Condiții

Glumețul și perversul Raport Matic, adoptat de Parlamentul European, este, totuși, teribil de plicticos. El reia mecanic escrocheria obișnuită cu care încep toate campaniile prin care UE și fanaticii progresiști asociați impun orori și umblă în creiere.

Raportul mizează pe două baterii de fum: limbajul tehnic și frauda logică. În materie de limbaj, Raportul este una dintre piesele de limbariță marțiană care vor să dea impresia complexității savante, de necuprins pentru omul comun. În cheie logică, Raportul folosește o hoție îndelung exersată: umanitarismul ca pretext de abuz.

În cazul de față: venim în ajutorul femeilor pe toate planurile dar, apropos, prin femei înțelegem orice persoană care se declară femeie.

Pierdem prea mult timp și ne dovedim prea naivi argumentând împotriva monstruozității lansate de Raportul Matic. Trăim, oficial și cu tot mai puține șanse, în epoca imbecilității, la mâna imbecililor pompoși. Dacă e ceva de atacat și contestat frontal, nu e vorba de gunoiul logoreic din raport ci de liderii care îl promovează. Fiecare cuvânt al lor în sprijinul aberațiilor sexuale programatice e o insultă care ne privește și lovește direct.

Nu este exclus ca, după citirea acestui text, dl Cioloș să constate că e femeie. Din păcate, dna Dacian Cioloș nu poate naște. Tragic dar remediabil. Orice colegă useristă a noii dne Dacian Cioloș se poate declara bărbat și poate naște, dovedind astfel că Raportul Matic se ocupă responsabil de o problemă serioasă.

Aliniatul în care raportul Matic vorbește despre posibili bărbați-mamă este o realitate. Dacian Cioloș se face că nu înțelege de ce este criticat și răspunde vorbind despre înapoierea celor ce nu vor ca femeile să aibă la dispoziție condiții medico-santiare optime. Nimeni nu i-a reproșat asta, dar Cioloș e demult lipsit de caracter și dat minciunii.

Raportul Matic vorbește de condițiile în care un bărbat devine mamă. Să admitem că așa ceva este imaginabil. Doar condițiile în care D. Cioloș ar putea deveni onest sunt dificil de imaginat.

Citiți și:
Pe timp de pandemie, UE promovează intens agenda LGBT profitând de neatenția cetățenilor
6 motive pentru care creștinii nu susțin „mândria” LGBT

 

yogaesoteric
29 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More