Conspirația globaliștilor pentru a distruge Europa etnică

 

Ce au în comun Macron, May și Merkel? Ei nu au copii. De fapt, mulți lideri politici europeni care iau decizii ce afectează viitorul Europei nu au copii. Mark Rutte din Olanda, Simonetta Sommaruga din Italia, Paolo Gentiloni din Elveția, Ștefan Löfven din Suedia, Xavier Bettel din Luxemburg, Nicola Sturgeon din Scoția.

Acești globaliști sunt o reflectare sinistră a unei Europe ideologice și a lipsei ei de voință de a se reproduce și de a plasa familia în centru, atât literal cât și cultural. Această tendință îngrijorătoare amenință să facă din noi ultima generație etno-europeană viabilă.

Cealaltă caracteristică împărtășită de liderii sterili ai Uniunii Europene este politica lor multiculturală, globalizată, completată cu frontiere deschise, imigrație în masă și înlocuirea familiei tradiționale europene cu un stil de viață individualist.

Liderii Europei sunt produsul unei culturi feministe dominante. Mulți cetățeni francezi care au votat pentru Emmanuel Macron în ultimele alegeri prezidențiale franceze au fost femei. Înainte de alegeri, 62% dintre alegătorii de sex feminin au declarat că-l vor susține pe Macron, cazul tipic al activiștilor mișcării de eliberare a femeilor din anii 1960 și 1970.

Un studiu recent realizat de Pew Research Center arată că numărul tinerilor din SUA care doresc să se căsătorească a scăzut la cel mai jos nivel înregistrat vreodată. Suzanne Venker, autoare americană, susține că influența culturală a feminismului este cauza. „Bărbații își explică astfel lipsa dorinței de a se căsători: femeile nu mai sunt femei”. Atitudinea femeilor față de bărbați face parte din motivul pentru care atât de multe femei sunt fără copii în această generație.

Ideologia feministă privește nașterea și copiii ca pe un obstacol în calea realizării personale. De aceea au luptat pentru avort la cerere, și în paralel cu introducerea pastilelor contraceptive, obiectivele lor au fost ușor de atins. Bărbații au adoptat în mod evident aceeași atitudine.

Femeile care au crescut în anii ’70 au fost spălate pe creier cu necesitatea de a fi independente față de orice bărbat și că avortul era la fel de natural ca și nașterea. Feminismul a reușit în mare măsură să despartă sexul de reproducere. Acest aspect a fost considerat progresist, un pas înainte care a eliberat femeile de îngrijirea copiilor lor, astfel încât să poată să se alăture pieței muncii și să se realizeze singure.

Feminismul amenință acum să termine cu Europa. Ratele de naștere sunt atât de scăzute în majoritatea țărilor europene, încât populațiile deja nu se mai reproduc. În unele țări din UE, există mai multe avorturi decât nașteri.

O treime dintre femeile germane nu au avut nici măcar un singur copil, în timp ce cifra absolvenților de studii universitare de sex feminin este de 40%. Un studiu recent realizat de Institut National D’études Démographiques arată că un sfert dintre femeile europene născute în anii 1970 sunt susceptibile să rămână fără copii. A noua parte dintre femeile născute în Anglia în 1940 erau fără copii la vârsta de 45 de ani. Cifra pentru cele născute în 1967 a fost de o cincime.

Europa se sinucide de mai multe decenii, iar politicienii nu au făcut absolut nimic pentru a stopa acest val de condamnare și a încuraja femeile să aibă copii. Multe cupluri nu-și pot permite nici măcar să aibă mai mult de unul sau doi copii din cauza impozitării ridicate.

Dar principala cauză a sinuciderii demografice este faptul că lipsa copiilor este prezentată ca fiind o lipsă de griji, de poveri și de probleme, așa cum se reflectă în titlul unui raport de cercetare finanțat de UE, intitulat „Nu ai copii, nu ai probleme!”.

Este oarecum alarmant faptul că o întreagă cultură nu arată nicio preocupare pentru reproducerea sa. La fel, liderii Europei nu sunt preocupați de perspectiva de a fi reprezentanții ultimei generații de etnici europeni.

