Italia | La parada gay de la Milano a defilat un Hristos LGBT, în fustă scurtă și cu tocuri

Ziua paradelor homosexualității a dat prilejul activiștilor LGBT să-și exhibe sminteala pe străzile marilor orașe. În Italia, în mai multe centre urbane mii de sărmani dezaxați au defilat pe 26 iunie pentru a cere, printre altele, adoptarea Legii Zan.

Legea Zan – denumită după inițiatorul său, deputatul Alessandro Zan (Partidul Democrat, de stânga) – prevede pedepse pentru cei nu sunt de acord cu homosexualitatea și transgenderismul.

Mai bine cu Zan decât cu Vatican” sau „Vrem legea Zan acum!”, se putea citi pe bannerele celor prezenți, scrie Gaynews.it.

Invocata lege Zan ar preschimba în normă juridică faptul că o femeie biologică se poate considera bărbat. Practic, cine ar afirma public că un astfel de bărbat este de fapt, femeie, ar încălca legea.

În altă ordine de idei, atât la parada gay de la Milano cât și la cea de la Roma, au fost prezente persoane care-l imitau pe Iisus Hristos.

În capitala Lombardiei, personajul avea tocuri, fustă scurtă, părul lung și purta cu sine o cruce imitând patimile Mântuitorului din Vinerea Mare.

La Roma, „Hristos” a purtat o coroană de spini, fiind îmbrăcat cu steagul LGBT.

Prezențele au stârnit protestele politicienilor de dreapta. Georgia Meloni, liderul partidului Fratelli D’Italia, a spus că gestul insultă credincioșii. „Dacă e după mine, nu reușesc să găsesc un răspuns la această întrebare: e nevoie să arătăm lipsă de respect față de milioane de credincioși pentru a ne susține propriile teze? Și adaug: cum se împacă lupta împotriva discriminării cu violența, ura și corul de insulte și amenințări către cei care nu sunt de acord cu legea Zan? Dacă ești convins de propriile idei și poziții, nu ai nevoie să insulți pe cineva. Eu așa cred, dar evident, alții, nu”, a scris ea pe facebook.

Președintele partidului Liga, Matteo Salvini, a fost și mai dur.

După părerea mea, înfățișarea lui Iisus Hristos cu o fustă mini și tocuri stiletto nu este o provocare drăguță, este o porcărie, o ofensă și o neplăcută lipsă de respect”, a reacționat el.

Citiți și:
Leacul homosexualitații există!
Toleranță ipocrită în schimbul tiraniei. Poliția Gândirii și homosexualitatea

 

yogaesoteric
17 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More