Conferințe noi ale profesorului yoga Gregorian Bivolaru în tabăra de la Herculane 2016

În Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanță de la Herculane 2016, participanții au primit o sumedenie de daruri spirituale de o valoare excepțională. Între acestea s-au numărat șapte conferințe noi, pregătite pe baza manuscriselor profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

Celor care au participat la audieri le-au fost oferite numeroase chei spirituale în seria intitulată Aspecte ezoterice, inedite, referitoare la Legea Dăruirii Oculte, compusă din patru conferințe noi, ce au conținut elemente prezentate în premieră.

Alte două conferințe noi au fost Aspecte esențiale referitoare la Legea Afinităţii Oculte și Aspecte esențiale referitoare la Legea Energiei Oculte.

În continuarea expunerii din data de 12 martie 2016, profesorul yoga Nicolae Catrina a prezentat noi Aforisme şi cugetări inedite ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru referitoare la starea de înţelepciune, conferință structurată de asemenea pe baza manuscriselor lui Grieg.

Pe lângă aceste șapte conferințe noi la care au putut participa toți cei prezenți în tabăra de la Herculane, în cadrul Mișcării Charismatice Teofanice au fost prezentate alte două conferințe noi pregătite pe baza manuscriselor profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

 

yogaesoteric
18 mai 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More