COLOŞII INSOLENŢI AI DIAVOLULUI: IG Farben – Rockefeller


De la susţinerea constantă a maşinii de război naziste la Codex Alimentarius şi Big Pharma

Acesta nu este un articol pentru tefelişti. Pentru că nu este doar un şir scurt de câteva lozinci simple. Este istorie.
Dar nu este nici exhaustiv. Pentru aceasta ar trebui o carte. Însă este o invitaţie la studiu. Iar dacă veţi citi şi hyperlink-urile, veţi ajunge într-adevăr la un volum de informaţii cât pentru o carte.
La ce vă ajută? După acest studiu, veţi înţelege că trăiţi în Matrix. Iar după ce veţi înţelege aceasta, veţi face tot ceea ce puteţi ca să ieşiţi de acolo…

Studiile de la Nurenberg: Crimele Big Pharma împotriva umanității

După cel de-al Doilea Război Mondial, zeci de suspecți de crime de război naziste au fost judecați de către aliați în Palatul de Justiție din orașul Nürnberg, locul nașterii Partidului Nazist. Inculpații proveneau nu numai din rândurile militarilor, ci și din sectoarele medicale, judiciare, administrative, industriale și de altă natură, care alcătuiau mașina germană de război.

Printre prizonierii din sectorul industrial acuzați de crime împotriva umanității au fost 24 de manageri ai IG Farben, o organizație fără care, conform procurorului șef al SUA – Telford Taylor, al Doilea Război Mondial nu ar fi fost posibil.
În 1925, IG Farben, Interessengemeinschaft Farben (Asociația de Interese Comune Farben), a devenit un cartel puternic al companiilor chimice și farmaceutice germane Bayer, BASF, AGFA și Hoechst (care a devenit Aventis în 1999, după fuziunea cu Rhône-Poulenc S.A.). Grupul IG Farben a devenit cea mai mare corporație chimică și farmaceutică din lume la vremea respectivă. Și chiar și astăzi, deși nu folosește numele de IG Farben, companiile sale rămân cele mai puternice companii transnaționale de pe planetă în domeniul produselor farmaceutice, chimice și agrochimice.

Cartelul IG Farben a fost crucial pentru efortul naziștilor în timpul războiului, prin furnizarea de combustibili sintetici, cauciuc și alte substanțe chimice. Ei au fabricat de asemenea și Zyklon-B, gazul cu acţiune asupra sistemului nervos folosit pentru a ucide milioane de oameni în lagărele de concentrare din Auschwitz, Birkenau și din alte locuri. Cartelul, mai târziu cunoscut sub numele de „chimişti ai Diavoluluiˮ, a folosit deținuții, care nu doreau să aleagă să lucreze în lagărele de concentrare, ca şi cobai pentru a testa substanțe chimice, produse farmaceutice și vaccinuri. Zeci de mii au murit, iar cei care s-au îmbolnăvit prea mult pentru a mai putea fi de folos au fost uciși în camerele de gazare.

IG Farben a lucrat îndeaproape cu regimul nazist și SS, și a fost probabil cea mai importantă forţă dinamică angrenată în susţinerea conducerii maşinii de război naziste, donând circa 80 de milioane de mărci în schimbul industriei chimice, farmaceutice și petrochimice confiscate din țările care au fost ocupate de nazişti. Cu toate acestea, nu ar fi putut ajunge într-o astfel de poziție de putere fără investiții uriașe din partea lui John D. Rockefeller și a companiei sale, Standard Oil. Împreună cu Rockefeller, IG Farben a înființat o companie numită Standard IG Farben. Deși știa că va fi folosit în scopuri de război, Rockefeller a reușit în 1938 să organizeze către IG Farben un transport de 500 de tone de tetraetil de plumb, de care era nevoie pentru a se obţine combustibilul necesar pentru aviaţia nazistă. În mod surprinzător, un an mai târziu, cu războiul pe cale să izbucnească, el le-a furnizat tetraetil de plumb până la o valoare de 20 de milioane de dolari, ceea ce i-a permis lui Hitler să înceapă războiul atacând Polonia și Franța.

Până în 1942, Rockfeller a furnizat naziștilor petrol deturnat prin Elveția și a alimentat submarinele germane în Insulele Canalului. Când a fost acuzat de legea trădării („Trading With the Enemy”), Rockefeller a dispărut cu o „palmă peste încheietură” (o amendă de 5.000 de dolari) când președintele Roosevelt a oprit brusc ancheta la cererea Departamentului de Război. Rocketfeller-ul nepatriotic a amenințat că nu va mai furniza SUA livrările esențiale de combustibil pentru război.

