Judecătoarea Mădălina Afrăsinie spune: „Nu te judec pentru că te-ai vaccinat. Foarte bine. Dar asta nu îți dă dreptul să mă culpabilizezi și să-mi restrângi drepturile pentru că eu am hotărât să nu mă vaccinez”

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie de la Tribunalul București a criticat noua orânduire care se instalează în România din pricina vaccinului anti-covid, care a ajuns să-i împartă pe oameni în două tabere: tabăra vaccinaților și cei care nu se vaccinează.

Apel la decență

Nu te judec pentru că te-ai vaccinat. Foarte bine. Este dreptul tău de a alege. Îţi respect alegerea făcută! Nu te privesc cu un aer de superioritate, dar asta nu îţi dă dreptul să mă culpabilizezi şi să-mi restrângi drepturile pentru că eu am hotărât să nu mă vaccinez.

Campaniile agresive pe care le faceţi mă determină să fiu reticentă la serul «minune».

Vă mai amintiţi când ieşeau medicii şi lăudau vaccinul, deşi mulţi, în cariera lor, fuseseră sponsorizaţi de companiile farmaceutice care l-au produs?

Ca fapt divers, în profesia mea, dacă primeşti bani de la o parte dintr-un dosar pe care îl judeci, în urma susţinerii unor cursuri, eşti exclus din magistratură!
Doar ca fapt divers am dat acest exemplu, cu atât mai mult cu cât Legea este clară în privinţa… publicităţii făcute de cadrele medicale.

Am pus o serie de întrebări în legătură cu acest vaccin şi nu am primit răspunsuri.

De ce am întrebat?
Pentru că profesia mea nu este cea de medic şi am dreptul să fiu informată. Încă am acest drept! Este adevărat, nu ştiu pentru cât timp.

Am greşit că am întrebat?
Mai am vreun drept în ţara lui Statistică Vodă?

De peste 15 ani, societatea este împărţită!
«Felicitări»! Aţi reuşit să adânciţi şi mai mult această ruptură. Acum nu mai există doar privatul care munceşte şi bugetarul «gras» care trăieşte pe spinarea privatului, pensionarii umiliţi de cei «cu pensii nesimţite», acum există vaccinaţii şi «teroriştii» (cei care nu se vaccinează).

Sunt adoptate măsuri… discutabile şi asta în ropote de aplauze! Aţi uitat? Dictatura aşa se instaurează. În aplauze!

Şi ştiţi ce aţi mai uitat? Sau nu vreţi să acceptaţi?
Faptul că încă există judecători. Şi nu doar la Berlin!

Altfel, sunt convinsă de faptul că veţi continua campania de… (re)educare a celor care mai avem curajul să vorbim, pentru că asta vă defineşte!
Prin dezbinare «ne» veţi reduce la tăcere!”, a declarat Afrăsinie.

Citiţi şi:
Deja vu: H1N1, COVID-19 și campania de vaccinare a Big Pharma
Ce făceau Vlăduț și Cîțu cu doar o zi înainte de tragedia de la Balş? Coincidență?

yogaesoteric
21 mai 2021

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More