Colonizarea României a început în forță. Iată cum vor fi înlocuiți cei 4 milioane de români plecați peste hotare…

 

Orice român conștient percepe drama acestei națiuni, mai ales atunci când se gândește la faptul că 4 milioane de oameni activi au părăsit țara pentru o viață mai bună în altă parte. 4 milioane de oameni activi pierduți la o populație cu ceva peste 20 de milioane este un adevărat dezastru. De ce au plecat acești oameni? Pentru că în țara lor nu au un viitor. Pentru că politicienii corupți au distrus viitorul a cel puțin două, trei generații de tineri! Pentru că patronii firmelor din România au făcut o tradiție, încă din primii ani de după evenimentele din 1989, din plata unor salarii de mizerie și exploatarea fără milă a angajaților chiar și în afara programului legal.

Iar astăzi, mulți dintre patronii veroși care sunt responsabili de migrația masivă a românilor se plâng că nu au cu cine lucra, că afacerile lor construite pe destine distruse riscă să se ducă la vale din cauza lipsei forței de muncă. Desigur, acești indivizi, majoritatea lor conectați la infecția politică din România, vor să adune și astăzi bogății, plătindu-și prost angajații. Și pentru că știu că nu îi pot aduce pe românii plecați pentru salarii mici, și-au făcut temele și astăzi importă muncitori asiatici, din țări mult mai sărace decât România, pentru care 1.500 de lei în mână e o adevărată afacere. (Desigur, există și oameni de afaceri cinstiți care sunt nevoiți să recurgă la o astfel de opțiune, după ce a fost distrusă piața muncii de către alții.)

Și iată că România nu scapă de colonizare și amestec rasial. Într-adevăr, nu vor veni mase mari de musulmani mai mult sau mai puțin radicalizați, ci muncitori din Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia, Thailanda etc. Iar odată cu venirea lor în număr mare, patronii români vor putea din nou să se bată în salarii minime pe economie, pentru că vor avea alternativă la români. Iar românii cărora nu le convine concurența asiatică, n-au decât să își ia lumea în cap pentru a pleca în alte țări, la muncă. Prin urmare, odată cu venirea unui număr mare de muncitori din țările asiatice sărace (mulți au ajuns deja!), putem estima că migrația românilor se va accentua!

Primele iniţiative în sensul recrutării de forţă de muncă din afara ţării au început să apară în România în urmă cu doi-trei ani. Motivele pentru care angajatorii români au apelat la această strategie sunt diverse şi includ migraţia anumitor categorii sociale către ţări mai dezvoltate din vest, scăderea natalităţii, cerinţele în schimbare pentru diferite locuri de muncă, schimbări dictate de noile tehnologii şi incapacitatea sistemului de învăţământ de a se plia la nevoile angajatorilor de astăzi.

O altă problemă cu care se confruntă angajatorii este legată de salarii. Potrivit legislaţiei, muncitorii străini trebuie plătiţi cu cel puţin salariul mediu pe economie, adică 500 de euro – ceea ce creează inechităţi. Ca să-şi rezolve această problemă, în momentul de faţă vor să elimine din lege acea prevedere care spune că „nu poţi să aduci un lucrător din state terţe dacă nu-l plăteşti cu cel puţin salariul mediu pe economie”, a declarat, pentru Adevărul, Dumitru Costin, şeful Blocului Naţional Sindical (BNS). Potrivit acestuia, acea barieră a fost pusă în mod premeditat în legislaţie tocmai pentru a descuraja angajatorii care au făcut un „sport naţional” din plata salariaţilor doar cu salariul minim pe economie.

Să nu vă faceți însă iluzii! La presiunea patronilor, acea barieră va fi eliminată până la urmă pentru ca afacerile să meargă bine, iar patronii români să îi poată plăti prost și pe muncitorii asiatici. Din acel moment, românii plecați vor fi înlocuiți în masă. Iar de aici, până la naturalizarea muncitorilor imigranți nu o să mai fie decât un pas mic pe care politica neomarxistă a UE îl va încuraja sau va pune presiune să fie făcut!

Citiți și:

Șocant – Planul secret pentru România: Vor să ne aducă între 350.000 și 1.000.000 de imigranți

România are cea mai accelerată creștere a numărului de migranți într-un stat care nu s-a confruntat cu războiul

Românii aproape că au pierdut proprietatea asupra țării (ce a fost a lor), ajungând acum chiriași pe pământurile lor strămoșești


 

yogaesoteric
6 februarie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More