IG Farben a continuat să construiască la Auschwitz complexul industrial care a devenit cel mai mare din Europa; acesta era pentru fabricarea de substanțe chimice și explozibili. Finanțarea a fost realizată de Deutsche Bank şi a atins valoarea de aproape un miliard de mărci. Acest complex, cunoscut sub numele de IG Auschwitz, acoperea circa 24 de kilometri pătrați, inclusiv lagărul de concentrare de la Auschwitz, de la care a beneficiat şi de munca celor închiși acolo. Directorii IG Farben au contribuit la transformarea acestui complex imens în cel mai mare lagăr de exterminare din istoria omenirii.

În mai multe rânduri, când aliații au dat ordine să se bombardeze complexul, Rockefeller și-a folosit influența şi, prin intermediul lui John J. McCloy, secretar adjunct al ministrului de Război (fost consilier juridic al IG Farben), anula raidurile de bombardament care vizau complexul, în pofida protestelor unor comandanți aliați. Mai mult, nicio bombă nu a căzut pe sediul IG Farben din Frankfurt. Aspect uluitor, deoarece orașele industriale germane au fost bombardate și pulverizate pe scară largă, inclusiv Frankfurt.

La procesele de la Nürnberg, 24 de directori ai IG Farben și alți industriași au fost acuzați de genocid, sclavie și alte crime împotriva umanității. Mulți dintre acești infractori lipsiți de scrupule au jucat ulterior un rol-cheie în restabilirea mai multor companii IG Farben ca jucători principali în industria farmaceutică / chimică nu numai în Germania, ci și în Europa și Statele Unite. Iar câțiva dintre acești foști naziști se pare că au fost de bază în elaborarea unei asociații comerciale paneuropene, care a evoluat în Uniunea Europeană.

Dr. Fritz ter Meer, directorul IG Farben, implicat direct în dezvoltarea gazului cu acţiune asupra sistemului nervos, Zyklon-B, care a ucis milioane de evrei, a fost condamnat la șapte ani de închisoare, dar a fost eliberat după patru ani prin intervenția lui Rockefeller și JJ McCloy, apoi a Înaltului Comisar al SUA pentru Germania. Fritz ter Meer, vinovat de genocid și crime împotriva umanității, s-a întors la muncă la Bayer, unde a fost președinte mai mult de zece ani, până în 1961. Același ter Meer, criminal de război nazist condamnat, a devenit unul dintre inițiatorii Comisiei Codex Alimentarius din 1962, o organizație care a fost cultivată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Organizația pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și, ulterior, de Organizația Mondială a Comerțului (OMC).

Codex Alimentarius, presupus a fi creat pentru a proteja sănătatea consumatorilor și pentru a asigura practici corecte în comerțul cu alimente, este, în realitate, extrem de ostil față de alimentaţia sănătoasă şi industria alimentară din lume și pare hotărât să le distrugă. Codexul este controlat de Big Pharma, a cărei singură rațiune este de a promova boala și de a vinde mai multe produse farmaceutice.

Karl Wurster, președintele companiei IG Farben, Degesch, care fabrica gazul Zyklon-B, a fost acuzat de tribunalul de la Nurenberg ca un criminal de război, dar a fost achitat ulterior. Câţiva ani mai târziu, în 1952, el a ajuns CEO al IG Farben şi a urmărit să relanseze BASF, unde a fost apoi CEO timp de 13 ani până în 1974.

Hans Globke, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a fost secretar adjunct la Biroul pentru Probleme Evreieşti în cadrul Ministerului de Interne german şi a scris o menţiune legală antisemită conexă Legii raselor de la Nurenberg, menţiune care nu exprima nicio obiecţie faţă de discriminarea aplicată evreilor şi plasa partidul nazist pe un ferm teren legal, schiţând astfel calea pentru Holocaust. După război, Globke a devenit ministru în guvernul cancelarului Konrad Adenauer și a slujit între 1949 și 1963. Era liber de orice supraveghere parlamentară și controla serviciul secret. El a devenit o puternică eminenţă cenuşie a guvernului Germaniei de Vest. A avut un rol major în schiţarea cursului şi structurii statului şi a alinierii acestuia cu politica SUA. Era principala legătură a guvernului cu NATO şi cu alte servicii secrete străine, în special CIA. Din acest motiv era protejat. El a fost direct implicat împreună cu cartelul în complotul privind petrolul și medicamentele, în ceea ce privea modul de preluare și control al piețelor europene în cadrul Comunității Economice Europene (CEE) nou construite, în frunte cu actuala Uniune Europeană (UE).

