Cine conduce lumea? (II)


Familia Rothschild, 500 de trilioane de dolari avere (II)


Citiţi prima parte a articolului 


Regele Mihai, un urmaş al lui Nathan Mayer Rothschild

Prinţul Alexei al Rusiei (1904-1918), fiul ultimului ţar al Rusiei, Nicolae al II-lea, a rămas celebru în istorie pentru că a suferit de hemofilie, o boală genetică rară. De unde a căpătat acest copil această boală? De la străbunica sa, celebra regină Victoria a Marii Britanii (1819-1901). Prinţul Alexei a fost copilul ţarului Nicolae al II-lea şi al împărătesei Alexandra Romanov (1872-1918), la rândul ei fiica prinţesei Alice a Marii Britanii (1843-1878), copilul reginei Victoria.Regina Victoria

Un alt fiu al reginei Victoria, prinţul Leopold, duce de Albany (1853-1884), a suferit, de asemenea, de hemofilie. Tot misterul e dat de faptul că niciunul din înaintaşii reginei Victoria n-a suferit de vreo formă de hemofilie. Părinţii reginei au fost prinţul Edward, duce de Kent (1767-1820) şi Victoria de Saxe-Coburg-Saalfeld (1786-1861). Niciunul dintre ei nu a fost hemofilic; în plus, Victoria de Saxe-Coburg-Saalfeld a mai avut alţi doi copii, dintr-o altă căsătorie, ambii copii (dar şi urmaşii lor), neavând probleme de hemofilie.

Cum regina Victoria n-a moştenit boala de la niciunul dintre părinţi, misterul se poate rezolva dacă am presupune că regina Victoria n-a fost fiica prinţului Edward (la rândul său, fiul regelui George al III-lea al Marii Britanii), ci a unui alt bărbat. Un cercetător pe nume Greg Hallett, citând anumite surse secrete, crede că regina Victoria n-a fost fiica prinţului Edward, ci a celebrului bancher evreu Nathan Mayer Rothschild (1777-1836), al cărui tată, bogatul comerciant Mayer Amschel Bauer (1743-1812), era întemeietorul maleficei organizaţii francmasonice Illuminati. Dar, dacă tatăl ilegitim al reginei Victoria a Marii Britanii a fost Nathan Mayer Rothschild, există vreo dovadă că familia evreiască Rothschild a suferit vreodată de hemofilie?

Nu există dovezi clare dar, o scurtă căutare pe internet, poate oferi anumite indicii. De exemplu, unul dintre descendenţii actuali ai familiei Rothschild, Chantal Rothschild, este un cercetător din Franţa care suferă de hemofilie. De asemenea, familia Rothschild sponsorizează o asociaţie din SUA privind hemofilia. În plus, coincidenţă sau nu, evreii europeni şi cei din Iraq sunt cel mai des afectaţi de această boală genetică.

Mai există şi alte elemente care constituie niște semne de atenționare. De exemplu, până în secolul al XIX-lea evreii n-au fost niciodată bine văzuţi în înalta societate britanică, fiind într-un fel „interziși”. Nathan Rothschild (1840-1915), nepotul lui Nathan Mayer Rothschild, a fost primul evreu britanic care a fost făcut Lord, având astfel acces la Camera Lorzilor, iar tatăl său, Lionel Rothschild, a fost primul parlamentar evreu în Parlamentul Marii Britanii. Fără influenţa reginei Victoria, toate acestea nu s-ar fi petrecut niciodată. În plus, unele dintre fiicele lui Nathan Mayer Rothschild, Hannah Mayer (1815–1864) s-a căsătorit în 1839 cu Henry FitzRoy (1807-1859), descendentul regelui englez Charles al II-lea (1630-1685).

Dacă regina Victoria a fost şi ea un membru al familiei Illuminati Rothschild, atunci consecinţele ar fi greu de conturat pentru întreaga istorie până în prezent. Descendenţii reginei Victoria au contribuit la formarea tuturor caselor regale din Europa, inclusiv cele din România. Aşadar, marile case regale ale Europei au fost „răspânditeˮ cu „virusul Rothschild”?