„Nu vom închide ușile”: Șeful Afacerilor Externe al UE declară că îmbătrânirea Europei are nevoie de migrație

Îmbătrânita Europă nu își va închide ușile solicitanților de azil, deoarece are nevoie de imigrație, a afirmat șeful politicii externe a UE, Federica Mogherini, adăugând că europenii au fost ei înșiși migranți „până acum câțiva ani”. „Cred că europenii ar fi necesar să înțeleagă că avem nevoie de migrație pentru economiile noastre și pentru sistemele noastre de asistență socială, cu tendința demografică actuală”, a spus Mogherini.

Liderii lumii fără copii, acești idoli ai globalizării, împărtășesc și trăsătura că nicio loialitate nu-i leagă de familie, de statul național, de cultură, de religie sau de tradiție. Angela Merkel a absorbit 1,5 milioane de migranți, deoarece epidemia etnicilor europeni lipsiți de etică si fără copii amenința economia Germaniei.

Prim-ministrul ungar naționalist și președintele rus Putin spun că stimulentele pentru creșterea natalității sunt esențiale, în timp ce globaliștii caută înlocuirea etnică prin imigrație. Imigranții nu o numesc degeaba „Mutti Merkel” (mama Merkel) pe cancelarul german.

Globaliștii ignoră complet impactul fundamental și ireversibil pe care migrația îl va avea asupra viitorului Europei. Mentalitatea condescendentă, egoistă și individualistă se impune încă o dată asupra unor populații prea intimidate pentru a se ridica împotriva valului distrugător care le va înghiți.

Paternitatea îi învață pe bărbați și pe femei să nu se pună pe primul plan pe ei înșiși și să facă un sacrificiu pentru o altă ființă umană. Acest rol nu face parte din experiența de viață a multor lideri europeni. Globaliștii nu au niciun sentiment de rudenie cu generațiile viitoare.

La antipodul acestei culturi occidentale goale și infertile se află cultura islamică, care pune accentul pe familie și pe faptul de a avea mulți copii. Președintele turc Recep Erdogan a cerut recent ca toți „turcii care locuiesc în Europa să aibă câte cinci copii fiecare. Aceasta va face ca viitorul Europei să fie al vostru”, a declarat el.

Un imam a adăugat la o întâlnire cu preoții: „Dumneavoastră aveți democrație, dar noi avem demografie”. Islamiștii nu au nevoie să lanseze un atac militar asupra Europei sau să folosească terorismul, pentru că, după câteva decenii, vor domni prin demografie, proliferare, să-i spunem.

Infertilitatea liderilor europeni se reflectă acum în politicile auto-distructive, în globalism și în imigrația în masă, care au luat locul politicilor ce promovează copiii și familiile. Impozitele și politica economică au fost concepute în mod deliberat pentru a face practic imposibil pentru orice cuplu european să trăiască numai cu un singur salariu.

Astăzi, impactul distructiv al amenințătoarei politici globaliste anti-familie este evident. Politicienii globaliști înfig cuțitul folosit pentru acest măcel cultural. Deja nu mai avem copii, familii, religie și nici măcar genuri, deoarece „cultura genului neutru” este promovată cu sârguință în cultura europeană. Aceasta este o schimbare completă a valorilor tradiționale occidentale care au menținut Europa în siguranță în fața invaziilor externe de-a lungul secolelor.

Declinul și căderea Romei au fost explicate prin cultura sa decadentă și a „burlacilor”, foarte asemănătoare cu ceea ce afectează astăzi Europa de Nord-Vest. Este important ca aceia care vor să mențină vie civilizația occidentală să nu-și amputeze rădăcinile și apoi să creadă că încă vor putea supraviețui.


Citiți și:

Declinul familiei, declinul Europei

Declinul demografic din România s-a accentuat în 2017. Imigrația este prezentată drept unica soluție de sociologul Alfred Bulai

 

yogaesoteric
7 septembrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More