CIA oferă copii pedofililor în schimbul informațiilor. Copiii abuzați sunt apoi uciși!

 

Un ofițer CIA a făcut publice unele metode șocante ale agenției, referitoare la modul în care opera un nucleu de contrabandă umană, care oferea copii pedofililor din elite. Ex-spionul John Kiriakou, care are legături strânse cu Hollywood-ul în calitate de consilier, a dezvăluit că agenția aducea tineri sclavi sexuali pentru oligarhi puternici din industria divertismentului, iar la schimb primea informaţii.

Kiriakou declară că CIA are „surse” instalate în eșaloanele superioare ale societății, ale politicii și ale cinematografiei. În schimbul unor informații, agenția oferă acestor elite un flux continuu de copii care sunt în general abuzați și uciși ulterior. În timpul prezentării sale, el a descris modul în care unul dintre acești indivizi îi oferea informații în schimbul copiilor.

El a recunoscut faptul că îi era silă de aceşti oligarhi, pe care i-a numit „gunoaie”, dar „a fost obligat să le ofere ceea ce doreau pentru a îndeplini sarcina de serviciu”.

Kiriakou a reușit să recruteze mai mulți agenți străini care să spioneze pentru Statele Unite, în Atena în 1999 și 2000, și la un moment dat a fost ținta unei încercări de asasinat. Iar în 2002, el a urmărit membrii al-Qaeda în Pakistan și atunci când șeful logisticii al-Qaeda, Abu Zubaydah, a fost rănit și capturat, fostul agent CIA a stat de pază la patul lui.

Kiriakou a scris o carte în care descrie multe dintre faptele sale – Viața mea secretă în războiul împotriva terorii al CIA. După părăsirea agenției, a preluat o slujbă la firma de contabilitate și consultanță Deloitte. Recent, s-a transferat în domeniul inteligenței corporative în calitate de consilier la Hollywood.

Citiţi şi:

O femeie vândută în copilărie unui cerc criminal de pedofili belgieni, membri ai caselor regale şi politicieni mărturiseşte ororile prin care a trecut

Este mult mai rău decât credeţi. Unde ajung copiii ce sunt răpiţi de sistem? Norvegia este doar un vârf de iceberg…

ONU demascat ca paradis pentru pedofili. Îndemn UNESCO – copiii vor învăța despre masturbare la 5 ani si despre avort la 12 ani


 

yogaesoteric
5 iulie 2018


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More