În ceea ce priveşte casa regală a României, reprezentată la momentul actual prin regele Mihai, se pare că şi acesta ar fi un urmaş al ticălosului de Nathan Mayer Rothschild. Bunica regelui Mihai a fost regina Maria (1875-1938), care era fiica ducelui Alfred (1844-1900), acesta din urmă fiind fiul reginei Victoria. Aşadar, regele nostru e un urmaş al creatorului real al organizaţiei malefice Illuminati. Regele Mihai I al României – un urmaș al infamului bancher evreu Nathar Mayer the Rothschild!

Toți monarhiștii, sclavi supuși ai regelui, ar fi necesar să cunoască câteva date istorice care sunt revelatoare. În primul rând este mason și are legătură cu cavalerii de Malta. Faptul că regele Mihai are legătură cu această societate secretă nu ar fi cazul să ne uimească, dat fiind faptul că orice rege de pe această planetă are astfel de legături; de altfel aceste societăţi sunt create și coordonate de indivizii aroganți din familiile regale! Regele Mihai, după cum s-a demonstrat, nu este altceva decât urmașul lui Nathan Mayer de Rothschild, membru al infamei dinastii Rothschild, care se știe că, alături de Rockefelleri, conduc planeta! Regele Mihai are legătură și cu CFR (Consiliul pentru Relații Externe), dar și cu Grupul Bilderberg.

În prezența „Sanctității” sale Papa Benedict al XVI-lea, Regele Mihai a fost invitat la Vatican să participe la ceremoniile aniversării a 900 de ani de la recunoașterea oficială a Ordinului Suveran de Malta, în anul 1113, după cum anunța printr-un comunicat Casa Regală a României. „Regele Mihai este însoțit de altețele lor regale Principesa moștenitoare, Principele Radu și Principele Nicolae”, mai spunea comunicatul. Regele Mihai răspundea astfel invitației oficiale a Alteței Sale Eminentisime Fra’ Mattew Festing, Principe şi Mare Maestru al Ordinului Suveran Militar şi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rodos şi de Malta, mai preciza sursa citată. „Ordinul Suveran Militar de Malta este un ordin religios, de natură tradiţional nobilă, militar-cavalerească. Ordinul este subiect suveran de drept internațional, activitatea sa desfășurându-se pe baza «Cartei Constituționale» și a «Codului Ordinului», revizuit în anul 1997. Ordinul cuprinde 10.000 de cavaleri, răspândiți pe întreaga suprafață a globului, împărțiți în trei categorii. Misiunea Ordinului este sintetizată de motto-ul «Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum»” („Apărarea credinței și asistență pentru cei săraci”).Regele Mihai

Ordinul Suveran de Malta a stabilit relații diplomatice cu România în anul 1932, sub domnia Regelui Carol al II-lea. Primele acțiuni umanitare ale Ordinului s-au desfășurat, însă, pe teritoriul ţării noastre începând cu secolul al XIII-lea. „Regele Mihai I a făcut o vizită la Roma, la invitaţia Suveranului Ordinului, în ianuarie 2012, iar Principesa Moştenitoare şi Principele Radu au fost primiți de Suveranul Ordinului, tot la Roma, în octombrie 2012”, mai spune sursa citată.

Regele Mihai I este un continuator al agendei frăţiei ca majoritatea celor din familiile regale. Regele Mihai este urmaşul lui Nathan Mayer Rothschild având legături directe de sânge cu familia regală britanică, mai mult decât atât, el fiind văr de gradul 3 cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Schema expusă de cercetătorii în domeniu este următoarea:
1. Nathan Mayer Rothschild (1777-1836) se căsătoreşte cu Victoria de Saxe-Coburg-Saalfeld (1786-1861)
2. Rezultă Regina Victoria a Marii Britanii (1819-1901)
3. Apoi urmează la tron Ducele Alfred de Saxa-Coburg (1844-1900)
4. Apoi urmează Regina Maria a României (1875-1938), care se căsătoreşte cu Regele Ferdinand al României (1865-1927)
5. Din care rezultă Regele Carol al II lea al României (1893-1953)
6. După care preia puterea Regele Mihai I al României (1921 – prezent)

Cam aceasta ar fi linia de sânge. Să nu credeţi cumva că aceste familii sunt separate. Ei sunt cei care au conspirat şi controlat planeta, însa acum mai mult ca niciodată aproape că deţin controlul absolut. Oamenii sunt şocaţi când aud de căsătorii în interiorul familiei sau de incest, însă aceşti indivizi nu degeaba suferă de hemofilie, pentru că ei chiar asta fac – se căsătoresc între ei.

