Conspiraţia sinistră şi mereu actuală a Noii Ordini Mondiale, pe înţelesul tuturor

Motto:
Dăruieşte-ţi imediat zâmbetul celor care merită aceasta,
dragostea celor care o apreciază aşa cum se cuvine,
dăruieşte-ţi lacrimile celor care îţi sunt mereu alături,
şi viaţa celor care te iubesc cu adevărat.

Credeți în conspirații ? Dacă da, în ce măsură ? Bineînțeles că asta depinde de cât de mult doriţi să vă deschideți ochii și mintea ca să vedeți realitatea. Cei mai mulți oameni cred că lumea este astăzi așa cum o cunoaştem pentru că aceasta este direcția pe care a ales-o umanitatea pentru a se dezvolta. De fapt, acest drum ne-a fost pavat şi vândut cu mult timp înainte, pentru profit. Mulți vorbesc de conspirații – Watergate, Iran-Contra, criza financiară, asasinarea lui Kennedy etc., și de cei implucați în ele – Francmasoneria, Consiliul pentru Relații Externe, Comisia Trilaterală, Rezerva Federală a SUA, extratereștrii cenușii șamd., dar puțini cunosc adevărul și sunt capabili să și explice cum stau lucrurile. În general, oamenii preiau informații de la alții și nu le cercetează ei înșiși. Pe măsură ce informațiile se scurg pe diferite canale, ele devin din ce în ce mai distorsionate, prin subiectivismul celor care le dau mai departe. De aceea, este bine să ne formăm convingerile pe baza faptelor incontestabile și a raționamentului propriu și nu pe baza speculaţiilor.

Acum 10.000 de ani, omenirea avea mai multe cunoștințe științifice și spirituale decât avem noi astăzi, cu tot progresul cu care ne mândrim. Biblioteca din Alexandria, acum mai bine de 2000 de ani, deţinea culegeri de scrieri ce conţineau cele mai importante cunoştinţe ale lumii și a fost arsă din temelii. Esenienii erau o grupare gnostică (păstrătorii cunoașterii) care a existat acum 2.000 de ani. Acest grup, ca și altele în timpurile străvechi, practica o religie naturală, în care Soarele era considerat simbolul Vieții. Anticii credeau că atunci când Soarele își oferea energia, dădea viață pentru oameni, iar fiul său, „lumina lumii”, era salvatorul lor etern, pentru că se ridica la cer. În concepția lor, în lume exista o luptă permanentă între lumină și întuneric. Când Soarele apunea și totul se scufunda în beznă, fenomenul era numit Set/Satan, pentru că, prin natura lui, omul se teme de întuneric. Iar când Soarele apărea la orizont (horizon) era numit Horus (tradus mai târziu prin Iisus), adică salvatorul. Acestea au constituit bazele pentru creștinismul timpuriu.

Esenienii, ca și alte societăți secrete ale timpului, au alcătuit preoțimea primei Biserici, un centru al cunoașterii ale cărui idei erau încifrate în texte religioase. Cu timpul, simbolurile lor și-au pierdut înțelesul, ele rămânând cunoscute doar inițiaților. În esență, acești preoți dețineau cunoașterea energiilor arhetipale, care leagă spiritul de materie. Aceste energii au fost exprimate în geometria asiro-babiloniană, preluată mai târziu de greci și de evrei sub numele de „geometrie sacră”.

Termenul „ocult” înseamnă „ascuns”. Acei preoți au confiscat cunoașterea, au ascuns-o și au făcut-o să apară ca ceva rău, funest, astfel încât să poată controla oamenii mai ușor. Așa a luat ființă prima breaslă a zidarilor în piatră (masonii) care au făcut posibilă construirea marilor piramide și a altor monumente și a căror tehnică rămâne inexplicabilă până astăzi.

Acum, să ne gândim: dacă toată lumea ar fi știut cum se înalță o piramidă, aceasta n-ar fi fost mai uimitoare decât casa unui simplu țăran, iar masonii care construiau castele și catedrale pe tot cuprinsul Europei ar fi ieșit în mare pierdere. Prin urmare, așa s-au pus bazele capitalismului timpuriu.

