Citiți și difuzați imediat: O nouă știre «BOMBĂ» referitoare la înfrângerea așa-zișilor iluminați

Redacția Yogaesoteric


Un An Nou fericit!
Anul 2018 se anunță a fi anul purificării mult așteptate de multă vreme a structurilor corupte și criminale ale puterii mondiale:
Sute de bandiți khazari de la vârful piramidei sioniste, inclusiv familia Bush, au fost deja expediați în centrul american de detenție Guantanamo Bay (Gitmo) din Cuba

Kauilapele, 4 ianuarie 2018: Un reportaj de săptămâna aceasta ce este complet, de la Ben. Tot mai multe și foarte importante epurări au loc la nivel înalt. Este ceva absolut extraordinar!! Totuși, vă recomand să filtrați cu mult discernământ și chiar cu intuiție informațiile de natură financiară ce sunt prezentate mai jos, în special cele referitoare la posibilitatea ca [după afirmațiile unei surse CIA pe care Ben o citează] „sistemul financiar să fie imediat complet blocat, bursa de valori să scadă la zero, conturile bancare să fie golite și ATM-urile să fie închise atunci când acest mare eveniment va avea loc”. Am însă un sentiment puternic, pe care îl nutresc de mult timp, că toate acestea nu se vor petrece. Folosiți-vă prompt discernământul în această direcție și, eventual, așa cum am făcut și eu, cumpărați bunuri care sunt de natură să reprezinte acoperiri financiare alternative, cum ar fi: aur, argint, criptomonede [monede digitale, virtuale], păstrați mulți bani lichizi la îndemână, faceți provizii de alimente, fructe de papaya, boabe de cacao etc.


Benjamin Fulford, Societatea Dragonului Alb
1 ianuarie 2018

„Într-un moment istoric de justiție ce este am putea spune poetică, majoritatea autorilor principali (de origine americană) ai falsului «război declarat împotriva terorii» au fost acum ei înșiși trimiși în închisoarea militară din cadrul bazei americane navale din Gitmo, afirmă unele surse din Pentagon. George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, familia Bush, familia Podesta și mulți alții, care nu sunt în realitate decât niște «bunuri» pentru clanul Rothschild, au fost expediați pe cale aeriană la Guantanamo Bay pentru a fi judecați în fața tribunalelor militare, întrucât Departamentul Apărării a cheltuit 500 de milioane de dolari pentru a îmbunătăți condițiile din închisoare și pentru a trimite un efectiv mai mare de poliție militară și de forțe militare navale, afirmă sursele pe care le avem.

Ca un semn (printre multe altele) ce este menit să arate amploarea istorică a noii revoluții americane, 30 de congresmeni nu se vor mai întoarce la lucru în noul an, afirmă unele surse din Pentagon. Totodată, anumite surse din CIA confirmă că, spre a spera la o reducere a pedepsei, fostul președinte american Bill Clinton a început deja să-i dea în vileag pe anumiți indivizi precum fostul cap al CIA-ului John Brennan, agentul de vârf al Mossad-ului în SUA Rahm Emmanuel, fostul Vicepreședinte Dick Cheney, și mulți alții.

Mai mult decât atât, după ce Președintele american Donald Trump a declarat luna ianuarie 2018 «luna anti-sclavie», centrele de trafic de ființe umane din întreaga lume au început să fie supuse raziilor și chiar închise. În Arabia Saudită, 3.000 de copii ce erau folosiți ca sclavi sexuali au fost deja eliberați, conform surselor rusești FSB (Serviciul Federal de Securitate). În SUA, pe 27 decembrie 2017, la «raiul Disneyland al pedofililor» a existat o pană de curent în timpul raidului forțelor speciale, ce au fost mobilizate pentru a combate sclavia umană, afirmă surse din Pentagon. Atât moștenitorul publicației Washington Post, Bill Graham, cât și Jordan Feldstein, fratele actorului Jonah Hill, au murit săptămâna trecută, cele două evenimente părând să fie legate între ele într-un anume fel, arată sursele.

O altă mișcare uimitoare a fost aceea că Julian Assange a fost scos din Ambasada Ecuadorului din Londra [unde primise azil politic] pentru a face mărturii de natură să doboare Cabala satanică, și chiar este posibil să fie iertat și grațiat, împreună cu Mike Flynn [locotenent-general în retragere al SUA care, în luna decembrie 2017, a mărturisit că a mințit FBI-ul], adaugă sursele.

De asemenea, chiar în ziua de Crăciun, unitatea militară americană Delta Force a descins într-o vilă din… Thailanda ce se află în proprietatea fostului Președinte Barack Obama, care s-a dovedit a fi plină cu arme, explozibil, aur și tunele și care ar putea fi în legătură cu [fostul Prim-ministru thailandez] Thaksin Shinawatra, cu familia Bush și cu traficul de ființe umane, afirmă surse din Pentagon.