Regele Mihai colecţiona maşini în timp ce lumea murea de foame. Pentru toate crimele care s-au petrecut atât în regimul fascist cât şi în cel comunist, singurul responsabil, singurul care semna pe hârtii şi decrete era această persoană. El a plecat fiindcă lumea nu îl mai suporta, era admonestat pe stradă în anii aceia. Problema este că a plecat cu valori care astăzi ar fi însemnat 100 de milioane de $ iar după ce a revenit, a primit castele şi terenuri (5 castele şi 40.000 ha de pământ + alte 30 de proprietăţi).

În perioada 13-15 iunie 1990 revolta protestatarilor din Piaţa Universităţii, renumita Mineriadă, a fost de fapt o tentativă de lovitură de stat, identică cu cea de la Kiev, Ucraina.

Să ne reamintim anumite aspecte. În perioada 15-20 martie 1990, au loc revolte la Târgu Mureş organizate de Tokes şi de UDMR şi de alte asociaţii fasciste şi masonice din Timişoara, pentru autonomie maghiară şi Înfiinţarea Republicii Transilvania, conform Declaraţiei din 16 iunie 1990 de la Budapesta, Ungaria, declaraţie semnată şi de regele torţionar Mihai, dar Iliescu a intervenit prompt ca să nu îi ia cineva „ciolanul”.

Tokes, UDMR şi alte asociaţii fasciste din Timişoara vin la Bucureşti pe 21 martie 1990 şi ocupă Piaţa Universităţii declarând greva foamei şi vociferând timp de 52 de zile, în frunte cu agentul mason şi Mossad Stelian Tănase, solicitând punctul 8 de la Timişoara („8. Ca o consecinţă a punctului anterior, propunem ca legea electorală să interzică pentru primele trei legislaturi consecutive dreptul la candidatură, pe orice listă, al foştilor activişti comunişti şi al foştilor ofiţeri de Securitate. Prezenţa lor în viaţa politică a ţării este principala sursă a tensiunilor şi suspiciunilor care frământă astăzi societatea românească. Până la stabilizarea situaţiei şi reconcilierea naţională, absenţa lor din viaţa publică este absolut necesară. Cerem, de asemenea, ca în legea electorală să se treacă un paragraf special care să interzică foştilor activişti comunişti candidatura la funcţia de preşedinte al ţării. Preşedintele României trebuie să fie unul dintre simbolurile despărţirii noastre de comunism. A fi fost membru de partid nu este o vină. Ştim cu toţii în ce măsură era condiţionată viaţa individului, de la realizarea profesională până la primirea unei locuinţe, de carnetul roşu şi ce consecinţe grave atrăgea predarea lui. Activiştii au fost însă acei oameni care şi-au abandonat profesiile pentru a sluji partidul comunist şi a beneficia de privilegiile materiale deosebite oferite de acesta. Un om care a făcut o asemenea alegere nu prezintă garanţiile morale pe care trebuie să le ofere un Preşedinte (…)”.)

Cunoașteţi faptul că Țarul Alexandru a urmărit să poarte discuții cu Ordinul iezuit pentru a-i sprijini efortul de război care ar fi urmat contra Franței, într-un moment în care se presupunea că iezuiții erau reprimați de către Papă? Se pare că Alexandru a presupus că iezuiții au multă putere și influență. Mulți iezuiți s-au mutat la St. Petersburg dar și în Marea Britanie, unde statul britanic le-a acordat protecție sub Regele George al III-lea. Monarhii care fuseseră detronați de către Napoleon au primit și ei adăpost în Marea Britanie în același timp, iar când acei monarhi au fost restaurați, ei la rândul lor i-au restaurat pe iezuiți. Nu vedeți aceasta ca pe o răsturnare obișnuită a evenimentelor?Ordinul Cavalerilor de Malta

Ideea este că Vaticanul este cu mult mai puternic decât vă puteți da seama și că structura puterii lor este cu mult mai înaltă decât vă imaginați. Papii din Ordinul Suveran Militar de Malta au o influență enormă în problemele mondiale și au statut de observator permanent la ONU.