Plante care erau considerate sacre în acele vremuri, precum canabisul, sau anumite ciuperci psihotrope, au fost folosite ritualic de către liderii spirituali ai multor societăți timpurii, pentru a induce o anumită stare de conștiință modificată viitorilor lideri, războinicilor sau celor care trebuiau să îndeplinească anumite sarcini. Aceasta era o formă de control mental natural, în sensul învățării de a-ți controla propria minte. Dar în afară de această utilizare mai exista una, cea a cultelor ucigașe, în care membrii erau pregătiți pentru a ucide la comandă, prin ingerarea anumitor substanțe, precum hașișul. Aceștia se numeau „hashishini” sau „asasini” și erau victimele unui control mental manipulativ, în sensul că, sub influența halucinogenelor, subiecții erau instruiți să ucidă în numele lui Dumnezeu sau al lui Alah.

„Ordinul asasinilor”, precum și o societate numită „Ordinul Doamnei din Sion”, au apărut cam în același timp – în jurul anului 1090 d.Ch. Apoi, „Ordinul Doamnei din Sion” s-a transformat în „Doamna noastră din Sion” (Notre Dame de Sion) și din acest Ordin au făcut parte 5 din cei 9 fondatori ai „Ordinului Cavalerilor Templieri”. Templierii și „Asasinii” aveau filozofii asemănătoare și interese comune. Desfășurau cam aceleași afaceri și purtau lupte permanente. Templierii făcuseră jurământ de sărăcie, dar în același timp adunau averi uriașe – pentru Biserică, spuneau ei, dar în realitate pentru ei înșiși. Ei sunt cei care au finanțat cruciadele și alte războaie religioase sângeroase. Și tot ei au fost primii care au înființat bănci în Ierusalim. Acestea erau băncile templelor, care uneori erau atacate și le era furat aurul. Această stare de lucruri i-a determinat pe templieri să-și plaseze aurul în mai multe locuri, ca să nu le fie furat tot dintr-o singură lovitură. De aici a răsărit ideea unei bănci centrale cu filiale locale, ceea ce a devenit mai târziu un model bancar în Europa și America.

Cavalerii Templieri au devenit mai cunoscuți lumii abia în secolul al XIV-lea, când au fost demascați și exilați în 1307 de către Regele Filip al IV-lea al Franței, îndatorat până peste cap templierilor. Liderul lor, Jacques de Molay, a fost ars pe rug ca eretic, iar o bună parte din averea ordinului a încăput pe mâna regelui, cu care acesta a finanțat Ordinul Cavalerilor Ospitalieri, devenit ulterior Ordinul Cavalerilor de Malta. Există dovezi care atestă faptul că în următoarele două secole, templierii și-au continuat activitatea sub numele de Rozacrucieni, dar aceasta are mai puțină importanță. Relevant este faptul că aceste ordine și societăți secrete au derivat unul dintr-altul și, prin natura informațiilor pe care le posedă, toate sunt masonice.

Aceleași societăți secrete și aceleași familii europene înrudite genetic controlează lumea și astăzi. Ca să înțelegem mai bine ce fac, trebuie să aruncăm o privire asupra ideilor și filozofiei lor. Unul dintre motto-urile lor este „ordo ab chao” – „ordine prin haos”. Ce înseamnă aceasta? Mai întâi, ei creează haosul și apoi propun soluția, ordinea – totul însă în secret, din spatele scenei, pentru a controla situația creată. Francmasoneria este împărțită în mai multe secțiuni, care împreună alcătuiesc ierarhia puterii. Ocazional, grupurile masonice se opun unele altora în dezbaterile publice, prin agențiile pe care le controlează, dar în spatele scenei sunt unite.

