COBRA – Rasa Cosmică Centrală

Meditația „Întoarcere a Luminii” a creat un semnal coerent de conștiință în univers care a atras atenția Rasei Centrale Cosmice.

Rasa Centrală Cosmică este cea mai avansată rasă care a evoluat în jurul Soarelui Cosmic Central. Acum a început să-și concentreze atenția asupra planetei Pământ și a eliberării sale, pentru că acum există un suficient nivel de conștiință pe suprafața planetei pentru a face posibilă cooperarea cu astfel de ființe evoluate. Ca rezultat al acestei interacțiuni, anumite aspecte ale planului de eliberare vor fi dezvăluite populației de suprafață în viitorul apropiat.

Sistemul nostru solar este acum plin de ființe din Rasa Centrală Cosmică și cooperează cu Forțele Luminii din Comandamentul Jupiter, Comandamentul Ashtar, Comandamentul Atlantis, cu Flotele Pleiadiană, Siriusiană și Andromedană, cu Mișcarea de Rezistență, facțiunile pozitive din Agartha și anumite forțe speciale SURFACOM. Ființele Rasei Cosmice Centrale se află de asemenea în contact cu cei mai avansați membri ai populației de suprafață în meditațiile, visurile și viziunile lor.

La cererea Forțelor Luminii, am expus o meditație pe care o puteți folosi pentru a vă conecta și coopera cu Rasa Centrală Cosmică.

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Emiteți intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru eliberarea planetară.

3. Vizualizați ființele din Rasa Centrală Cosmică care emană din Soarele Cosmic Central și sunt dispersate prin Soarele Central al tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați aceste ființe care intră prin Soarele Galactic Central, trecând prin poarta stelară Alcyone din Pleiade, apoi trecând prin poarta stelară Sirius, pentru ca apoi să intre în sistemul nostru solar și să se plaseze în interiorul sistemului nostru solar într-o mandală de forma Florii vieții și apoi conectându-se cu Forțele Luminii de deasupra planetei, de pe suprafața și de dedesubtul planetei Pământ.

4. Vizualizați ființele din Rasa Centrală Cosmică transmutând tot întunericul rămas al acestui Univers, până când rămâne numai Lumina. Vizualizați un nou început al ciclului cosmic, aducând lumină pură, dragoste și fericire tuturor ființelor din întregul Univers.

Vortexul Zeiței din Lengyel, Ungaria, a fost ales ca punct de intrare pentru energiile Rasei Centrale Cosmice. Motivele acestei alegeri au de-a face cu invazia Archonilor din 1996, modelele de comportament dinamice ale celor mai avansați Lucrători în Lumină, poziția graniței exterioare a coloniilor atlante mediteraneene târzii și o conexiune conștientă a inițiaților culturii Lengyel cu Soarele Galactic Central al Galaxiei noastre.

Există o restructurare importantă a echipelor Forțelor Luminii de la suprafață în pregătirea pentru cooperarea cu Rasa Cosmică Centrală și forțele speciale SURFACOM. Dreptatea vine. Tot ce va fi necesar să se facă, se va face.

Cobra

Citiți și:

Cobra: Bule de Cer – Rezultatele meditației Întoarcerea la Lumină

Fiinţele extraterestre binefăcătoare, care asistă şi protejează planeta Pământ

yogaesoteric

19 iunie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More