Cinci motive pentru care globalistul satanist David Rockefeller nu va fi uitat

 

David Rockefeller a fost pivotului principal al Noii Ordini Mondiale până la moartea sa, survenită în urmă cu doi ani. A fost unul dintre cei mai disprețuiți oligarhi de pe Pământ și nu va fi uitat prea curând. Iată primele 5 motive:

1. Este fondatorul a mai multor societăți secrete

David Rockefeller a făcut parte practic din fiecare societate secretă a ultrabogaților de pe planetă. Nu era doar membru al Consiliului de Relații Externe, Comisiei Trilaterale și Grupului Bilderberg – el a fost de fapt chiar fondatorul lor. Prin intermediul acestor societăți secrete și al altora, cum ar fi clubul ocult satanic Bohemian Grove, Rockefeller a conspirat pentru a controla mass-media și guvernele din întreaga lume, pentru a stabili obiectivul său către un guvern mondial, nu o dată mulțumind mass-mediei pentru complicitatea ei.

„Suntem recunoscători Washington Post, New York Times, Time Magazine și altor publicații mari ale căror directori au participat la întâlnirile noastre și care au respectat promisiunile lor de discreție de aproape patruzeci de ani. Ar fi fost imposibil să ne dezvoltăm planul nostru mondial, dacă am fi fost supuși luminilor publicității în timpul acelor ani. Dar lumea este mai sofisticată și pregătită pentru a merge înainte spre un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și bancare este cu siguranță preferabilă autodeterminării naționale practicate în secolele trecute.” – declara David Rockefeller în iunie 1991, la reuniunea Bilderberg din Baden, Germania.

2. Controlul populației

Rockefeller nu este străin agendei de control al populației. Într-un discurs din 14 septembrie 1994, cu prilejul cinei anuale a ambasadorilor, a discutat despre modul în care ONU ar fi indicat să susțină populația lumii, menționând că îmbunătățirea sănătății publice a provocat creșterea speranței de viață la nivel mondial de la 46 de ani în 1960, la 60 de ani la acea vreme.

„Stabilizarea populației” – cum o numea Rockefeller, de fapt a însemnat sterilizarea, vaccinările criminale, încurajarea avorturilor, folosirea produselor alimentare cu multe E-uri ca o armă (prin chimizarea lor) pentru asasinarea oamenilor și vizarea bolilor și a războiului ca mijloc de „corecție“ pentru a opri creșterea populației.

3. Fundația Rockefeller a fost în spatele experimentelor criminale neetice și imorale asupra populației

Urmărind propriul discurs al lui Rockefeller putem conchide că Institutul Rockefeller a fost în spatele experimentelor lipsite de etică asupra populației. Câteva includ infectarea cu sifilis a guatemalezilor, sponsorizarea unui complot de către dr. Cornelius P. Rhoads pentru a infecta cu cancer portoricanii, o afirmație pe care Rhoads a negat-o puternic și a respins-o ca pe o glumă.

David Rockefeller s-a alăturat Consiliului Institutului Rockefeller în 1940, a fost președintele său între 1950-1975, a prezidat comitetul executiv al consiliului 1975-1995 și a devenit președinte și mandatar onorific pe viață. Astfel el a fost controlorul suprem al BigPharma, al programelor de învățământ medical care sunt etalon mondial prin care viitorii medici sunt instruiți în folosirea exclusivă a medicamentelor de sinteză. Tor el finanța laboratoare de cercetare pentru bioarme, cum a fost, de exemplu, cazul virusului Zika.

4. Conexiuni globaliste

Prin influența pe care a exercitat-o în diferite societăți secrete, Rockefeller s-a stabilit ca unul dintre principalii lideri de top ai globaliștilor. Rockefeller și filialele sale au activat de asemenea împotriva intereselor SUA și au creat o structură politică și economică mondială denumită: Noua Ordine Mondială.

În cartea sa Memorii, Rockefeller admite că a făcut parte din „cabala secretă” a oamenilor care fac doar asta: „Unii chiar cred că noi (familia Rockefeller) facem parte dintr-o «cabală secretă» care lucrează împotriva intereselor Statelor Unite ale Americii și îmi caracterizează familia mea și chiar pe mine ca fiind «internaționaliști» și spun că am conspirat cu alții din întreaga lume pentru a construi o structură politică și economică globală mai integrată sau o singură lume, dacă vreți. Dacă asta este preţul pe care este necesar să îl plătesc, eu mă declar vinovat și sunt mândru de aceasta.”

Fundația Rockefeller și Fundația Bill&Melinda Gates în mod special lucrează împreună pentru a crea mijloace de depopulare prin utilizarea vaccinurilor. Urmăriți video-ul de mai jos în care Bill Gates vorbește deschis despre modul prin care acest proiect ar putea fi realizat. Gates și Rockefeller sunt ambii confirmați ca participând la întrunirile anuale Bilderberg și lucrează împreună cu bună știință. În plus, familia Rockefeller și CIA au, de asemenea, o istorie de colaborare, în special în ceea ce privește prelucrarea informațiilor clasificate.

CIA a folosit hambarele sigure ale lui Rockefeller ca depozit pentru a stoca 327 documente TOP SECRET și SCI care acoperă o varietate de subiecte și chiar i-a sugerat doamnei Rockefeller că i se oferă acces la nivel de top de securitate. Documentele au fost ulterior mutate la Ford Prezidential Library.

5. Influență pe întregul cuprins al planetei

Un studiu major din cadrul Forumului Politic Global legat de Fundația Rockefeller, a relevat că aceasta folosește banii și puterea pentru a controla politicile de sănătate și agricole din întreaga lume. Numindu-le „forțele de conducere din spatele parteneriatelor globale ale multiplelor părți interesate“, Forumul Politic Global spune că „multiplicarea parteneriatelor globale și a fondurilor verticale … au dus la izolare și adesea la slabă coordonare a soluțiilor“, care ei pretind că au „contribuit la slăbirea instituțională a Națiunilor Unite … [și] a subminat punerea în aplicare a strategiilor integrate de dezvoltare la nivel național”.

Pe scurt, știm că influența lui Rockefeller cel puțin în domeniile sănătății și agricol este întinsă pe tot globul. Apoi, există de asemenea problema sistemului bancar internațional a cărui influență se exercită în întreaga lume. Familia Rockefeller a fost etichetată ca fiind unul dintre actorii principali de conducere în acest domeniu. Și să nu uităm și domeniul petrolier (Exxon), care totodată alimentează avioanele ce împrăștie vestitele de acum chemtrails.

După o excursie în 1973 în China, David Rockefeller l-a lăudat pe dictatorul comunist Mao Tse-Dung – care a sacrificat peste 40 de milioane de oameni.
Cine știe câți oameni au murit de mâna cozilor de topor finanțate de David Rockefeller și câți vor mai muri încă, dacă nu ne trezim…?

Citiți și:

Familia Rockefeller, Noua Ordine Mondială şi Guvernul Mondial (I)

David Rockefeller despre Noua Ordine Mondială: «Mă declar vinovat și sunt mândru de asta»

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More