Primele loji masonice au apărut sub acest nume în Anglia, în anii 1600, și până la sfârșitul secolului s-au răspândit în aproape toată Europa, inclusiv în Germania, Franța și coloniile continentului american. Unul dintre scopurile avute în vedere a fost crearea unui forum al elitelor, care să se întâlnească și să discute aspectele politice și sociale fără teama persecuțiilor religioase. La Roma, masonii și-au dat seama că nu pot conduce lumea de unii singuri și că au nevoie de consensul mai multor națiuni, adică de un „regat unit al națiunilor”. Simbolul fascismului este un mănunchi de bețe legate împreună cu un topor sau o bardă. El reprezintă un consens al puterii, sau „Puterile Axei” („axe” = „topor” în limba engleză). Acest simbol apare astăzi pe steagul Senatului american și a existat pe reversul monedei de 10 cenți, aflată în circulație între anii 1916 și 1945.

Deși anterior au existat mai multe societăți ai căror membri își spuneau „iluminați”, abia pe 1 mai 1776 profesorul Adam Weishaupt a alcătuit o societate secretă numită „Illuminati”, care avea ca unic scop controlul în secret asupra lumii.

În privința uneltirii și manipulării, Weishaupt a fost un adevărat „maestru”. Era un profesor respectat la Universitatea din Ingolstadt, landul Bavaria, și avea multe relații în învățământ. Era mason, dar în același timp era și preot iezuit. S-a informat intens și s-a hotărât să-și înființeze propria societate secretă. El a pus în practică un proces de inițiere și diseminare a puterii similar structurii unei piramide, în care un singur individ sau un mic grup aflat la vârf știa ce se petrece, iar cei aflați pe treptele inferioare știau din ce în ce mai puțin, nemaivorbind de faptul că habar n-aveau cine-i controla.

Ocupanții celor mai de sus trepte au propus controlul lumii printr-un guvern unic, mondial, spunând că-l pot institui prin convertirea masonilor existenți la conceptul de iluminism. Weishaupt le-a vorbit de UTOPIA – societatea perfectă – care ar putea fi instituită pe Pământ dacă toți ar conlucra pentru realizarea acestui plan. Fiind liber-cugetători, ei au propus abolirea religiilor, a guvernelor, a claselor sociale, a dreptului de a deține proprietăți și chiar de a-și crește propriii copii. Deviza lor era „scopul scuză mijloacele”, aceasta însemnând că orice ar presupune atingerea acestui țel ar trebui făcut fără ezitare.

Ei bine, în doi ani de la înființare, Ordinul Iluminaților avea peste 3.000 de membri, care activau în mai multe loji. După alți câțiva ani, au fost descoperiți și exilați din Bavaria. Documentele lor au fost confiscate şi au fost expuse la British Museum, unde se află și astăzi. Dar Illuminati au continuat să existe și continuă să existe și în prezent, membrii lor având controlul multor instituții, printre care și al celor de presă. Prin acestea din urmă, ei răspândesc informații false, blamează religii, guverne și monarhii, promovează anarhia și instigă la revoltă. Se folosesc de mase ca de o pârghie, pentru a aduce puterea în mâinile lor şi a înlocui conducători de state cu marionete pe care le pot controla din spatele scenei.

A existat un grup de francmasoni numiți columbieni, organizați în aşa-numita „Facțiune Columbiană” a Illuminati, care a ajuns în America de foarte timpuriu. Există numeroase semne ale influenţei acestei facţiuni masonice şi a francmasoneriei în general în societatea americană. Pe documentele confiscate în Bavaria se poate vedea că simbolul societății Illuminati era o piramidă cu un ochi în vârf, așa cum apare și astăzi pe spatele bancnotei de un dolar. Simbolul pentru CBS („Columbia Broadcasting System”) este ochiul atotvăzător. Capitala Statelor Unite se află în Districtul Columbia. Există, de asemenea, Universitatea Columbia, Compania americană de producţie de filme şi televiziune Columbia Pictures și Naveta Spațială Columbia.

