Ciudate «pânze de păianjen» provenind din chemtrails cad în Texas și Arizona


(Probabil că va urma o epidemie cu o nouă boală)


În lunile octombrie și noiembrie 2015, zone vaste din Arizona și Texas, SUA, au fost acoperite de niște fibre albe, misterioase.

Aceste fibre, asemănătoare cu pânzele de păianjen, au căzut săptămânal în perioada respectivă, din cerul senin, în condiții normale de temperatură și umiditate.

Fibrele au acoperit copacii și totul în jur, afectând insectele și păsările care le-au atins, prin compoziția lor neorganică, toxică. Conform analizei de laborator, fibrele misterioase absorb puternic razele ultraviolete și sunt bogate în metale grele.

Locuitorii care au filmat fenomenul au concluzionat că aceste „pânze” sunt, de fapt, „rezultatele nedorite” ale șpreierii masive cu chemtrails-uri asupra Californiei și Arizonei, cu patru-cinci zile înainte de apariția bizarelor pânze, sau, mai grav, sunt parte dintr-o armă biologică, pregătită de aceiași care ne otrăvesc cu chemtrails-uri.

 

Un caz relevant cu privire la aceste „pânze” misterioase este următorul, petrecut în anul 2014. Două femei din Arizona au văzut căzând lin din cer fire albe, lungi de până la 20 de metri, la scurt timp după ce pe deasupra lor au trecut trei avioane militare. Această stranie situație le-a făcut pe cele două femei să contacteze un post de știri local, KPHO (CBS 5). Reporterul care a sosit la fața locului a colectat mostre, pe care le-a trimis unui laborator de analize.

Laboratorul Forensic Science de la Universitatea Grand Canyon a analizat și testat probele concluzionând că respectivele „pânze” sunt „biodegradabile”, rezultând dintr-un amestec de „făină de grâu, gluten, fluor și bactericid (antibiotic)”, fiind folosite ca și comprese pentru vitele de la fermele din apropiere. Răspunsul nu a fost convingător pentru cele două femei, care nu își explicau sincronizarea între trecerea pe deasupra lor a avioanelor militare și „ploaia de pânze de păianjen” care a căzut imediat după aceea. Ele au acuzat laboratorul că a schimbat mostrele pentru a ascunde adevărul, deoarece nu puteau fi atât de multe vite pansate astfel încât să ajungă în aer cantități atât de mari din substanța respectivă.
 

 

„Cori împreună cu mine am cules două mostre de pe un gard. Am dus aceste fibre la analize și conform rezultatului ele conțin cantități foarte ridicate de trei metale grele. Oricum ați pune problema, aceste fibre au căzut din direcția unor avioane militare în capul nostru… Am inhalat aceste fibre, care sunt toxice. (…) Aveți de gând să râdeți și să nu luați nicio măsură? Vă lăsați copii să se joace în preajma acestor substanțe? Se petrece peste tot pe glob. Ne face să ne întrebăm dacă nu cumva procesele de geoinginerie/chemtrails sunt mai mult decât o «teorie a conspirației»… Suntem gata să ne riscăm propria viață și viețile celor din jur?”, a declarat una dintre femei.

Datorită faptului că postul local de știri, KPHO (CBS 5) și laboratorul Forensic Science de la Universitatea Grand Canyon au mușamalizat cazul, cele două femei au contactat un site independent de știri, Intellihub News, fiind sfătuite să le trimită o mostră din fibrele colectate. În urma analizelor efectuate, Intellihub News a postat rezultatele obținute din care reieșea că respectivele fibre conțineau aluminiu, bariu și stronțiu, elemente care, conform Intellihub News se regăsesc în chemtrails-uri.


Citiți și:

Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvăluit al dârelor morții (chemtrails-uri) pe care anumite avioane le fac să apară pe cer (I)

Chemtrails – acum „se şpreiază” moartea şi în România

 

yogaesoteric
10 februarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More