Concluzie amară: România – condusă de „prostănaci cu foile matricole secretizate”

„La 14 ani am dat examenul pentru admiterea la liceu. Era anul 1984 și erau doar 18 locuri la matematică-fizică. Am intrat al treilea cu nota 10 la matematică. Știu… era nașpa, pentru că era comunism și încă nu se născuseră ăștia cu studii făcute prin Norvegia și care, ulterior, își câștigau traiul zilnic făcând pe maimuțele împietrite pe străzi, cerșind bani! Dar care au ajuns azi în Parlamentul României, fiind validați de o prostocrație inventată de niște securiști care au trădat demult țara” scrie pe Facebook fostul președinte al CNAS, medicul Lucian Duță.

Dacian Cioloș și Florin Cîțu

„Nu am cum să nu observ totuși ascensiunea unui pârț numit Cîțu. Și el a dat examen o dată cu mine. A luat nota patru. Un pic mai puțin decât alt prostănac pe numele lui Dacian Cioloș – absolvent de liceu agricol. Ca să ne înțelegem: cei cu nota patru erau trimiși să termine forțat zece clase la licee marginale pentru că pur și simplu erau cam proști. La fel, cei care mergeau la liceul agricol erau cei mai slabi elevi, fiind un fel de umplutură pentru un sistem care avea nevoie să populeze cele mai slabe licee.

Amândoi au ajuns prim-miniștri în România. Amândoi și-au secretizat foile matricole pentru a nu li se vedea trecutul de impostori. Amândoi au distrus România. Amândoi sunt marionetele Noii Securități, cam agramați dar bine susținuți de o propagandă penibilă, absurdă și bine plătită din bani publici.

Flatulența intelectuală emisă de indivizi gen Cîțu-Pârțu, secondați de dive false venite la București cu personalul de Tecuci și trecute prin cearceafurile mototolite ale unor falși lideri PNL, începe să ne asfixieze încet și sigur. Iar iluziile date de hipoxia cerebrală aferentă ne joacă feste urât mirositoare!” conchide medicul.

Citiți și:
Gheorghe Piperea, despre România: «O colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți»
Lumea smintiților, la putere

 

yogaesoteric
17 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More