Comisar-șef de poliție Florin Șinca: Refuz noua carte de identitate

Carte de identitate – rușine cui te-a făcut!

E o vorbă: Carte frumoasă, cinste cui te-a scris. S-a dus și asta.

Lansarea noii cărți de identitate la Cluj-Napoca nu a fost întâmplătoare. Boc și camarila sunt avangarda progresismului distrugător. Individul (cum e Cîțu pentru Iohannis era el pentru Băsescu), după ce-a săpat la temelia țării, sapă la cea a familiei normale.

La o conferință de presă în bătătura DEPABD din cartierul Drumul Taberei, chestorul nebărbierit nu a izbutit să răspundă la întrebările poporului. Le-a adâncit.

  1. De ce cartea de identitate electronică (cu cip, ca un card, pentru necunoscători) nu are tricolorul?
  2. De ce în loc de sex este trecut gen/gender?

Termenii „sex” și „gen” sunt folosiți adesea ca sinonime, dar sunt termeni diferiți, conform nebunilor de la OMS.

Termenul „sex” se referă la caracteristicile biologice, anatomice și fiziologice care definesc bărbații și femeile, cu care ne naștem și cu care sfârșim. Ești de sex bărbătesc sau femeiesc.

Dar genul e, mai nou, îmbrățișat de progresiști/noii comuniști cam așa: aspectele sociale, psihologice și comportamentale, în special normele impuse de societate, aspecte pe care societatea le consideră potrivite pentru femei și bărbați. După ei, genul este fluid, se poate schimba, inclusiv de către copii. Ești de genul masculin, feminin, transsexual, gay, lesbian și ce-o mai urma în capul nebunilor.

Înțelegeți, este o reeducare.

Au încercat să vadă dacă se poate, dacă ține la vulg, cu gen pe noua C.I., apoi au dat înapoi, zicând că pot modifica etc. Jalnic.

Iar MAI este folosit ca vârf de lance. Dacă chestorul de la DEPABD nu-și dă seama că este folosit de rătăcitul de Bode ori de doamna Plus, general Irina Alexe, secretar de stat la MAI și șeful lui ierarhic, să se apuce de altceva.

Și acum vine gogomănia. Chestorul spune enormitatea că tricolorul nu a fost imprimat, pentru că e steagul cu stele al UE. Ca și cum una o exclude pe cealaltă. Păi de la UE am văzut stele. Stele verzi.

,,Culoarea roșie e o culoare tare”, grăiește preopinentul și tehnica nu permite să se pună roșu. Păi steagul are roșu, sângele e roșu. Ce facem, nu-l mai punem pe documente?

Tot el zice că nu a mai fost loc de tricolor, că spațiul prețiosului buletin e limitat. Frățică, pe bune? Cât te-ai căznit să zici asta? Taman pentru tricolor nu mai era loc.

Chestia că a fost supus dezbaterii publice din 17 noiembrie 2020 e o altă găselniță a sistemului. Cică transparență decizională, când aveam (avem) plandemie, când era campanie electorală, stam cu cârpa pe față și ne ardea să ne uităm pe pagina MAI.

În plus, în anexa 5 a proiectului de HG nu apare foto/facsimil cu C.I. pentru a ne da seama. O altă șmecherie.

Voi refuza categoric noua carte de identitate, cu riscul de a fi amendat.

Doamne ajută!

Citiți și:
Col. Florin Șinca taxează fățărnicia liderilor politici de Ziua Imnului Național: O mână o țineți la inimă. Cu cealaltă jefuiți
Col. Florin Șinca: Se induce o frică teribilă în popor. E un comunism de catifea. Pregătesc rezistența în munți. Vreau să mor în libertate!
UE vrea să impună tuturor statelor membre o carte de identitate comună. Cu CIP și steagul Uniunii

yogaesoteric
7 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More