Conferințe speciale pregătite de profesorul yoga Gregorian Bivolaru, cu ocazia sărbătoririi Anului Nou

Actualizare

La ora 20:15, la toate sălile unde se organizează sărbătoarea Revelionului, se va putea audia conferința cu tema:

UNELE ELEMENTE DEOSEBIT DE VALOROASE DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL”,

conferință ce a fost pregătită de profesorul yoga Gregorian Bivolaru și a fost trimisă prin poștă sub formă de manuscris pe adresa editurii Shambala.

Precizăm că la această conferință se pot lua notițe, dar nu este permis accesul în săli cu aparatură electronică.

ACEASTĂ CONFERINȚĂ NU SE VA TRANSMITE PE MISA SENZAȚIONAL TV.

În mod excepțional se mai pot face înscrieri, în limita locurilor disponibile.

 

 

VĂ ANUNŢĂM ÎN PREMIERĂ CĂ ÎN CADRUL MANIFESTĂRII SPECIALE CE SE REALIZEAZĂ LA SĂLILE CURSURILOR DE YOGA, SE VOR PREZENTA, CU OCAZIA SĂRBĂTORIRII ANULUI NOU (2017), 3 CONFERINŢE CU TOTUL SPECIALE, CE AU FOST ÎN PREALABIL PREGĂTITE ŞI APOI TRIMISE PRIN POŞTĂ SUB FORMĂ DE MANUSCRIS, DE PROFESORUL YOGA GREGORIAN  BIVOLARU, PE ADRESA EDITURII SHAMBALA.

SUNTEŢI INVITAŢI SĂ LE AUDIAŢI CU MULTĂ ATENŢIE, ÎNTRUCÂT ACESTE CONFERINŢE CONŢIN ASPECTE INEDITE ŞI CU TOTUL EXCEPŢIONALE.

TOTODATĂ VĂ ANUNŢĂM CĂ CEI CARE VOR PARTICIPA LA SĂRBĂTORIREA NOULUI AN (2017) LA SĂLILE CURSURILOR DE YOGA, ATÂT DIN BUCUREŞTI CÂT ŞI DIN CELELALTE ORAŞE, VOR PUTEA AUDIA SUPLIMENTAR ŞI ALTE EXPUNERI DEOSEBIT DE VALOROASE DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL, CE SE VOR ADRESA DOAR PARTICIPANŢILOR LA PROGRAMUL SPECIAL DE REVELION 2016-2017 DE LA SĂLILE RESPECTIVE.

AVÂND ÎN VEDERE ACESTE ASPECTE, VĂ ANUNŢĂM CĂ SE MAI POT FACE ÎNSCRIERI ÎN MOD EXCEPŢIONAL, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE, ŞI VOR PUTEA FI OFERITE ÎN MOD GRATUIT LEGITIMAŢII DE PARTICIPARE TUTUROR ACELORA CARE VOR FI INTERESAŢI SĂ PARTICIPE (DAR NUMAI ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE).

 

yogaesoteric
30 decembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More