Complicii lui Soros de la Vatican!

Episcop al Vaticanului mărturiseşte: „Oficialii catolici superiori sunt plătiţi de George Soros pentru a promova migraţia musulmană în masă în Europa”

 

Politicieni europeni şi oficiali catolici de rang înalt au fost cumpăraţi şi plătiţi de către maleficul globalist George Soros, potrivit episcopului Vaticanului Athanasius Schneider, care a mărturisit unui ziar italian că de fapt criza migranţilor musulmani a fost orchestrată cu scopul de a „modifica radical identitatea creştină şi naţională a popoarelor din Europa”.

Episcopul Schneider, rezident al Vaticanului, a făcut revelaţia bombă în timpul unui interviu acordat cotidianului italian Il Giornale. Potrivit lui Schneider, în Vatican au fost infiltraţi operatori globalişti şi este lansată o campanie organizată pentru a modifica radical cultura europeană.

„Criza migranţilor reprezintă un plan orchestrat şi pregătit de mult timp de puterile internaţionale pentru a modifica radical identitatea creştină şi naţională a popoarelor Europei”, a declarat episcopul Schneider.

Potrivit lui, operatorii globalişti vor eradicarea absolută a creştinismului în Europa şi în Occident. Una dintre tacticile lor cheie este aceea de a inunda ţările europene cu migranţi pentru a dilua baza creştină şi a schimba radical cultura şi identitatea naţională.

Papa Francisc a declarat reporterilor într-o discuţie care a avut loc la bordul avionului papal că SUA este necesar să-şi deschidă graniţele pentru cât mai mulţi migranţi posibil.

Papa Francisc demonstrează de mult timp sprijinul său continuu faţă de punctele globalizării. Luna trecută, pontiful a cerut deschiderea graniţelor în Statele Unite, spunându-le autorităţilor să preia cât mai mulţi refugiaţi şi a prezentat Germania şi Suedia ca modele pentru SUA.

„Fiecare ţară este necesar să facă aceasta cu virtutea guvernării, şi să ia cât mai mulţi refugiaţi posibil, cât de mulţi se pot integra, pot fi educaţi şi li se pot oferi locuri de muncă”, a spus Papa reporterilor prezenţi la bordul avionului papal după o excursie la Geneva, Elveţia.

Aceste declaraţii şocante sunt doar cele mai recente dintr-o lungă serie de afirmaţii deranjante ale Papei, şi au reînnoit temerile că el este profetul fals anunţat în Sfânta Scriptură şi în profeţii.

În luna iulie, Papa Francisc a declarat ziarului italian La Repubblica că Statele Unite ale Americii au o „viziune distorsionată asupra lumii”, iar americanii este necesar să fie guvernaţi de un guvern mondial cât mai curând posibil, „pentru binele lor”.

Nu există nicio îndoială ca Papa Francisc este una dintre figurile Vaticanului despre care episcopul Schneider a sugerat că primeşte salariul de la George Soros.

Cuvintele episcopului Schneider exprimă o mare durere, datorită trecutului său: el s-a născut în Uniunea Sovietică în 1961, fiind copilul unor etnici germani catolici pe care Iosif Stalin i-a trimis în Gulag după cel de-al Doilea Război Mondial.

Criticile formulate de episcopul Schneider au reiterat preocupările similare exprimate de premierul maghiar Viktor Orban, care a luptat şi continuă să lupte pentru păstrarea identităţii „creştine” a Europei, precum şi a suveranităţii naţionale a ţării sale.

Orban l-a denunţat pe miliardarul de stânga George Soros pentru planul său de a inunda Europa cu milioane de migranţi şi încercarea de a desfiinţa frontierele naţionale, spunând că Uniunea Europeană urmăreşte „planurile de migranţi Soros”, cu cotele sale de imigraţie forţată.

Prim-ministrul maghiar a afirmat în anul 2017 ca Soros şi UE încearcă să aducă un milion de migranţi anual pentru a submina suveranitatea naţională a statelor membre UE.

În 2016, Orban a folosit o altă analogie adoptată de Schneider, îndemnând europenii să se opună „sovietizării” Europei la un eveniment care comemora revolta anticomunistă din 1956.

Citiţi şi:

Daily Mail: Cum agentul lui Rothschild, lordul haosului George Soros conduce lumea cumpărând și intimidând politicieni

O profeţie zguduie Occidentul. Papa Francisc – ultimul Suveran Pontif?

 
 
 yogaesoteric

28 octombrie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More