În weekend, am primit totodată și niște informații brute ce provin de la două surse din CIA ce operează în Asia de sud-est, informații ce descriu un SUI GENERIS thriller hollywoodian, referitoare la furtul de pe mare a 100 de tone de aur. Cea mai mare parte a aurului ce urmează să fie folosit pentru acoperirea noii valute globale cu acoperire în aur este depozitat în Jakarta. Există acolo peste 100.000 de tone metrice. Acesta este cunoscut drept aur (Au) ce se află «în afara registrului de comerț» din era Sukarno [de la numele fostului președinte al Indoneziei, Achmed Sukarno, care a fost la putere între anii 1945-1968], atunci când aurul era M1 [componentele cele mai lichide ale rezervei monetare, conținând bani lichizi și bunuri ce pot fi rapid transformate în bani lichizi] pentru conturile colaterale, a afirmat una dintre surse. O parte din acel aur, care nu face parte din tezaurul japonez ce a fost luat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial de pe întregul cuprins al Chinei și al Asiei, a fost furat săptămâna trecută, afirmă sursele.

Revenind la modul în care aurul respectiv a fost mutat în Jakarta, iată ce s-ar fi petrecut:
De pe mare, [nava] Satkamal Lantamal XII Kal-Lemukutan 11-12-15 a participat la susținerea securității maritime a vizitei de lucru a Președintelui Joko Widodo la Sărbătoarea Națională de Crăciun din Kalimantanul de Vest, ce a avut loc în Pontianak joi după-amiază [28 decembrie 2017].

Cu alte cuvinte, vizita Președintelui musulman al Indoneziei pentru a sărbători Crăciunul a reprezentat acoperirea de care era nevoie pentru operațiunea navală majoră de mutare a celor 100 de tone de aur.

Cu toate acestea, trei surse, distincte incluzând un general indonezian, afirmă că nava maritimă ce căra lingourile de aur a fost deturnată pe mare în apele internaționale.

Iată versiunea unei surse din CIA asupra evenimentelor respective:
«Aceasta a fost o operațiune foarte abil plănuită. Aurul a fost descărcat într-un submarin și a trecut, fără să fie înregistrat de radare, în Singapore. Această manevră a fost realizată prin colaborarea ce a implicat o complicitate dintre personajele de la vârful guvernului indonezian și câțiva exponenți de seamă ai guvernului din Singapore. Promisiunea ce a fost făcută în timpul întâlnirii secrete din cadrul Summitului APEC [Forumul de Cooperare Economică în Asia-Pacific] din Vietnam a fost folosită mai ales pentru câștiguri personale. Chiar jucătorii de la vârf ai acestui teatru abil pus în scenă au pus la cale furtul și apoi au șters-o cu aurul în buzunare.

Acest aur urma să fie folosit ca o mică parte din noua valută cu acoperire în aur cu Rusia, China și India. El are actualmente o puritate de 90% și poate fi cu ușurință topit din nou pentru a atinge puritatea de 99,95% (puritatea minimă ce este admisă de LBMA, asociația londoneză a pieței lingourilor). Fiind estimat între 80-100 de tone metrice, acest aur îi va face pe un număr foarte redus de oameni politici de la vârful guvernului indonezian extrem de bogați în matricea 3D (atât cât aceasta va mai dura). Problema cea gravă este că ei au furat un bun de o mare importanță.

Acest aur era însă destinat pentru binele umanității. Mi s-a spus că vor exista totuși repercusiuni, incluzând penalități severe, precum pedeapsa cu închisoarea sau chiar mai rău. Mișcarea aurului este însă monitorizată printr-un echipament special ce se află sub controlul Pălăriilor Albe [grup secret ce este alcătuit din membri ai guvernului și ai serviciilor secrete care lucrează pentru binele poporului, și care se opun Cabalei satanice]. Criminalii ce au făptuit aceasta nu au unde să se ascundă. Numele lor sunt deja cunoscute.

Acești politicieni de frunte care sunt putred de corupți au primit ordine de la stăpânii lor, care fac parte din Cabala sionistă și care au încă un avanpost puternic în Indonezia.»

Mutarea și jefuirea aurului respectiv are legătură cu un anumit eveniment financiar major ce este așteptat să se petreacă undeva în prima jumătate a anului 2018, afirmă o altă sursă din CIA. Această sursă, care ne-a furnizat în trecut atât unele știri reale ce au fost senzaționale, cât și unele informații false, susține că în curând sistemul financiar va fi complet închis, că bursa de valori va scădea la zero, conturile bancare vor fi golite, iar ATM-urile vor fi închise atunci când acest eveniment de o mare proporție va avea loc. Va urma apoi lansarea noului sistem financiar cu acoperire în aur, afirmă această sursă.

Există certe dovezi care susțin acest scenariu la nivel mondial. India, Rusia, China și multe alte țări au anunțat public că vor trece la o valută cu acoperire în aur. Chinezii au afirmat și ei că vor schimba petrol pe aur și pe yuani. Mai mult decât atât întreaga administrație a Consiliului Director al Rezervei Federale a fost înlocuită.