Walter Hallstein a fost un proeminent profesor de drept nazist, care a declarat în 1939: „Una dintre cele mai importante legi (în țările europene ocupate) este «Legea de protecție a sângelui și onoarei germane»ˮ. Acest avocat nazist „de sânge și onoare” a contribuit la crearea structurii de bază a Uniunii Europene și a devenit primul șef al Comisiei Europene, un organism executiv desăvârșit conceput pentru a guverna Europa fără niciun amestec din partea controlului democratic. Această absență a democrației este evidentă chiar şi astăzi la Bruxelles. În 1957, cancelarul Adenauer și Hallstein au semnat primul Tratat european de la Roma.

[Multe informații prezentate aici despre IG Farben au fost furnizate de dr. Matthias Rath, un militant neobosit pentru libertatea de sănătate și faţă de flagelul Big Pharma. Dr. Rath, în temeiul legii privind libertatea informației din SUA, a reușit să obțină zeci de mii de documente IG Farben de la Tribunalul pentru crime de război, care fuseseră ținute secrete timp de șase decenii și le-a postat pe site-ul său. Vezi (www.profit-over-life.org), de asemenea (http://www4.dr-rath-foundation.org/). Acestea sunt site-uri uimitoare – veți petrece ore citind şi informându-vă! Verificați articolele despre Codex Alimentarius, industria farmaceutică și seria de scrisori deschise ale dr. Rath către New York Times.]

Dominarea industriei farmaceutice asupra practicii medicale actuale și influența ei insidioasă asupra legislației guvernamentale este o moștenire directă a IG Farben și a criminalilor de război naziști care au creat cartelul inițial şi care au făcut cele mai masive testări de substanţe chimice pe oameni.

Acţiunile criminale asupra oamenilor sunt încă pe rol şi în prezent, pe o scară atât de mare încât la milioanele de oameni care au murit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial se adaugă milioanele de oameni din era postbelică care au fost şi sunt otrăviți zilnic de acești monștri. În acest scurt articol este imposibil să enumerăm toate infracțiunile îngrozitoare ale Big Pharma, Big Food, Big Biotech și patronii lor politici, dar următoarele paragrafe oferă câteva exemple despre moartea și haosul provocate de ei.

Într-un raport recent întocmit de dr. Gary Null, dr. Carolyn Dean și colab., se arată că aproximativ 780.000 de americani sunt uciși de medici sau de sistemul medical în fiecare an. 106.000 dintre aceștia mor de la medicamente prescrise corespunzător, în doze prescrise în mod corespunzător, și peste două milioane de persoane sunt spitalizate din cauza efectelor adverse determinate de aceste medicamente aprobate de FDA. Directorii companiilor care fabrică aceste medicamente cunosc foarte bine răul provocat dar fac tot ce pot pentru a păstra aceste informații ascunse. Aceşti gangsteri sunt conduși de lăcomie și de profit; nu îi interesează sănătatea oamenilor sau viața acestora. Un exemplu elocvent în acest sens este scandalul Vioxx, un medicament care a fost păstrat pe piață chiar dacă se știa că provoacă atacuri de inimă. Se crede că Vioxx a ucis între 50.000 și 70.000 de persoane. Alte medicamente periculoase includ Baycol, Bextra, Celebrex și lista poate să continue…

Big Pharma este implicată în testarea de medicamente, în ghostwriting – rapoartele cercetătorilor „independenți”, mituirea politicienilor, medicilor și oamenilor de știință și în ascunderea rapoartelor nefavorabile ale medicamentelor. Un exemplu grav care a apărut pe NaturalNews.com a fost cazul dr. Biederman de la Universitatea Harvard, care a pledat pentru folosirea de medicamente pentru modificarea stării mentale a copiilor, pentru că a fost plătit în secret cu 1,6 milioane de dolari de către companiile farmaceutice.

Și pentru a-și menține piețele, Big Pharma este foarte activă în suprimarea vitaminelor, mineralelor și alimentelor naturale. Big Pharma suprimă orice informație despre sănătatea naturală și este asistată în acest scop de către prietenii din FDA și alte organizații guvernamentale. Aceștia sunt ajutați de colaborarea politicienilor care promovează legislația pentru a favoriza marile corporații și rămân necontestate de mass-media care are o afinitate mai profundă pentru veniturile din publicitate decât pentru sănătatea oamenilor.

Big Food ne otrăvește cu aditivi chimici, conservanți, coloranți, arome, grăsimi și alte ingrediente nocive. Efectele acestor aditivi morți sunt bine cunoscute și documentate – aspartam, glutamat, benzoat de sodiu, bromat de potasiu, nitrit de sodiu și alte mii. Nu este de mirare că majoritatea dintre noi suntem bolnavi.

