Clonarea umană mit sau realitate? Există în cadrul Proiectelor Negre? Se pare că DA (II)


Citiţi prima parte a articolului

Există programe Deep-Black de creare a super-soldatului cu triplă spirală ADN?

Un program care este acum operațional în interiorul Proiectelor Negre ale Guvernului Secret din Umbră, este un experiment care încearcă să hibridizeze oameni cu o a treia spirală ADN, transformând toate genele lor din dublă spirală în triplu helix. Acesta se numește programul Triple Helix Super-Soldier. Oamenii și animalele care în celule au o a treia spirală ADN pe lângă cele două obișnuite, se vindecă rapid. La amfibieni și șerpi este prezentă a treia spirală, astfel că părţi din trup ce sunt tăiate cresc apoi la loc și funcționează în mod normal.

Este un fapt deja că există aceste programe Super Soldier în care oameni au fost crescuți selectiv pentru putere fizică, coordonare și IQ-uri foarte mari. Acești super-soldați au fost îmbunătățiți cognitiv prin diferiți nutrienți, vitamine și injecții secrete, care le-au ridicat IQ-ul la peste 200. Planul este de a insera o a treia spirală în ADN-ul soldatului, pentru a se autovindeca rapid în cazul oricărui gen de leziuni. Nu este cunoscut dacă această cercetare a dat rezultate sau nu.

Dacă aceste programe Super Soldier vor reuși, se vor dovedi a fi un coșmar, la fel ca experimentul BZ, în special în Vietnam, unde soldații s-au întors unul împotriva celuilalt și s-au omorât, pentru că au devenit psihotic-agresivi. Unii cred că acest experiment a stat la baza filmului Jacob’s Ladder.

Un alt program de dezvoltare a Super-Soldatului este posibil să fi implicat inserare de gene de maimuță în mușchi, pentru a-i oferi soldatului o forță și o rezistență sporită. Aceasta se poate face în timpul fazei embrionare sau ca adult. Nu este cunoscut dacă acest program a fost implementat sau nu – și dacă a fost, dacă a reușit. Se crede că în China se fac cercetări în această direcţie şi la ora actuală.

Un obiectiv esențial al acestor programe Super-Soldier a fost să folosească diferite mijloace pentru a conecta toate aceste organisme la o conștiință centrală – la început, prin cipuri pe creier pentru comunicare constantă cu sistemele de internet și prin satelit și apoi prin utilizarea ingestiei de nanoparticule migratoare care pot fi activate la un moment dat. Scopul final este presupusa creare prin inginerie genetică a super-soldaților cu „creierul stup” (gen stup de albine, unde o singură conștiință ghidează întreaga activitate), instinctiv, care utilizează anumite mijloace psihologice și mijloace secrete oculte de magie neagră. A fost deja făcut acest tip de soldat? Orice pare posibil cu finanțarea vastă a bugetului negru la care aceste laboratoare secrete au acces.

Clone cu creierul de tip stup

Există programe comune cu extratereștrii derulate în bazele subterane pentru a crea clone „de tip stup”, hibrizi, androizi, care să sintetizeze sufletul uman în aceste creaturi?

S-a zvonit de ani de zile că în baza Dulce, New Mexico, există un proiect comun ET – uman condus de un contractor din apărare sub auspiciile USAF. La nivelul 7, „Sala Coșmarului”, sunt aduşi subiecții umani de toate vârstele ce sunt răpiți de pe străzi, de multe ori din parcurile federale, și sunt torturați într-un mod inimaginabil. Lucrătorilor din baza Dulce li se spune că acești oameni sunt fără speranță și nebuni, iar tratamentele experimentale care li se fac sunt pentru a descoperi un remediu pentru boli. Un lucrător care a dezvăluit această informație a declarat că l-a recunoscut pe unul dintre subiecți, care era din cel mai apropiat oraș și că acea persoană părea complet normală la acel moment. Această persoană a fost închisă într-o cușcă de unde cerșea ajutor și milă. Securitatea este atât de drastică, încât acel angajat nu putea să-l salveze, ci doar să facă publică povestea, într-o încercare de a crea o criză publică. Din păcate, nimic nu s-a petrecut.

Această bază subterană inumană din Dulce ar fi necesar să fie înconjurată de armata americană și capturată, victimele să fie eliberate și cei responsabili să fie aduşi rapid, în trei zile, în fața justiției militare. Dacă scurgerile de informații sunt corecte, niciunul dintre aceste experimente prin care se încearcă crearea și instalarea unui suflet sintetic în clone nu a fost nici măcar aproape de succes. Se pare că hibrizii și clonele sunt fără suflet și funcționează ca psihopați funcționali. (Acești răufăcători care conduc aceste programe ar fi necesar să învețe că numai Dumnezeu cel Atotputernic, creatorul a tot ceea ce există, poate crea un suflet omenesc.)

