Dr.Vasile Astărăstoae: Iuda supraviețuiește prin mișcările progresiste

După ce au batjocorit Biserica, acum progresiștii disperați au nerușinarea să apeleze la ea pentru susținerea campaniei de vaccinare

Iuda, apostolul care L-a trădat pe Hristos, vânzându-L pentru 30 de arginți, continuă să supraviețuiască în istorie prin mișcarea progresistă, scrie prof. dr. Vasile Astărăstoae, într-un articol publicat chiar în Miercurea Mare.

Deși a murit după ce L-a vândut pe Hristos, Iuda „supraviețuiește prin mișcările «progresiste». Mișcările «progresiste» pervertesc iubirea în libertate sexuală și teorie de gen, istoria în propagandă, adevărul în falsul îmbrăcat în haine strălucitoare, valorile în pseudo-valori. Sunt noi «religii», care propovăduiesc ura, frica, dezbinarea și delațiunea. «Apostolii» mișcărilor sunt cei care, asemenea lui Iuda, se lasă cumpărați, nu cu 30 de arginți, ci cu cecuri/sponsorizări sau poziții sociale”, notează fostul președinte al Colegiului Medicilor.

Dr. Vasile Astărăstoae remarcă faptul că după ce Biserica a fost prigonită anul trecut, acum i se cere ajutorul în campania de vaccinare.

După ce au batjocorit Biserica; după ce au amendat și au făcut dosare penale preoților, care slujeau; după ce au persecutat credincioșii și i-au alungat din Biserică și de la pelerinaje; după ce i-au etichetat și insultat pe creștini (inculți, retrograzi, fanatici, obscurantiști etc.); progresiștii disperați au nerușinarea să apeleze la toți aceștia pentru susținerea campaniei de vaccinare. Ei nu au aflat că Biserica nu este instituție de propagandă a produselor lumii materiale, nu este vândută marilor corporații, iar preoții slujesc lui Hristos nu unor așa-ziși experți din domeniul vaccinurilor”, a încheiat medicul ieșean.

Citiţi şi:
Propagandă nebună vaccinării
Vacciniada

 

yogaesoteric
21 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More