Dezvăluiri despre ființele extraterestre malefice (V)

 

Citiți partea a patra a articolului

Din păcate, comunitatea ştiinţifică a slujit prost rasa umană. Aceasta nu ar trebui să ne surprindă, având în vedere dimensiunea disproporţionată a fondurilor pe care le primeşte comunitatea ştiinţifică de la fundaţii scutite de taxe, de la corporaţii multinaţionale, de la Ministerul Energiei şi de la Pentagon, ca să dăm doar câteva exemple. Să oferi astfel de fonduri şi apoi să încurajezi un studiu ştiinţific real asupra chestiunii OZN-urilor ar însemna să boicotezi însuşi scopul campaniei de demitizare şi dezinformare – documentată atât de bine şi de atât de mult timp – despre realitatea fenomenului OZN. Cum savanţii sunt condiţionaţi şi antrenaţi să mistifice realitatea fenomenului OZN, este relativ uşor să îi convingi pe unii dintre ei să intre în domeniul denaturării adevărului, mai ales dacă vor fi plătiţi pentru eforturile lor de dezinformare. Nu ne putem aştepta de la savanţi să se comporte sau să gândească în alt fel. Ei au fost îndoctrinaţi şi au nevoie de finanţare.

Este amuzant să îi auzim pe sceptici şi pe așa-zișii demistificatori că cer dovezi ştiinţifice despre OZN-uri şi despre răpirile extraterestre. Cum ar putea ştiinţa, aşa controlată cum este în prezent, să explice tipul de fenomene descrise de persoanele care au văzut OZN-uri şi de cele care au fost răpite de extratereştri? Au fost văzute OZN-uri care se separă în mai multe părţi şi zboară în direcţii diferite. De asemenea, au fost observate două sau mai multe OZN-uri zburând unul către altul şi contopindu-se într-un singur obiect. Au fost observate OZN-uri care îşi schimbă forma în timpul zborului.

În această serie de articole doar analizăm câteva piese din puzzle şi vedem cum începe să se formeze o imagine şi să apară întrebări pe care este necesar să ni le punem. Cele mai multe informaţii provin de la cercetători care au studiat fenomenul acesta de zeci de ani. Ce facem cu aceste informaţii şi cum reacţionăm la ele, dacă reacţionăm prin frică, negare, disconfort, entuziasm, inspiraţie etc., depinde de fiecare dintre noi. Există și o serie de cercetători care au studiat existența ființelor extraterestre malefice, și prin aceasta ei nu caută să răspândească frica, ci doar să aducă la lumină aspecte pe care cu toţii avem tendinţa să le ignorăm prea uşor. Este interesant să observăm că, dacă este prezentat ceva care poate că nu arată aşa de „roz”, acest demers este etichetat automat drept „comerţ cu frică” sau „negativism”, mai ales în mişcarea new age. Unii par să confunde obiectivitatea cu negativismul şi speranţele deşarte cu pozitivismul. Mare parte din ceea ce oamenii văd ca fiind nefast sau benefic sunt doar proiecţiile şi opiniile lor subiective, care nu reflectă neapărat lumea aşa cum este ea.

În fiecare an, milioane de copii sunt daţi dispăruţi şi nu mai sunt găsiţi niciodată. Oare au fugit pur şi simplu, sau adevărul este mult mai îngrozitor? Care ar putea fi scopul acestui program de răpire/hibridizare care se desfăşoară complet învăluit în secret? Unde duc toate astea? Unii sugerează că este vorba de o „înlocuire” după ce schimbări de natură catastrofală vor fi distrus cea mai mare parte din populaţie – ca un fel de „reînsămânţare”. Poate că sună ca un film SF prost sau ca un soi de comerţ cu frică, dar oricine a acordat o atenţie sinceră acestui subiect ştie că în cadrul fenomenului OZN/extratereştri există și istorii și date întunecate, care pur şi simplu nu pot fi ignorate.

Un lucru este sigur – fenomenul OZN este real. Există entităţi inteligente non-umane care vizitează şi au vizitat Pământul şi care interacţionează cu omenirea de mii de ani. Întrebarea care se pune este – de ce se află ei aici? Oare vin într-adevăr din spaţiu şi de pe o altă planetă / din altă galaxie, sau doar se ascund la marginea percepţiei noastre şi au fost acolo dintotdeauna ? Sau ambele posibilități sunt valabile?

