Chris Terheș: «Asta este România dorită de servicii. Dar asta este România pe care voi o doriți?»

 Preotul Chris Terheș

Vă daţi seama câtă ură, venin, otravă şi dezbinare au semănat serviciile, prin sclavii lor din presă, în inimile şi minţile românilor?

Priviţi în jurul vostru și veți vedea că nu mai găsiţi trei români care să se înţeleagă unii cu alţii. Toată societatea românească este fărâmiţată, nimic nu funcţionează, totul este praf şi pulbere. Milioane de români au luat calea pribegiei pentru că nu au mai putut rezista într-un stat disfuncţional controlat de servicii, care s-a întors împotriva propriilor cetăţeni.

Clasa politică românească post-decembristă – cu bunele şi relele ei – a fost decimată de servicii prin procuratura neo-stalinistă, în timp ce sclavii serviciilor din presa şi societatea în civil trâmbiţau că avem nevoie de o „nouă clasă politică”. Vă place noua clasă politică românească promovată de servicii? Vă simţiţi reprezentați de ea?

Dacă politicienii post-decembriști, toţi – indiferent de partid –, nu ar fi făcut demersurile pentru integrarea României în NATO şi UE, România era azi în situaţia Ucrainei.

În politică serviciile și-au plasat oameni după „chipul şi asemănarea lor”. Oameni cu experienţă, profesionişti, de prin ministere şi administraţie au fost înlocuiţi tot cu oameni de-ai lor. Rezultatul este că la 10 ani după integrarea României în UE, România este tot incapabilă să absoarbă toţi banii care îi sunt alocaţi de la UE. Ce exemplu de incompetenţă mai mare doriţi?
Când Polonia şi Ungaria s-au integrat în UE, din prima zi au și ştiut cum să aplice pentru fonduri. România n-a învăţat nici după 10 ani.

România a plătit peste un 1 miliard de euro (!!!) pentru aparatură de interceptare pentru SRI, sub pretextul că SRI îi apară pe români de terorişti. Asta în contextul în care în România, an de an, peste 60.000 de români mor din cauze aşa numite „evitabile”. Adică e ca şi cum, an de an, ar exploda în România o bombă atomică de genul celei de la Nagasaki. Această cifră include doar „morţi evitabile” din spitale, fără cele survenite în urma unor accidente, datorate lipsei autostrăzilor. În România nu se nasc anual atâția oameni câţi mor.

Au distrus afacerile româneşti, încât azi România exportă grâu şi importă biscuiţi, ca să dăm numai un exemplu.

Iar toate acestea s-au făcut în „aplauzele” sclavilor serviciilor din presă, care prin articolele lor ne spuneau că este bine ce se petrece.

Acum, că puteţi privi înapoi, vă place ce s-a petrecut în țara noastră şi ceea ce se petrece în continuare? Asta este România dorită de servicii. Dar asta este România pe care voi o doriţi?

Citiți și:

Dezvăluiri incendiare: SRI punea ţara la cale cu şefi din DNA, magistratură, miniştri şi politicieni la tenis şi la chermeze!

Ce dovezi mai vreţi despre distrugerea intenţionată a României după 1989?
Cine conduce România?

 

yogaesoteric
19 decembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More