Toate încercările de sinteză, inclusiv cele masive care se desfășoară acum pentru a crea un suflet bazat pe I.A. (Inteligență Artificială), vor eșua. Anumite persoane influente care conduc servicii de internet mari și motoare de căutare, cred cu adevărat că pot aloca un suflet unui mare calculator cuantic, iar apoi un demon îl va poseda și eventual va prelua toată realitatea prin acest sistem I.A. Unii ar putea spune că este vorba de nebunie, de gândire sociopatică ce ar putea conduce în viitor la multe acțiuni inumane, dacă aceşti sceleraţi nu vor fi opriţi. Aceleaşi personalităţi din domeniul I.A. planifică să creeze polițiști operaționali, soldați și arme de război. Acest fapt va conduce probabil la războaie majore în care vor fi utilizați roboți de toate dimensiunile.

Au fost deja clonați „înlocuitori umani” în viața obișnuită, de zi cu zi?

De câțiva ani au existat unele informaţii provenite de la insideri respectați că unii politicieni, șefi de corporații și diverși artiști au fost clonați și înlocuiți rapid.

În ultima perioadă a alegerilor prezidențiale din 2016, unii cercetători au observat câteva apariții diferite ale lui Hillary Clinton, sugerând utilizarea dublurilor. O persoană de top din Informații a afirmat la un moment dat că: „poate că a murit și a fost clonată”. Nu se poate spune 100% dacă glumea sau nu. Unii au reacționat la îmbolnăvirea bruscă a lui Hillary de la comemorarea atentatelor din 9/11/2001, când asistenții ei au aruncat-o în jeep-ul transformat în ambulanță, ca pe o pungă de cartofi. În acea zi, Hillary părea diferită și mai tânără decât de obicei. Apariția ei s-a schimbat atât de mult în timpul dezbaterilor și mitingurilor, încât a fost greu de spus care era dublura sa. În după-amiaza aceea, după comemorare, când a apărut în public „vindecată”, o privire mai atentă a arătat că era mult mai subțire și nu arăta prea asemănătoare cu Hillary cea originală, plus că nu avea agenți de pază cu ea.

Într-un e-mail DNC scurs de Huma Abedin (asistenta sa personală), aceasta susținea că Hillary Clinton avea convulsii frecvente și era bolnavă.

Este oare posibil ca Hillary să fii murit și să fi fost înlocuită cu o clonă care arăta și acționa ca ea, dar care avea niște afecţiuni grave ale sistemului nervos central, de genul celor despre care se presupune că suferă clonele? Sau îi era atât de rău încât nu putea merge prea mult și în locul ei era trimisă clona? Probabil că niciodată nu vom putea afla sigur.

Nu vă așteptați ca Guvernul SUA sau Guvernul Secret din Umbră să vină prea curând și să recunoască public toate acestea. Prima lor îngrijorare este că potențialii dușmani ar putea obține informații importante despre astfel de cercetări. A doua lor îngrijorare este că după 60 de ani de minciuni flagrante și monstruoase pe care le-au spus poporului american și lumii întregi, masele nu i-ar ierta și nu ar mai avea încredere în ei niciodată, ceea ce va duce la prăbușirea sistemului actual.

Fascismul cosmic

Singura entitate care ar putea câștiga din astfel de dezvăluiri și care ar putea șterge puterea sistemului actual peste noapte, ar fi globaliștii de top care doresc să aducă un nou tip de fascism. Acest nou fascism globalist dorește să se bazeze pe o declarație publică cum că extratereștrii sunt reali și lucrează aici cu niște grupuri umane, pentru a se pregăti împreună împotriva unei invazii venită din partea altor civilizații extraterestre și că acești ET invadatori sunt profund răi și porniți pe eliminarea tuturor oamenilor, interesați fiind doar de a prelua mineralele pământului.

Noul lor tip de fascism este cel mai adecvat să fie numit Fascism Cosmic și la început ar fi mai prietenos decât actualul sistem fascist din America. Dar în cele din urmă se va focaliza pe depopularea severă, pe eliminarea reproducerii normale, pe transhumanism și controlul total al vieții tuturor din toate punctele de vedere, folosind psihologia avansată bazată de inteligența artificială.
Dar de asemenea, este posibil ca această afirmație, cum că lumea se va confrunta cu o încercare de invazie a unei forțe extraterestre malefice, să fie doar dezinformare, o nouă psyop (operațiune psihologică în masă) mai mare și mai eficientă (pentru ei).

