Cinci cutremure neobișnuite în decurs de 24 de ore, în România. Este oare o banală coincidenţă faptul că acestea au avut loc tocmai de Halloween?

 

Nu mai puţin de cinci cutremure au avut loc într-o singură zi, 31 octombrie 2019! Cutremurele s-au produs în mai multe regiuni din țară, inclusiv zonele seismice Buzău și Vrancea. Activitatea tectonică s-a intensificat la suprafață, unul dintre seisme fiind înregistrat la o adâncime de doar cinci kilometri, după cum informează Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Primul seism din seria celor cinci a avut loc la ora 9:06 şi a avut magnitudinea 2,3 pe scara Richter. Seismul s-a produs în Transilvania, judeţul Cluj, la 5 km adâncime.

La ora 11:33, un al doilea seism, cu magnitudinea 2 pe scara Richter, s-a produs în Muntenia, judeţul Buzău, la o adâncime de 8 km.

Două minute mai târziu, la ora 11:35, un alt cutremur, cu magnitudinea 2,8 pe scara Richter, s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la o adâncime de 24 km.
Cutremurul a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: Buzău (28 km), Râmnicu Sărat (33 km), Odobești (48 km), Nehoiu (50 km), Mizil (54 km).

La ora 12:09, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, s-a produs un alt cutremur, cu magnitudinea 2 pe scara Richter, la adâncimea de 26 km.
Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Buzău (26 km), Râmnicu Sărat (32 km), Odobești (48 km), Nehoiu (51 km), Mizil (54 km).

Ultimul dintre cele cinci seisme a avut loc spre miezul nopţii, la ora 22:42, în Vrancea. A avut magnitudinea 2,5 pe scara Richter, la adâncimea de 97 km.
Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Odobești (32 km), Panciu (34 km), Onești (40 km), Focșani (46 km), Târgu Ocna (48 km).

Acest interval scurt, de 24 de ore, indică – mai ales că seismele s-au produs în zone diferite, unele neștiute ca fiind seismice – o intensificare rară a mișcărilor tectonice.

Este o banală coincidenţă faptul că aceste cutremure au avut loc de Halloween?

La 31 octombrie este celebrată Halloween, o bizară sărbătoare importată relativ recent şi la noi în ţară.

Dincolo de amuzamentul pe care unii îl găsesc în a se îmbrăca cât mai sinistru, sau de a-şi costuma copiii în strigoi şi vrăjitoare, această manifestare invocă de fapt spiritele malefice şi infernul, fiind una dintre cele trei sărbători importante ale sataniştilor. Costumele şi măştile morbide, hidoase, diavoleşti evocă, fie că ştim, fie că nu ştim, prin procesele de rezonanţă ocultă pe care le declanşează, energii şi entităţi corespondente, care în felul acesta ajung să se manifeste cu putere aici pe pământ.

Efectele nefaste ale acestor angrenări malefice au fost evidenţiate de numeroase cercetări, care au arătat creşterea numărului de infracţiuni şi de crime în noaptea de Halloween. Într-un studiu realizat în Boston s-a constatat că, pe parcursul a patru ani, în noaptea de Halloween criminalitatea a fost mai mare cu 50% decât în toate celelalte momente ale anului.

Alte studii au arătat că de Halloween numărul spargerilor creşte cu minim 25% şi de asemenea sporesc consumul de alcool şi de droguri. Situaţia este similară în Canada, unde în multe orașe violențele și crimele se dublează, cu toată alerta forțelor de ordine.

Să ne amintim şi o tragedie petrecută în România, în data de 30 octombrie 2015, în ajun de Halloween: incendiul de la Clubul Colectiv din Bucureşti, în care şi-au pierdut viaţa 64 de tineri prezenţi la un concert de muzică metalcore, desfăşurat într-un decor şi într-o atmosferă desprinse parcă din lumile infernale. A fost data la care s-a produs cumplitul incident doar o coincidenţă?

Aşa cum arată cercetări de avangardă, gândurile şi emoţiile intense trăite de un număr mare de oameni pot să influenţeze atât evenimentele, dar şi materia. În cadrul Proiectului Conştiinţei Globale, la care participă şi cercetători din România, s-a evidenţiat faptul că evenimentele care mobilizează un număr foarte mare de oameni (inclusiv festivităţile şi sărbătorile colective) produc un anumit impact asupra realităţii fizice, ce a fost obiectivat prin intermediul generatoarelor de numere aleatoare.

În lumina acestor descoperiri, înţelegem că este perfect posibil ca în urma unor angrenări malefice să fie induse tensiuni la nivelul plăcilor tectonice, care să aibă ca rezultat declanşarea unor cutremure. De asemenea, înţelegem că pentru a obţine efecte opuse, benefice, sau pentru a contracara efectele nefaste ale acestei sărbători satanice, este necesar ca un număr cât mai mare de oameni să invoce sublime entităţi angelice şi energii dumnezeieşti.


Citiţi şi:

De ce trebuie să fie urgent interzis Halloween-ul! Invocarea forțelor malefice, cauza ocultă a morții tinerilor din clubul Colectiv

Halloween-ul şi pervertirea unor străvechi mistere

 

yogaesoteric
8 noiembrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More