Consecinţele pe termen lung

Vă mai aduceţi aminte de covid? Nu-i aşa că parcă nici n-ar fi fost? Da, fix aşa vă comportaţi, bucurându-vă precum nişte copii că nu mai e cu mască sau că nu mai e cu obligativitatea vaccinului. Ei bine, aşa e aici, dar vă imaginaţi că în New York abia de curând s-a renunţat la obligativitatea măştii? Sau că, în continuare, administraţia dementului Biden forţează un regim de obligativitate a vaccinării? Asta, zic eu, înseamnă că nu prea ar fi cazul să săriţi pentru a vă bucura. E prematur, cum e prematur să răsuflaţi uşuraţi.

Din ceea ce constat, consecinţele încep să se vadă. Dar nu le mai ia nimeni în seamă. Mai ţineţi minte când spuneam despre ivermectină? Câte înjurături mi-am mai luat! Câte contre absolut inutile. Dispăruse efectiv orice urmă de raţiune din majoritatea semenilor noştri supuşi unei propagande imbecile. Nu spun asta ca să le justific manifestările animalice. Părerea mea sinceră e că dacă rămâi să bălteşti în propagandă nu eşti om, ci animal.

De ce v-am amintit povestea cu ivermectina. Din cauză de … Itajaí. Ştiu, nu sună cunoscut. Itajaí este o localitate portuară din Brazilia unde, fiind trafic intens şi neexistând posibilităţi pentru tratamente „avansate” împotriva covid, s-a luat decizia distribuirii ivermectinei atât profilactic cât şi ca tratament al infectării. Întreaga situaţie a stat la baza unui studiu extins, desfăşurat pe 88.000 de persoane. Întregul studiu îl găsiţi aici. Cifrele în ceea ce priveşte reducerea mortalităţii vorbesc de la sine, astfel încât e simplu de înţeles care-i treaba: ivermectina pur şi simplu funcţionează împotriva covid. Asta se văzuse şi-n India şi-n alte ţări unde fusese introdusă, dar tiriplicii locali erau încrâncenaţi. De ce? Pentru că se impusese să se cumpere vaccinuri corupte şi tratamente nesimţit de scumpe. Vă mai amintiți frauda Remdesivir? Câţi oameni au fost condamnaţi la moarte cu sânge rece în numele aşa-zisei ştiinţe? Le spun acum, în faţă, tuturor celor care mă înjurau cu îndârjire: domnilor, sunteţi nişte dobitoci!

Vaccinurile? S-au dovedit ele salvatoare? Sigur că da! Un asemenea val de morţi subite efectiv nu s-a mai văzut! S-a ajuns la penibilul situaţiei în care să se spună că şi dacă respiri mai puternic poţi să mori subit şi că „aşa e natural”. Iată un alt studiu efectuat pe 1006 pacienţi de trei medici italieni: Franco Giovannini, Riccardo Benzi Cipelli și Giampaolo Pisano. Metodologia folosită a presupus analiza la microscop a sângelui celor care s-au vaccinat cu mARN, în oglindă cu cel al unor oameni nevaccinaţi. Ceea ce au observat i-a pus în alertă deoarece nu se pot trage concluzii: sângele vaccinaţilor cu mARN, la aproximativ 95% dintre pacienţi, este anormal. În afara existenţei unor particule care nu se află în sângele celor nevaccinaţi, s-au constatat modificări uluitoare ale particulelor existente în sânge. Imaginea care însoţeşte acest articol arată diferenţele la acelaşi pacient înainte şi după vaccinare. Cred că poate înţelege oricine, fără prea multe explicaţii. Partea uluitoare este că sângele celor vaccinaţi continuă să se modifice la mult timp după vaccinare.

Cercetătorii italieni nu au pus nicio concluzie, doar au publicat studiul pentru a atrage atenţie lumii ştiinţifice despre rezultatele la care au ajuns. E simplu însă de înţeles că o asemenea modificare nu are cum să fie deloc în regulă.

V-am reamintit toate acestea pentru a înţelege că pentru fiecare situaţie există consecinţe pe termen lung. Nu, tot coşmarul prin care am trecut, ca şi coşmarul care urmează, sunt întinse pe termen lung. Asta este necesar să înţelegeţi voi, cei care încă mai aveţi toţi boii acasă. Ştiind realitatea, puteţi să vă gândiţi planurile de apărare.

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Dan Diaconu: „Ce urmează?”
Dan Diaconu: De ce critic Occidentul şi nu Rusia, China etc.

 

yogaesoteric
27 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More