Stop urgent pentru cenzura pe internet!!!… Pentru cine lucrează rețeaua Facebook condusă de Mark Zuckerberg?

 


Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ne cere să acceptăm noua ordine mondială

Mark Zuckerberg a publicat un manifest anti-izolaţionist şi pro-globalizare, avertizând că lumea devine tot mai divizată. Fondatorul reţelei cu 1,8 miliarde de utilizatori a vorbit despre ştiri false (Fake News), terorism şi despre cum poate contribui Facebook la îmbunătăţirea unor aspecte din societate. Fondatorul Facebook spune că va fi folosită pe scară largă inteligenţa artificială pentru a depista postările care incită la terorism şi la diverse tipuri de violenţă.

Facebook a reluat ideea invocată mult în ultimii ani, de a conecta locuitorii planetei şi de a construi o „comunitate mondială”. Când a fost enunţată ideea prima oară, ea nu era controversată, însă acum mulţi oameni au fost lăsaţi în urmă de globalizare şi există tot mai multe mişcări izolaţioniste.

El spune că, în condiţiile în care apar tot mai multe probleme legate de terorism, sărăcie şi migraţie, umanitatea nu trebuie să fie mai divizată, ci să se adune şi să ofere răspunsuri valabile la nivel mondial când apar probleme grave.

Zuckerberg a menţionat de mai multe ori termenul de „infrastructură socială”, spunând că vrea să contribuie la dezvoltarea acesteia pentru ca pe viitor să existe o comunitate mondială cu unelte care să-i permită să se informeze, iar în caz de criză politică sau catastrofă naturală să acţioneze în mod coordonat. Zuckerberg a lăsat să se înţeleagă că scopul reţelei nu mai este să conecteze cât mai multă lume (mai ales că se apropie de numărul uriaş de două miliarde), ci să dezvolte această „infrastructură socială” des invocată în manifest.

El a admis că tehnologia şi social media pot contribui la creşterea disensiunilor dintre oameni, însă pot ajuta enorm şi la eliminarea neînţelegerilor.

Zuckerberg a reluat promisiunea legată de acţiunile pe care le va lua pentru lupta împotriva ştirilor false (Fake News) şi a adăugat că printre efectele negative ale sharing-ului pe reţelele sociale se numără încurajarea diseminării articolelor senzaţionaliste şi simpliste care au dus la o creştere a polarizării în societate.

Printre lucrurile la care mai este loc de îmbunătăţiri se numără găsirea de moduri de a-i încuraja pe cât mai mulţi să voteze şi să fie înlăturate cât mai eficient postările care incită la terorism.

Fondatorul Facebook spune că va fi folosită pe scară largă inteligenţa artificială pentru a depista postările care incită la terorism, la violenţă şi la batjocorire şi aceşti algoritmi ar putea fi utilizaţi şi la depistarea tentativelor de suicid. El a admis că Facebook a făcut greşeli în eliminarea diverselor tipuri de conţinut şi a spus că noii algoritmi vor fi gata în câţiva ani.

De ce acest mesaj? Pentru că globaliştii (noii internaţionalişti, neocomunişti, neomarxişti) susţin Noua Ordine Mondială şi Guvernul Mondial – adică o dictatură globală. Partidele naţionaliste din Europa îi deranjează foarte mult pe globalişti, la fel şi faptul că Donald Trump a devenit Preşedintele SUA.


Citiţi şi:

Un fost șef de la Google dezvăluie ce se află în spatele rețelelor sociale

Fondatorul Source Institute: «Țineți-i pe cei dragi departe de facebook». O pledoarie care ne dă fiori

Mark Zuckerberg crede aiurea că, într-o zi, Facebook ar putea înlocui bisericile. Replica unui pastor american

 

 

yogaesoteric
17 decembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More