Companiile tehnologice mari conspiră întru cenzură

 

Editorul șef al site-ului american Breitbart.com, Alex Marlow, spune că liderii pieței IT precum Google, Facebook, Twitter, Microsoft și Wikipedia încearcă să cenzureze canalele media care „ar putea da o voce celor care nu au niciuna”. Breitbart.com este cel mai citit site conservator de știri din Statele Unite.

Afirmațiile lui Marlow, făcute într-un dialog cu realizatorul american Tucker Carlson, vin în contextul în care enciclopedia online Wikipedia a decis ca utilizatorii săi să nu mai folosească Breitbart.com ca referință pentru afirmațiile făcute pe acea pagină. Marlow spune că, în practică, asta înseamnă că persoanele care accesează Wikipedia pot folosi „numai mass-media establishmentului ca sursă”.

Acesta afirmă că scopul acestor campanii este reducerea la tăcere a criticilor establishmentului, nu pentru că ar fi greșit cu ceva, ci tocmai pentru că au avut dreptate în chestiunile recente.

Aceste măsuri fac parte din primul pas.
Întâi te interzic / blochează pe site-uri ca Facebook sau Twitter.
Apoi te dau jos de tot de pe platforme.
Urmează interdicția de a face tranzacții bancare online.
Totul culminând cu depersonificarea. Cum făceau bolșevicii, ștergeau figuri din poze și nu-i mai menționau.
Cum fac jidovii prin blestemul herem. Te șterg din „cartea vieții”.

„Ei nu ne reduc la tăcere doar pe noi – ci și pe voi, și pe toți din zona dreptei și a centrului și pe toți care au un public de dreapta și centru dreapta, nu pentru că am fi greșit. Suntem o țintă pentru că spunem adevărul. Noi am spus adevărul pe subiectele cheie și probabil o vom face în continuare.

A început cu Google care s-a jucat cu rezultatele căutărilor, așa cum ai menționat și tu și dr. Robert Epstein.
Twitter a continuat cu blocările – parțiale, subiect pe care noi l-am dat primii la Breitbart. A fost numit un fals, dar s-a dovedit că nu a fost.
Facebook și-a schimbat algoritmul pentru că pagini precum Breitbart începuseră să domine. Și continuă.
Wikipedia ne dă afară, și Wikipedia apare în răspunsuri atunci când cauți pe Google și Facebook. Tot ce fac este metodic și vor continua să se extindă.
Microsoft a intrat și ea în jocul listelor negre. Ei au făcut o echipă cu un grup numit NewsGuard, unde bineînțeles, vor certifica toată media care a greșit în privința păcălelii cu Rusia și vor trata Breitbart ca fake news.

E ridicol. Urmează de-bankingul. Vor decapitaliza nu doar oamenii cu viziuni de centru sau dreapta, ci și pe cei care vor o conductă, care vor să lucreze în sectorul energetic și nu sunt luptători pentru cauze sociale. E o nebunie”, a spus Marlow.

Citiţi şi:

Dacă falsul și adevărul au ajuns doar funcții ale credințelor noastre, cum facem verificarea ştirilor? «Fals» înseamnă azi «ostil» sau «neconvenabil»

25 de căi neștiute prin care se ascunde adevărul și se dezinformează masele prin mass media!

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2019

 


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More