«Consilierul», dezvăluiri explozive: Masoneria s-a infiltrat în SRI şi Armată în epoca Constantinescu, Coldea și Kovesi poartă amprenta comunismului

 

Jurnalistul Dan Andronic a publicat în Evenimentul zilei un interviu incendiar cu un personajul care a stat în ultimii 25 de ani în umbra unor șefi ai serviciilor de informații și a unui președinte al României.

Protejat de un nume conspirativ, în stilul celor care lucrează în intelligence, „Consilierul” a dezvăluit aspecte uluitoare despre ceea ce presupune realitatea Operațiunii Noi suntem Statul!, așa cum a fost dezvăluită în Evenimentul zilei în ultimele luni. Informaţii grele despre mecanismele întortocheate ale Sistemului au fost scoase la suprafaţă.

Seria amănuntelor explozive începe cu relaţia dintre primul şef al SRI, Virgil Măgureanu, şi fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, mai precis cu o trădare care a intervenit între ei. Incursiunea în lumea foarte greu accesibilă a Sistemului continuă cu perioada mandatului lui Emil Constantinescu, ajunge la Adrian Năstase şi la Traian Băsescu şi se opreşte la Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, două nume cu funcţii importante în structurile statului.

Prezentăm câteva fragmente din interviul respectiv:

„După manipularea ideologică fățișă și asumată a Partidului Comunist, ne-am transferat cu toții în societatea liberă democratică. În epoca Iliescu am avut parte de un manipulator «de marcă», Ion Iliescu. Virgil Măgureanu, fostul director al SRI, a fost considerat un «trădător» de către Ion Iliescu pentru că Măgureanu a dorit o reală separare a puterilor și a instituțiilor în stat.”

„Partidul România Mare era un soi de institut al ofițerilor de informații trecuți în rezervă, a fost construit tocmai pentru asta, nu întâmplător revista România Mare era plină de așa-zise «dezvăluiri».”

„Drama Președintelui Constantinescu și a țărăniștilor vine tocmai din faptul că au ascultat de ofițerii din fosta Securitate, fie pensionari, fie activi în SRI sau SIE.
În epoca lui Constantinescu s-a mai întâmplat ceva foarte nesănătos pentru stat: Masoneria a devenit omniprezentă atât între ofițerii de rang înalt din SRI, SIE, Armată, Poliție, dar și printre politicieni din toate partidele și printre oamenii deafaceri. Din acea perioadă s-au făcut jocurile specifice epocii următoare, ce poate fi numită «epoca Adrian Năstase». Manipularea, implicarea serviciilor de informații a devenit mai subtilă.”

„În epoca lui Băsescu s-a născut «Binomul» (SRI-DNA), așa cum este el denumit de presă. Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi poartă în mare măsură amprenta comunismului. Erau persoane aproape mediocre, nu au avut anterior performanțe la locul de muncă, dar au fost promovați în funcții extrem de importante. Pentru că asta s-a și vrut: să fie manipulați, folosiți.”

„Camarila lui Năstase a fost condusă de doi oameni inteligenți și, de ce nu, perverși. Ei se numesc Alexandru Bittner și Adrian Petrache și printre slujbașii lor au fost Gabriel Oprea și Dorin Cocoș. Bittner și Petrache stabileau cine cu ce se privatizează în România, cine cu ce companii străine se combină în România, și așa mai departe. Aceștia, bineînțeles, aveau legături și cu ofițeri, foști ofițeri SRI. Adrian Petrache urma să devină directorul SRI dacă Adrian Năstase ar fi câștigat Președinția.
Operațiunea Noi suntem Statul s-a definit foarte bine atunci, dar s-a aplicat pe vremea lui Traian Băsescu și s-a văzut cât de perversă a fost această construcție.”

Interviul complet poate fi citit aici: prima parte, a doua parte, a treia parte.

Citiți și:
SRI – Serviciile Ne…Române de Interese sau am putea spune Serviciile Române de… Infracțiuni
Frăţia masonică a penalilor: chestorul Liviu Popa şi judecătorul Ovidiu Galea s-au făcut masoni şi îşi protejau «fraţii» în anchete şi procese

 

yogaesoteric
18 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More