Cele două Americi au căpătat numele de Lumea Nouă odată cu Columb, deși el nu a fost primul care a ajuns acolo. Exista deja o colonie înființată cu 20 de ani înainte de sosirea lui. În estul Americii de Nord există un teritoriu care se numește New England (Noua Anglie) și acolo s-au stabilit primele colonii. Părinții fondatori au fost masoni și mulți președinți americani sunt rude de sânge cu membri ai caselor regale europene.

Când Masonii de Rit York au venit în America, ei s-au stabilit tot pe coasta de est, numind localitatea în formare „New York” („Noul York”). Apoi au construit aşa-numitul „The Empire State” („Statul Imperiu”). În New York există „Statuia Libertății”, cadou din partea Franței, care ține în mâna dreaptă torța masonică a „iluminării”.

Cele mai înalte grade în francmasonerie sunt 32 și 33. Pe spatele bancnotei de un dolar, pe Marele Sigiliu al Statelor Unite sunt 32 de pene pe aripa dreaptă a vulturului și 33 pe cea stângă. Sub piramidă se poate citi expresia în latină „Novus Ordo Seclorum”, însemnând „Noua Ordine Mondială”. Aceasta a apărut prima oară pe bancnota de un dolar în 1933 și există acolo și astăzi. (n.n.: Expresia corectă în latină este „Novus Ordo Seculorum”, din care Illuminati francmasoni au eliminat o literă, pentru a obține exact 17 litere, în sistemul lor de numerologie 17 fiind numărul nemuririi.)

Karl Marx și Frederick Engels au fost demni urmași ai lui Weishaupt. Cele 10 puncte ale Manifestului lor, care au definit comunismul, sunt aproape identice cu țelurile Illuminati:
1. Abolirea proprietății private asupra pământului.
2. Taxe ridicate și progresive asupra venitului.
3. Desființarea dreptului de moștenire.
4. Confiscarea proprietății tuturor emigranților și a celor ce sunt împotriva regimului.
5. Monopolul statului asupra creditului, printr-o bancă centrală de stat.
6. Centralizarea tuturor mijloacelor de transport în mâinile statului.
7. Sporirea numărului fabricilor de stat și a uneltelor de producție.
8. Obligativitatea muncii pentru toți.
9. Îmbinarea agriculturii cu industria, având ca scop înlăturarea treptată a diferențelor dintre sat și oraș și relocarea populației.
10. Învățământ public obligatoriu și gratuit pentru toți copiii. Îmbinarea teoriei cu practica.
Manifestul Comunist a apărut în 1848, iar comunismul ca formă de orânduire socială a luat ființă în Rusia, la începutul secolului XX, ca urmare a revoluției bolșevice.

În secolul al XVIII-lea, două familii americane – Russell și Piertpont – au fondat mai multe instituții de învățământ, între care Universitățile Yale (1701) și Princeton (1756). În anul 1832, generalul William Huntington Russell și Alfonso Taft, bunicul lui William Howard Taft, fost președinte al Statelor Unite, au creat la Yale o societate secretă, numită „Skull and Bones” („Craniu și Oase”) sau „Frăția Morții”. În același timp, Samuel Russell, care era cumnatul generalului Huntington, a fondat Russell & Co., cel mai mare sindicat de contrabandă cu opiu din lume, la acea vreme. Asta le-a adus o avere de milioane. Cei mai importanți absolvenți și membri Skull & Bones au studiat filozofia și alte materii în Germania, unde predau mulți profesori Illuminati. Ulterior, această societate secretă a devenit de neconcurat în ceea ce priveşte influenţa asupra politicii americane.

Din acest cerc al puterii, familia cea mai influentă de-a lungul ultimului secol pare să fi fost familia Harriman, puternici investitori în diferite companii de căi ferate și bănci. Prescott Bush, tatăl lui George Bush senior, a fost inițiat și a absolvit la Yale în 1917. Atât el, cât și alți membri Skull & Bones, au fost directori de bănci. Aceste bănci, alături de Guaranty Trust și Union Banking Corp., erau controlate de Skull & Bones și au fost cele mai importante entități care au ajutat la construirea Uniunii Sovietice, prin contracte miniere și de infrastructură.  Mai mult, aceleași bănci au fost direct responsabile de finanțarea lui Hitler, prin filialele lor din Germania.

