuala putere.

Dan Chitic consideră că „Legea Suveranității” „este necesar să rezolve problema spinoasă a obligativității vaccinării, dar și a discriminărilor cauzate de acceptarea sau nu a unor tratamente medicale“. Ca atare, el prezintă opiniei publice articolele de Lege care aduc „antidotul împotriva abuzului și dictaturii medicale“:

Prezentăm aceste articole (Articolele 3-6) din „Legea Suveranității“, proiectul legislativ și politic al cunoscutului avocat Dan Chitic:

Articolul 3. Tratamentele și dispozitivele medicale pot fi administrate, respectiv aplicate cetățenilor români doar prin obținerea în prealabil a acordului și consimțământului scris al pacienților în urma unei prealabile şi obligatorii informări făcute pe baza prospectelor oferite de producătorul medicamentelor propuse, exceptate fiind urgenţele medicale. Niciun cetățean nu poate fi discriminat pozitiv sau negativ ca urmare a acceptării sau refuzului unui tratament sau dispozitiv medical.

Articolul 4. Nu se pot comercializa medicamente sau dispozitive medicale sau aplica tratamente medicale pentru care producătorul nu oferă garanții și remedii dovedit viabile împotriva efectelor adverse. Totodată, este interzisă comercializarea medicamentelor, vaccinurilor, dispozitivelor medicale și a altor produse farmaceutice pentru care nu s-au efectuat studii clinice complete potrivit metodologiei stabilite prin Lege.

Articolul 5. Este interzisă orice formă de reclamă comercială la televiziune, radio și pe rețelele de socializare pentru medicamente autorizate sau neautorizate, vaccinuri, dispozitive medicale și alte produse farmaceutice.

Articolul 6. Se modifică art. 297 cod penal – Abuzul în serviciu – după cum urmează:
1. Se modifică al. 1 care va avea următoarea formulare: „Fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, nu îndeplinește un act sau îl îndeplinește cu încălcarea legii în scopul obținerii unui folos necuvenit și prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.”
2. Se modifică alineatul 2 care va avea următoarea formulare: „(2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează și fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, îngrădește exercitarea unui drept al unei persoane ori creează pentru aceasta o situație de inferioritate pe temei de rasă, naționalitate, origine etnică, limbă, religie, sex, orientare sexuală, apartenență politică, avere, vârstă, dizabilitate, acceptare sau refuz al unui tratament sau dispozitiv medical, boală cronică necontagioasă, sau infecție HIV/SIDA, CoVid19 sau altele asemenea.”
3. Se pedepsește cu închisoare de la 7 la 10 ani fapta funcționarului public de punere în aplicare a oricăror norme legale declarate ca neconstituționale prin Decizie de către CCR.

În plus, Dan Chitic subliniază și previne că, dacă „încălcând Constituția si Convenția de la Oviedo, regimul Iohannis va adopta vreo Lege a vaccinării obligatorii, în orice formă, O VOM ABROGA ÎN MOD EXPRES!

Textul integral al Proiectului de lege îl puteți citi aici.

Citiți și:
CoVide et impera! Avocatul Dan Chitic, «scurt bilanț intermediar al Panisteriei»
Model de acțiuni juridice pentru combaterea discriminării pe baza vaccinării

yogaesoteric
4 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More