Consultare națională din Ungaria: 97% vor ridicarea sancțiunilor impuse Rusiei

Aproape toți cetățenii maghiari, care au participat la consultările la nivel național, au fost în favoarea retragerii sancțiunilor UE împotriva Rusiei, a anunțat la începutul anului purtătoarea de cuvânt a guvernului ungar, Alexandra Szentkiralyi.

Vladimir Putin și Viktor Orban

Rezumând sondajul la nivel național, ea a menționat: „Am primit rezultatul consultărilor: 97% dintre maghiari resping sancțiunile care pot provoca pagube grave”.

Mesajul este clar: politica de sancțiuni a Bruxelles-ului este necesar să fie revizuită”, a spus Szentkiralyi pe pagina ei de Facebook.

Anterior, Guvernul Ungariei a spus că sondajele, care au durat două luni, au acoperit peste 1.360.000 de persoane și s-au încheiat pe 15 decembrie. Autoritățile îl consideră un indicator destul de ridicat, având în vedere că populația țării este sub 10 milioane de oameni. Consultările anterioare, care s-au concentrat pe probleme precum migrația și pandemia de coronavirus, au implicat aproximativ același număr de respondenți.

Citiți și:
Războiul din Ucraina nu este rezultatul întâmplării, ci al unei politici deliberate a SUA
Sinuciderea Occidentului va continua și după Războiul din Ucraina

 

yogaesoteric
28 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More