Conferinţe ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, pe MISA Senzaţional TV


 

Dat fiind vremurile apocaliptice pe care le trăim, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a structurat anumite serii de conferinţe pe teme de actualitate ce sunt de un maxim interes pentru noi toţi, care vor fi difuzate pe postul de televiziune online MISA Senzaţional TV.

Aceste conferințe prezintă dezvăluiri, fapte și dovezi edificatoare în ceea ce privește demascarea minciunilor imense promovate în mod obsesiv, în mass-media actuală, de cozile de topor ale puterii corupte, inumane, ce acționează cu încăpățânare împotriva intereselor benefice, legitime, unanime atât ale oamenilor din această țară, cât și de pe întreaga planetă.

Programul de difuzare include, în fiecare săptămână, atât conferinţe în premieră cât şi reluări ale unor conferinţe difuzate anterior, inclusiv pe teme de spiritualitate.

În aceste prezentări structurate cu minuţiozitate şi bogat documentate, în care sunt expuse realităţi chiar teribile cu care ne confruntăm în aceste vremuri apocaliptice, ne sunt totodată oferite numeroase sfaturi practice eficiente şi importante revelaţii spirituale, de care vom beneficia din plin mai ales aplicându-le cu entuziasm şi perseverenţă.

Vă invităm aşadar să ascultaţi cu multă atenţie şi cu o receptivitate lăuntrică superioară aceste expuneri pline de înţelepciune ale Ghidului spiritual, chiar de mai multe ori, pentru a le aprofunda, şi vă dorim mult succes în punerea lor în practică.

Programul conferinţelor ce vor fi difuzate pe MISA Senzaţional TV în această săptămână

Zilnic de la ora 19:55 se va difuza Un mesaj clarificator, fundamental referitor la trezirea gradată, dinamizarea si ascensiunea energiei tainice, colosale KUNDALINI SHAKTI în universul ființei umane.

Luni 21 decembrie

18:00-19:05 – Pericolele imense ce sunt prea puțin cunoscute ale unei eventuale vaccinări obligatorii, pe care elita satanică a așa-zișilor iluminați urmărește să ne-o impună – Partea 4 (reluare)

22:00-23:13 – Unele repere referitoare la tipologia ființelor umane proaste – Partea 1 (reluare)

Marți 22 decembrie

21:10-22:33 – Unele repere referitoare la tipologia ființelor umane proaste – Partea 2 (reluare)

Miercuri 23 decembrie

21:10-22:25 – Unele repere referitoare la tipologia ființelor umane proaste – Partea 3 (reluare)

Principalele repere din programul paginii de live a postului MISA Senzaţional TV sunt disponibile aici

 

yogaesoteric
21 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More