Gradul ridicat de stranietate al fenomenului OZN / extratereştri / răpiri şi realităţi hiperdimensionale ascunde indicii majore despre ce se petrece şi ce s-a petrecut pe planeta noastră cu privire la istorie, la ridicarea şi decăderea popoarelor, religii, evoluţie, cultură, războaie, conspiraţii, comportament uman, psihologie şi, practic, existenţa omenirii din toate punctele de vedere… Ba chiar, poate, cu privire la însuşi modul în care a fost ea creată. Poate că elita, care pare să controleze lumea prin intermediul guvernelor în zilele noastre, este formată doar din nişte păpuşi de ale căror sfori trag nişte stăpâni hiperdimensionali malefici, care manipulează omenirea astfel încât să întâmpine „vizitatorii” ca pe nişte „fraţi din spaţiu” binevoitori atunci când urmează să se dea la o parte vălul care acoperă realitatea.

„Nu este de mirare că adevărul este mai ciudat decât ficţiunea. Ficţiunea este necesar să aibă logică.” – Mark Twain.

Care sunt implicaţiile pentru omenire, dacă ţinem seama de posibilitatea ca omenirea să fi fost manipulată genetic şi prin intermediul sistemelor de credinţe de către entităţi extraterestre hiperdimensionale, încă de la „începutul timpurilor”? Entităţi care, în tot acest timp, s-au hrănit cu noi energetic, emoţional şi fizic?

Există relatări străvechi care fac referiri la realitatea controlului hiperdimensional şi a formelor de viaţă extraterestre. Există desene în peşteri şi sculpturi, scrieri ale gnosticilor şi ale sufiţilor, indienii americani, anumite istorisiri din Biblie, Bhagavad Gita, Vede etc… Poate că extratereştrii n-au călătorit de pe o planetă îndepărtată ci, de fapt, au fost aici tot timpul. Zecharia Sitchin sugera că Annunaki se întorc pe Pământ. Poate că n-au plecat niciodată, ci au fost aici în tot acest timp, la marginea spectrului nostru perceptiv.

După cum spunea o persoană răpită, poate că ei ne percep ca fiind „proprietatea lor, iar Pământul este ferma lor. Noi suntem resursele şi hrana lor.”, sau, în cuvintele şi mai tulburătoare ale unei alte persoane răpite: „Ştii cum, pentru ei, noi suntem doar nişte gândaci”. Poate că astfel de afirmaţii ne fac să râdem, dar milioane de oameni trec prin aceste experienţe, care sunt etichetate drept „probleme psihologice”. Este totuși necesar să ascultăm mai îndeaproape persoanele răpite, dar şi pe cercetătorii din domeniu, înainte să ne întoarcem privirile rapid în altă parte.

Iată o statistică cu persoanele și copiii declarați dispăruți anual. Desigur, mare parte dintre ei sunt găsiți după ceva timp, dar mulți nu. Dacă luăm în calcul că doar 5% dintre cei dispăruți ar avea legătură cu fenomenul OZN, cifrele rezultate sunt foarte mari. La nivel global statisticile spun că cel puțin 8 milioane de copii sunt dați dispăruți în fiecare an. În majoritatea țărilor din Africa, America latină sau Asia nimeni nu realizează astfel de statistici și nu există protocoale pentru persoane sau copii dispăruți, deci numărul real este mult mai mare.

În fiecare an mai mult de 800.000 de copii sunt dați dispăruți în SUA. În 1980, aproximativ 150.000 de persoane erau declarate dispărute, iar acum numărul depășește 900.000 – este vorba tot de SUA, pentru că acolo se fac statistici mai amănunțite. Totuși, cifrele oficiale sunt mult diminuate față de amploarea fenomenului real. Din totalul de 900.000, 50.000 sunt persoane peste 18 ani, jumătate dintre persoanele dispărute sunt albe, 30% sunt afro-americani și 20% sunt latini. Din aproape 700.000 de persoane dispărute raportate în 2010, peste 530.000 erau sub 18 ani.

Statistica ne mai spune că 800.000 de copii vor fi raportați dispăruți în fiecare an în SUA; 40.000 de copii dispar anual în Brazilia, 50.500 în Canada, 39.000 în Franța, 100.000 în Germania și 45.000 în Mexic, în jur de 230.000 de copii dispar în Marea Britanie anual, sau un copil la fiecare cinci minute.

Potrivit National Crime Information Center, 355.000 de femei au fost raportate dispărute comparativ cu 337.000 de bărbați. O statistică din 2008 arăta că în urmă cu an, în Rusia dispăruseră în jur de 120 000 de persoane. Dintre aceștia, aproximativ 59.000 erau bărbați, 38.000 erau femei, restul de 23.000 fiind minori.


Citiți partea a șasea a articolului


Citiți și:

Proiectul Majestic 12 – prezența extraterestră pe Terra

Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale (I)

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More