Concluzii dure. Dr Sucharit Bhakdi avertizează că isteria covid se bazează pe minciuni și că serurile experimentale pot provoca o catastrofă globală prin decimarea populației

Renumitul microbiolog de origine germano-tailandezo-americană, dr. Sucharit Bhakdi, avertizează, într-un interviu acordat editorului-șef al revistei The New American, Alex Newman, că isteria covid se bazează pe minciuni și că „vaccinurile” covid sunt concepute să provoace o catastrofă globală și o decimare a populației umane, informează Vaccine Impact.

La început, el afirmă că s-a abuzat de testul PCR pentru a se induce frica, într-un mod care nu este deloc științific.

Apoi, acesta explică ce vor face organismului uman „vaccinurile” bazate pe ARN mesager, folosind termeni și analogii pe care le poate înțelege oricine.

Printre alte îngrijorări pe care și le-a exprimat, dr. Bhakdi a spus că se așteaptă la un număr masiv de cheaguri de sânge mortale și la reacții ale sistemului imunitar care vor distruge organismul.

În final, medicul născut în Statele UNite, a cărui mamă a fost om de știință american, face apel la o urmărire penală a responsabililor și la o încetare imediată a acestui experiment global.

Urmăriți mai jos interviul proeminentului medic, integral, în limba engleză:

 

Citiţi şi:
Profesorul Sucharit Bhakdi despre cele patru mari pericole ale vaccinului anti-covid
De ce este necesar să fie evitat acest vaccin antiCovid. Mesajul lui Robert F. Kennedy Jr.

 

yogaesoteric
21 iunie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More