Clubul Bilderberg 2017

 

Președinția lui Donald Trump a fost subiectul central al discuțiilor din acest an în cadrul grupului Bilderberg, eveniment ce s-a desfășurat la începutul lunii iunie 2017, în estul Statelor Unite.

Cei 131 de politicieni, monarhi şi personalităţi din lumea afacerilor și presei au discutat, timp de 4 zile, despre viitorul Uniunii Europene, despre economia globală și NATO. Clubul Bilderberg s-a reunit la Chantilly, un oraş din statul Virginia, situat la aproximativ 50 de kilometri de Washington. La reuniune au luat parte Henry Kissinger şi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Subiectul principal al întâlnirilor a fost președinția lui Donald Trump.

Reuniunea a permis mai multor consilieri ai lui Donald Trump, printre care secretarul Comerţului Wilbur Ross sau consilierului pe probleme de securitate naţională, generalul H.R. McMaster, să intre în dezbateri cu criticii președintelui american. „Furtuna din jurul lui Donald Trump se va transforma, la câțiva kilometri de Casa Albă, într-un centru de conferințe din Chantilly, Virginia, unde președintele va primi notele de la cei care au o opinie cu adevărat importantă: Bilderberg”, scria The Guardian.

Printre subiectele ce au fost abordate s-au aflat și Rusia, China, proliferarea nucleară, globalizarea şi „războiul împotriva informaţiei”. Au mai fost prezenți regele Olandei, Willem-Alexander, și fostul director CIA, John Brennan.

„Dacă există un loc în care un președinte ar putea auzi cuvintele «sunteți concediat!», acesta este Bilderberg”, scria redacția The Guardian, arătând cine conduce cu adevărat lumea și că așa-zisa democrație nu este nimic altceva decât un joc de fațadă.

Henry Kissinger, unul din oamenii influenți ai Clubului Bilderberg și artizanul îmbunătățirii relațiilor americano-ruse, l-a vizitat pe Trump la Casa Albă cu câteva săptămâni înaintea acestui eveniment pentru a discuta despre „Rusia și alte lucruri”. Conferința Bilderberg din acest an se preconiza a fi cea mai importantă de după Războiul Rece.

Citiți și:

Isteria Grupului Bilderberg satanic împotriva lui Donald Trump a ajuns la paroxism

Grupul Bilderberg – Guvernul mondial secret

Bilderberg sau conducerea secretă a lumii de către aşa-zişi «ILUMINAŢI»

 

yogaesoteric
17 decembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More