Scopul pentru care au fost generate cele două războaie mondiale a fost „crearea nevoii de pace”, astfel încât aceasta să ducă la crearea Ligii Națiunilor și ulterior a Organizației Națiunilor Unite, ca soluție de stabilire a păcii între națiuni: un organism mondial, cu un tribunal mondial și o poliție mondială, care să tempereze națiunile și să concentreze puterea în mâinile câtorva oameni. Dacă privim lucrurile din perspectivă istorică, până în prezent, ONU a implementat sau este pe cale să implementeze toate punctele din manifestul lui Adam Weishaupt. Când George Bush a pornit Războiul din Golful Persic, a declarat semeț că n-are nevoie de aprobarea Congresului, pentru că are mandat ONU. Apoi, nu cu mult timp în urmă, ONU a emis „Declarația drepturilor copilului”, care stipulează că este dreptul copilului să fie vaccinat (când, de fapt, vaccinarea face mai mult rău decât bine), iar părintele nu are dreptul să se opună. Părinții care încalcă drepturile copilului sunt acuzați de abuz, și statul le poate lua copilul. Asta nu înseamnă altceva decât un transfer de putere, statul fiind, chipurile, mult mai în măsură să ne crească copiii.

Între timp, Organizația Națiunilor Unite a adus pe lume și propriii copii. Aceștia se numesc Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional (FMI). În Elveţia există o clădire enormă (foto), divizată în trei părți. Aici este cartierul general al Națiunilor Unite și al Băncii Mondiale, a treia parte constituind sediul central al Francmasoneriei (foarte convenabil amplasat, se pot plimba dintr-o parte în alta în pauzele de cafea).

Una dintre cele mai puternice influențe ale masoneriei britanice în America s-a manifestat în domeniul bancar. Magnatul și politicianul Cecil Rhodes și-a făcut averea exploatând minele de diamante din Africa de Sud. La moartea sa, în 1902, a lăsat prin testament mai multe milioane de dolari, cu dorința expresă de a fi folosiţi la crearea de societăţi secrete, pentru a asigura conducerea anglo-saxonă în Noua Ordine Mondială şi recaptarea Statelor Unite de către Anglia, prin crearea unei bănci centrale în America. De asemenea, Cecil Rhodes a creat „Bursa Rhodes” la Oxford, Bill Clinton numărându-se printre beneficiarii acesteia.

La vremea respectivă, în Europa, Familia Rothschild era clanul cel mai puternic din domeniul bancar. Paul Warburg, un agent al lor, împreună cu câțiva membri Skull & Bones, au fost instrumentele lor în crearea în 1913 a Sistemului Rezervei Federale (FED) în SUA, despre care cei mai mulți americani mai cred și astăzi că este banca centrală a statului.

Cum funcţionează această FED? În primul rând, tipăreşte „Federal Reserve Bancnote”, adică dolarii. Guvernul american nu are acest drept! Apoi, FED îi dă guvernului, în schimbul unor obligaţiuni (poliţe de împrumut), pe care FED le folosește ca garanţie. Obligaţiunile sunt ţinute de cele 12 filiale ale băncii FED, care încasează anual dobânda, iar muntele datoriilor creşte constant.

În 1982, Ministerul de finanţe american făcea publică suma de 1.070.241.000.000 de dolari, pentru care FED a încasat de la contribuabilul american 115.800.000.000 de dolari dobândă. Această enormă sumă s-a scurs în buzunarele bancherilor particulari ai Federal Reserve. În anul 1992, ei deţineau obligaţiuni în valoare de 5.000.000.000.000 (5 trilioane) de dolari. Iar pe aceşti bancheri nu-i costă decât vopseaua, hârtia şi tipăritul dolarilor!

