Cincizecimea – versiunea 2021

Se observă la mulți dintre cei care s-au vaccinat o creștere neobișnuită a zelului în propovăduirea Evangheliei după Pfizer – o bucurie fără seamăn, o dorință nestăpânită de a împrăștia vestea cea bună tuturor – un fel de Cincizecime versiunea 2021, un îndemn duhovnicesc de a asculta fără rezerve de autorități.

Aceleași autorități care – bazându-se, cum altfel, tocmai pe știință – ne spuneau prin luna ianuarie că vaccinul AstraZeneca nu trebuie administrat celor de peste 60 de ani, apoi în martie să ne spună exact pe dos, că nu trebuie oferit decât celor peste 60, iar pe sfârșit de aprilie că de fapt merge și celor sub 45. Mai mult, Canada anunța că e în regulă și pentru cei de 30, în timp ce unele țări europene vor să-l scoată de tot.

Asta e știința modernă – obiectivă, nepărtinitoare și universală – să nu vă îndoiți de ea, că doar nu sunteți medici și nici Bill Gates sau Cristian Tudor Popescu să vă pricepeți la toate. Ascultați deci de autorități, care știu mereu mai bine ca voi și urmați exemplul celor care după ce s-au vaccinat au ajuns tele-evangheliști.

Lumea are nevoie de oameni ascultători, e nevoie să salvăm planeta, așa că faceți ucenici din toate neamurile, vaccinându-i în numele Progresului!

Citiţi şi:
Tucker Carlson: „Dacă vaccinul e atât de grozav, de ce mint toți acești oameni?”. Aveți întrebări despre vaccinurile covid? „Ciocu’ mic și vaccinați-vă”, ne spune Big Tech
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie spune: „Nu te judec pentru că te-ai vaccinat. Foarte bine. Dar asta nu îți dă dreptul să mă culpabilizezi și să-mi restrângi drepturile pentru că eu am hotărât să nu mă vaccinez”

 

yogaesoteric
22 iunie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More