Guvernele ignoră crimele date de substanțele toxice prezente în alimentație dar nu numai, și promovează în mod activ folosirea de fluor și clor în apa noastră, utilizarea mercurului în vaccinuri și în stomatologie și o serie de alte acte criminale comise sub pretextul promovării sănătății publice.

De asemenea, cu complicitate guvernamentală, Big Biotech ne otrăvește culturile, modificându-le genetic, într-un complot pentru a deține nişte brevete asupra produselor alimentare care de fapt ne hrănesc şi ne-au hrănit de sute de mii de ani, fără să aibe cineva brevet asupra lor. Culturile modificate genetic reprezintă una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății și supraviețuirii noastre pe această planetă. Nimeni nu știe cu adevărat ce efecte va avea această frankenfood asupra noastră sau a generațiilor viitoare. Mâncarea modificată genetic este în prezent suspectată ca şi cauză a bolii Morgellon.

Și ce fel de minte răutăcioasă și malefică ar crea o sămânță „terminator” care să fie sterilă atunci când plantele sunt recoltate, astfel încât fermierul să fie obligat să cumpere mai multe semințe de la aceste corporații deja mega-bogate? Ce se petrece dacă aceste semințe „terminatorˮ au infiltrat culturile din întreaga lume?

Activitățile Big Pharma, Big Food și Big Biotech sunt deja bine-cunoscute de cititorii presei alternative. Acum este timpul să spui: „Destul!”. Acest rău necontenit este necesar să înceteze. Cei responsabili trebuie să fie opriți și să fie făcuţi să răspundă pentru crimele lor. Trebuie să vizităm Nurenbergul și să încheiem procesul care a început acum 70 de ani.

Se poate întocmi o evidență a tuturor oamenilor din industriile menționate mai sus, mass-media, politică, organele de reglementare guvernamentală, finanțe și, dacă este cazul, să fie înscrisă într-un registru, împreună cu crimele lor documentate împotriva umanității. Acest registru ar fi prezentat ca document de urmărire penală atunci când vine ziua de judecată. Acești indivizi acționează împotriva intereselor de sănătate ale popoarelor acestei planete și este necesar să fie trataţi în mod corespunzător. Atunci când un nume și o infracțiune se află pe listă, acea persoană este necesar să fie informată, astfel încât să nu poată spune că nu a fost conștientă de infracțiunea ei sau că doar a executat ordinele primite. Acest aspect îi va oferi, de asemenea, șansa de a-și refuza crima și de a se alătura promotorilor sănătății naturale și a libertății de alegere.

Acest registru de înregistrări documentate ale acestor fapte ar putea deveni cunoscut sub numele de „Lista de la Nürnberg” și publicată pe scară largă, astfel încât să intre rapid în conștiința publică. Curând după aceea, chiar menționarea „listei Nürnberg” – spre deosebire de „lista lui Schindler”, care oferă speranță și mântuire – ar insufla teama de răspundere și pedeapsă în cei care persistă în otrăvirea semenilor lor.

Dr. Matthias Rath a început deja demersurile prin inițierea procedurilor împotriva unora dintre acești criminali corporatişti. În iunie 2003, Fundația Dr. Rath a sesizat Curtea Penală Internațională (ICC) la Haga, Olanda, de acuzațiile formale împotriva acestor interese speciale din spatele afacerii cu boala în domeniul farmaceutic. CPI este primul tribunal mondial pentru cazuri de genocid și alte crime împotriva umanității. Dr. Rath a spus: „Suntem convinși că într-o zi, în curând, aceste acuzații vor constitui baza unui tribunal internațional de la ICC care va umbri sfera de aplicare a Tribunalului Nuremberg în domeniul Pharma din 1947/48”.
Printre cei acuzați se numără George W. Bush, Tony Blair, Dick Cheyney, Donald Rumsfeld și alți membri ai administrației republicane. De asemenea, sunt menționați directorii industriei farmaceutice / chimice / petroliere, mass-media, instituțiile financiare și alți oameni vinovați. (Vedeți mai multe detalii aici.)
Dr. Rath merită felicitat pentru eforturile sale și asistat în orice mod posibil. Fie ca acesta să fie începutul sfârșitului pentru tirania corporatistă și să lase bunăstarea reală și fairplay-ul să prevaleze pe această planetă frumoasă, dar abuzată.


Citiţi şi:

Industria farmaceutică (I). De la imaginea de sprijin al sănătăţii oamenilor la… realitate

CODEX ALIMENTARIUS: o tentativă mascată de genocid şi totodată o adevărată batjocoră la adresa terapiilor naturiste

Ascensiunea la putere a lui Hitler nu a fost o întâmplare, el a fost finanțat de către Federal Reserve și Bank of England

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More