Deţinătorii acţiunilor Băncii FED sunt:
1. Băncile „Rothschild” din Paris şi Londra;
2. Banca „Lazard Brothers” din Paris;
3. „Israel Moses Seif Bank” din Italia;
4. Băncile „Warburg” din Amsterdam şi Hamburg;
5. Banca „Lehmann” din New York;
6. Banca „Kuhn & Loeb” din New York;
7. Banca „Chase Manhattan” din New York;
8. Banca „Goldman Sachs” din New York.
De reținut că toate aceste bănci sunt evreieşti.

Practic, prin FED, aceste bănci împrumută bani guvernului american, iar dobânda o suportă contribuabilul, plătind impozite. Aceasta este cea mai mare tâlhărie din istoria Statelor Unite şi trece în continuare aproape neobservată de cetățeanul american. Prin obligaţiunile pe care le posedă, FED are drept de zălog pe întreaga avere a Americii de Nord. Toate încercările de a anula legea care a făcut posibilă existenţa acestei bănci, au dat greş. S-a încercat prin instanţe judecătorești, dar s-a decis că cetăţeanul american nu poate cere aceşti bani înapoi, deoarece FED nu este o instituţie de stat, ci o structură particulară. Până acum, nouă state americane au intentat, fără succes, acţiune judecătorească pentru anularea concesiunii acestei bănci, pe motiv că este anticonstituţională.

Charles August Lindbergh, membru al Congresului american între anii 1907 și 1917 și tatăl celebrului aviator Charles Lindbergh Jr., a fost primul care a numit Federal Reserve Bank „guvernul invizibil”.

Președintele Andrew Jackson a afirmat că bancherii FED sunt un cuib de vipere și chiar a intenționat să-i expulzeze din America. El a mai spus: „Dacă poporul ar înțelege nivelul nedreptății sistemului nostru bancar, mâine dimineață ar începe o revoluție”.

Președintele Thomas Jefferson a declarat: „Dacă poporul american va permite vreodată băncilor private să controleze emiterea monedei lor, mai întâi prin inflație și apoi prin deflație, băncile și corporațiile care cresc în jurul lor vor deposeda oamenii de toate proprietățile lor, până când copiii lor vor fi aruncați în stradă, pe continentul pe care părinții lor l-au cucerit.”

Președintele Abraham Lincoln, care s-a împotrivit înființării unei bănci centrale de către un grup de bancheri privați, a fost asasinat din acest motiv, iar președintele Garfield a fost la rândul său împușcat, la scurt timp după ce a declarat că „cine va controla emiterea de monedă, va controla activitățile tuturor oamenilor”.

În 1963, președintele John Kennedy a emis un ordin executiv pentru tipărirea a 450 de miliarde de dolari americani nepurtători de dobândă. La scurt timp după aceasta a fost asasinat, și de îndată ce succesorul lui, Lyndon Johnson, a fost confirmat în funcție, primul lucru pe care l-a făcut acesta a fost să suspende ordinul lui Kennedy.

Baronul Nathan Mayer de Rothschild este cel care a rostit fraza rămasă celebră: „Daţi-mi controlul banilor unei naţiuni şi nu-mi pasă cine-i face legile”.

Dar cel mai important de reținut din această înșiruire de informații, deşi poate să uimească, este faptul că toate aceste atât de puternice şi influente familii – Rockefeller, Rothschild, J.P. Morgan etc. – n-au fost și nu sunt nici astăzi principala putere financiară a lumii. Ei sunt doar niște agenți foarte bine plătiți, oamenii de fațadă, care apar în public.

Adevărații arhitecți ai lumii în care suntem nevoiți să trăim rămân în continuare în umbră, implementându-și programul de control total, cu răbdare și tenacitate.
Dacă vor reuși sau nu, depinde numai de noi și de câtă putere suntem dispuși să le mai dăm.

Citiţi şi:
ORDINUL «SKULL & BONES» («Cap de mort»)
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni
Noua Ordine Mondială – Lumea încotro?
Francmasoneria a susţinut instalarea regimurilor comuniste în întreaga lume


yogaesoteric
13 august 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More