Cine sunt cei care promovează otrăvirea copiilor prin vaccinare?


Haideţi să vedem cine sunt „specialiştii” care promovează cu atâta „altruism” vaccinarea. Cine sunt aceşti oameni şi ce interese au ei în realitate?

După cum vedem, paginile de „formare medicală” sunt realizate cu „sprijinul” firmelor producătoare de vaccinuri. Totul este pe faţă, fără nicio jenă!

La fel, conferinţele medicilor de familii sunt sponsorizate din plin de industria Pharma! Tot pe faţă, tot fără nicio jenă.

Manualul Recomandări de vaccinare în pediatrie este de asemenea sponsorizat pe faţă, fără nicio jenă.

Cursurile de „vaccinologie” sunt sponsorizate de GSK – producătorul de vaccinuri! Tot pe faţă!

Haideți să vedem şi care sunt portavocile cele mai gălăgioase şi mai prezente pe sticlă când vine vorba de păcălitul părinţilor că să-şi otrăvească bebeluşii cu vaccinuri.

1. Dr. Sandra Alexiu

Vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Medicină Familiei (SNMF), Sandra Alexiu este celebră prin mediile de socializare pentru afirmaţiile absolut elucubrante cu privire la vaccinare.

Nota bene : „pot fi tolerate sute de mii de antigene o dată!”

Oare dumneaei a făcut testul personal, sau doreşte cumva să-l facă?

Sandra Alexiu pare să ignore faptul că acele „antigene” reprezintă de fapt particule celulare străine cu care sunt fabricate vaccinurile (vezi printre altele vaccinul antirujeolic), care injectate în organismul bebeluşilor duc la tot felul de boli autoimune! Desigur, epidemia reală de boli autoimune este trecută complet cu vederea în schema de propagandă.

Sandra Alexiu pare să creadă că biologia funcţionează cum doreşte propaganda Pharma, iar contaminarea genetică e doar ca atunci când te îneci cu suc.

Sandra Alexiu este dispusă să arunce în joc orice fel de argumente aberante, doar-doar o reuşi să-i liniştească pe părinţi că vaccinurile sunt un fel de apă chioară protectoare, care nu dăunează cu nimic!

Dar ce ne facem cu Sandra Alexiu şi lunga ei listă de sponsorizări doar de la un singur producător? Şi cine ştie câte sponsorizări or mai exista în portofelul doamnei doctor?

Observaţi cu câtă şiretenie sunt trecute pe listă mai multe „identităţi” ale entităţii Sandra Alexiu, ca să fie sponsorizările mai răsfirate în tabel?

Avem:

1. Dr. Alexiu Sandra Adalgiza

2. DR. ALEXIU SANDRA ADALGIZA Cabinet Medical Medicină de Familie

3. Alexiu Sandra Adalgiza

4. CMI ALEXIU SANDRA ADALGIZA

Se mai puteau face nişte permutări, dacă-şi dădeau băieţii silinţa, nu-i aşa?

2. Dr. Gindrovel Dumitra – coordonatorul Grupului Naţional de Vaccinologie


Gindrovel Dumitra pare a fi momentan ambasadorul cel mai dotat din punct de vedere al discursului propagandistic pentru promovarea otrăvurilor vaccinale.

Atenţie! Gindrovel era sus de tot pe val la Societatea Naţională de Medicină a Familiei, la concurenţă cu Sandra Alexiu pe „scărița socială”. De aceea s-au făcut nişte lucrături în culise şi Gindrovel a fost dat la o parte elegant, oferindu-i-se o felie mai puţin zemoasa, în Comitetul de Vaccinologie, dar unde acum are parte de mai multă publicitate. Face carieră omul, nu glumă!

Gindrovel Dumitra pare un pic mai sincer şi mai uman decât Sandra Alexiu. PARE!

Dar ce ne facem, că şi el e sponsorizat până-n albul ochilor de către industria farmaceutică cea producătoare de vaccinuri?

Ca şi la dr. Alexiu, şi Gindrovel Dumitra se trece răsfirat la tabel, doar-doar nu s-or prinde fraierii:

1. CMI DUMITRA A. GHEORGHE GINDROVEL

2. DUMITRA A. GHEORGHE GINDROVEL

3. DUMITRA GHEORGHE GINDROVEL

4. GINDROVEL DUMITRA GHEORGHE

5. DUMITRA GINDROVEL PFA

Decideţi singuri dacă puteţi avea încredere că un asemenea om ar vrea în primul rând binele copiilor voştri. Pe noi nu ne convinge.

Firma Merck a sponsorizat de asemenea cu zeci de mii de lei conferinţele organizate de Societatea Romană de Microbiologie.

Conferinţa RoVaccin este de asemenea sponsorizată din plin de mulţi giganţi Pharma. Tot pe faţă şi tot fără jenă!

Măi, afaceriștilor, cam cât de proşti îi credeţi pe părinţii români? Ah, lăsaţi, e o întrebare retorică!

În final, lansăm pentru voi o invitaţie la gândire – garantat fără sponsori.

Sănătate şi decizii informate vă dorim tuturor!

Citiți și:

Legea vaccinării și dezbaterea ei publică. Dezvăluiri recente 

Vaccinarea – o afacere bănoasă pentru companiile farmaceutice, dar păguboasă pentru sănătatea noastră

Zece dezvăluiri şocante despre industria farmaceutică americană 
 

yogaesoteric

1 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More