Observăm, de asemenea, că bursele de valori mondiale devin din ce în ce mai desprinse de realitate. Chiar și ființele umane care nu au studiat niciodată nici măcar unele noțiuni elementare de economie știu că, atunci când există mai multe ființe umane care mai mult vând decât se cumpără, prețurile scad apoi. Cu toate acestea, bursa de valori a SUA atinge de o vreme vârfuri record, deși cei care vând i-au depășit cu mult numeric pe cumpărători încă din anul 2013. Realitatea reușește întotdeauna să triumfe în cele din urmă, în timp ce iluziile și înșelătoria nu durează pentru totdeauna.

În orice caz, este deja evident că în decursul acestui an va fi cu putință eliminarea completă a domniei mafiei khazare, nu doar în SUA, ci în întreaga lume, dacă sunt imediat luate măsurile adecvate. Ceva mai devreme chiar în timpul acestei bătălii, am fost rugat de către unele surse din Pentagon să «gândesc ca un militar» și să vin cu ținte și cu soluții specifice. Ani de cercetare și de conversații cu sute de surse, inclusiv cu membrii clanurilor Rothschild, Rockefeller și ai familiei regale japoneze, m-au obligat să ajung la concluzia că problema rezidă în ultimă instanță în loja P2 ce este francmasonică și în planul satanic al acesteia de a crea o nouă și bizară religie mondială și un sinistru imperiu mondial fascist ce urmează să fie controlat de urmașii cezarilor.

Recent, spre exemplu, o sursă din NSA (Agenția americană de Securitate Națională) mi-a spus că este edificator să urmăresc mini-serialul TV Bourne Identity, ce a fost difuzat către finalul anilor 1980. Povestea se centrează în jurul vânării lui Carlos «Șacalul» (Ramirez Sanchez), un terorist notoriu care a fost activ timp de 30 de ani în ultima parte a secolului trecut. Ceea ce m-a intrigat este că serialul îl înfățișează pe Carlos fiind adăpostit în unele mănăstiri și punându-și la cale crimele prin biserici. Aceasta și pentru că Leo Zagami, care a făcut parte din loja P2 ce este francmasonică, mi-a spus că ei [Cabala sionistă] sunt cei care au condus și au manipulat din umbră atât catolicismul, cât și comunismul.

Ceea ce chiar mă deranjează și mă revoltă este că lui Carlos, care a fost arestat în anul 1994, i-a fost totuși permis să publice, în anul 2003, o carte intitulată Islamul revoluționar, ce promovează cu o vădită insolență terorismul. În același timp, Departamentul de Securitate Națională al SUA a înghețat prompt conturile bancare ale editorilor care urmăreau să publice cartea pe care eu am scris-o despre bătălia secretă ce este dusă pentru planeta Pământ, carte ce promovează în mod evident pacea mondială. Puteți vedea adevărata față eminamente satanică a acestor ființe umane după alarmarea constantă și teroarea pe care o realizează, precum și după promovarea din culise a războiului (în Iran, în Coreea de Nord, în Siria etc.) în cadrul operațiunilor lor viclene ce se realizează pe ascuns prin mass-media, ce le este complet aservită.

Așadar, dacă gruparea Pălăriilor Albe din domeniul militar și economic al SUA chiar vor să încheie această luptă în anul 2018, și ei vor să le fie indicate niște ținte specifice, atunci le recomand să țintească în Peninsula calabriană, Roma, Milano și să vizeze de asemenea Tel Aviv, Zug și Basel. Aceasta i-ar zdrobi pe satanicii ingineri sociali auto-proclamați care se află în spatele terorismului, al operațiunilor de tip steag fals, al migrației în masă a tinerilor bărbați celibatari (și nu a familiilor de) musulmani în Europa etc. Promovând cu viclenie frauda încălzirii globale, Papa Francisc nu este decât un instrument necesar pentru acest grup demonic ce face atât de mult rău.

Într-o notă finală recentă serviciile secrete japoneze mă anunță că un anumit gen de operațiune destabilizatoare ce este îndreptată împotriva Băncii Japoniei este în plan pentru noul an.

Haideți să ne unim cu toții și să facem din acest an care a început un an nou fericit și victorios pentru toate ființele umane ce sunt animate de intenții benefice și pentru toate creaturile vii ale acestei planete!”


Citiți și:

O importantă știre bombă: Ordinul executiv al lui Trump vizează cu mult curaj Guvernul din umbră și deschide pentru prima oară ușa dezvăluirilor complete referitoare la acțiunile criminale ale așa-zișilor ILUMINAȚI

Actualizare Ben Fulford (17 iulie 2017) – Rușii, chinezii și americanii planifică o campanie masivă de lichidare a guvernului khazar secret

 

yogaesoteric
7 ianuarie 2018

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More