„Printr-un ordin executiv din 7 martie 2007, președintele George W. Bush a acordat imunitate și privilegii diplomatice membrilor Misiunii de Observator Permanent a Sfântului Scaun la Națiunile Unite. Imunitatea diplomatică asigură circulația sigură a diplomaților în afara țării lor de baștină. Ei nu sunt supuși proceselor sau acuzării conform legilor țării-gazdă.”

În decursul istoriei mulți dictatori, a se include şi asasinii fasciști și comuniști, au fost fie educați de către iezuiți, fie au fost consiliați de către iezuiți, sau ambele. Iată câteva exemple: (1) Napoleon Bonaparte a fost consiliat de către preotul iezuit Emmanuel Joseph Sieyes. (2) Dictatorul sovietic Iosif Stalin a fost educat de către iezuiți, așa cum a fost și prietenul său, cardinalul catolic Agagianian, la Seminarul iezuit din Tiflis, Georgia (sovietică). (3) Dictatorul italian Benito Mussolini a fost consiliat de către preotul iezuit Pietro Tachi-Venturi. (4) Dictatorul cubanez Fidel Castro, educat de către iezuiți, a fost consiliat de către preotul iezuit Armando Llorente.

Pe lângă familii (ale Aristocraţei Negre) sunt şi… subfamilii

Comitetul celor 300 (numiți și „Olimpienii”) a fost fondat în 1727 de către aristocrația britanică și este compus din cele mai puternice „subfamilii”. Acest comitet coordonează direct o mulțime de instituții și organizații majore din întreaga lume, printre care: Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internaţională, Francmasoneria Universală, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presă, Societatea Regală Britanică, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crimă și Justiție, MIT, NATO, Crucea Roșie Internațională, Universitatea Priceton, Banca Mondială, American Express, Citibank, Credit Suisse etc.

Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controlează financiar populația globului, se găsesc pe acest nivel. Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Banca Reglementărilor Internaționale, Băncile Centrale precum și mecanismele de impozitare a populației sunt aceste instrumente. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populației conceput vreodată. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numește și „Ochiul Dracului”? „Dați-mi pe mână moneda unei țări și nu mă mai interesează cine face legile în acea țară” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o țară nu este condusă de un guvern sau de președinte, ci este condusă, din umbră, de cel care controlează moneda țării respective. Probabil de aceea o țară nu se poate gospodări singură ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai contează cine face legile și ce legi face, căci oricum se aplică numai directivele FMI.

Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situează marile corporații internaționale care urmăresc controlul populației prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pământ sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) făcut tuturor oamenilor care trăiesc pe fața pământului.

Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pământurile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea și comercializarea produselor lor. Intenția este de a-i distruge pe micii producători sau de a-i scoate în ilegalitate, ceea ce înseamnă că nici cel mai inofensiv producător nu va mai putea să cultive nimic în grădina proprie fără aprobarea guvernului.

Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici (binecunosctele reglementări ISO) după care producătorii este necesar să se ghideze, nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.

De la 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state semnatare (reprezentând aproape 85% din populația planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factură nazistă, introdus de AG Farben și care va stabili regulile de alimentație ale națiunilor. Implementarea, prevăzută pe mai multe etape, pornește de la faptul că populația globului este mult prea numeroasă ca Terra să poată susține o alimentație naturală. Astfel, se susţine că produsele este nevoie să fie modificate genetic, construite în laborator, aditivate și iradiate.


Citiţi şi:

Naziștii, Vaticanul și CIA

CRIMINALII CE AU AJUNS SĂ FIE PERFECȚI AI FIINȚELOR UMANE (I)

 

yogaesoteric
8 decembrie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More