De fapt, extratereștrii răi sunt deja aici, trăiesc în subteran și unii dintre ei s-au aliat cu anumiți politicieni de nivel înalt și cu membri ai super-elitei din cercurile oculte, timp de secole. Este important să rețineți că, înainte de a muri, Werner von Braun (fost fascist, creierul proiectelor V1 și V2 hitleriste, care a fost preluat de americani după al Doilea Război Mondial și pus să conducă programul Apollo al NASA) a avertizat că Guvernul SUA ar putea într-o zi să „infecteze” opinia publică cu o invazie extraterestră pentru a câștiga mai multă putere. El a transmis aceste informații asistentului său Carol Rosen, care este foarte respectat, și care ulterior le-a făcut publice.

Concluzie

Se vehiculează ideea că amenințarea extratereștrilor este reală, așa cum a făcut-o public președintele Reagan de câteva ori. De asemenea, cei răi sunt aici de mulți ani și au preluat grupuri bancare puternice și anumite cercuri oculte. Cu toate acestea, este un fapt bine stabilit că lumea a fost deturnată de Cabala printr-un cerc secret pedofil satanic, printr-o rețea mondială de conducători secreți și de bancheri de top. Rapoartele unor insideri stipulează că aceștia se angajează în pedofilie și sacrificiu de copii pentru a obține putere de la Satana și a renunța la sufletele lor în schimbul puterii, bogățiilor și statutului cât mai vast.

Obiectivul principal al acestui cerc pedofil de putere este „ordine prin haos”, adică crearea unui haos mondial masiv, pentru a le permite astfel să instaleze un nou guvern mondial care să fie condus doar de ei înșiși. În termeni practici, aceasta înseamnă că ei vor să creeze „Iadul pe Pământ”, ceea ce înseamnă moarte masivă și suferință umană, ca jertfă umană în masă către Satana, toate acestea doar pentru a câștiga mai multă putere.

Ronald Bernard, fost bancher olandez, urma să fie inițiat, dar a refuzat sacrificarea unui copil. Au fost mulți alții care au urmat acele ritualuri, iar unii au fost uciși pentru că au vorbit despre acest grup secret care conduce lumea, puternic și neînchipuit de malefic. Cei care lucrează îndeaproape cu extratereștrii pot deveni în cele din urmă controlați în moduri subtile dar puternice, iar acești extratereștri cu care Guvernul Ascuns lucrează, au de asemenea propriile lor agende ascunse.

Concluzia este că acești înalți oficiali ai Guvernului din Umbră care conduc Programele Negre cu acces special la programe nerecunoscute public, încalcă grav și continuu legea în moduri fără precedent. Aceste programe sunt plătite cu bani din bugetul negru, spălați din vânzările de opium din Afganistan și alte vânzări ale cartelurilor și escrocheriilor corporative precum Enron. Există o listă lungă de oameni ce au fost uciși deoarece au început să dezvăluie aceste crime majore sau pentru că doar se credea că le vor dezvălui. Oamenii care conduc aceste războaie spațiale, proiecte negre, programe umano/ET, și programele din bazele subterane pretind că protejează America și lumea întreagă. Se pare că extratereștrii le-au controlat conştiinţele și că nu mai servesc America, nu mai onorează jurământul pe care l-au făcut de a susține și apăra Constituția Statelor Unite și nici legile morale ale umanității.

Este interesant de remarcat că pedofilul satanic britanic de top, Aleister Crowley (Jack Parsons de la Jet Propulsion Laboratory și NASA a fost protejatul său satanist) a intrat într-o piramidă din Egipt unde se pare că i-a apărut un extraterestru gri. Acest fapt stabilește o legătură între extratereștrii malefici și demoni? Faceți propriile cercetări în acest sens și decideți singuri.

Deci, este posibil ca programele de clonare umană să existe sub patronajul Guvernului Secret din Umbră? Da, este posibil; deși nu avem dovezi definitive, obiective, ci numai informații din partea unor insideri respectați și unele dovezi circumstanțiale.


Citiţi şi:

Dezvăluire cosmică – Din interiorul Programului Spaţial Secret – interviu David Wilcock cu Emery Smith – Răpiri ET înscenate (I)
Itinerariul straniu al unui copil ce a fost inclus într-un «Program Secret Negru» (Black Program) (V)
Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale (I)

yogaesoteric
24 noiembrie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More