Sinuciderea Occidentului va continua și după Războiul din Ucraina

Se pregătește o nouă Cortină de Fier și un nou Război Rece. Mai rece decât cel de până în 1989. Un Război Înghețat și întors pe dos.

Secretarul general al NATO a făcut o declarație aparent anodină, dar care, sub ambalajul banal, ascunde o bombă. El a anunțat că relațiile Occidentului cu Rusia sunt distruse definitiv și iremediabil, chiar și în condițiile în care Războiul din Ucraina s-ar sfârși rapid.

Chiar dacă luptele încetează, nu vom reveni la un fel de relație normală și amicală cu Rusia. Încrederea a fost distrusă. Cred că războiul a avut consecințe pe termen lung asupra relației cu Rusia.”

Ce vrea să comunice aici politrucul de la vârful NATO?

Răspunsul scurt: Războiul din Ucraina va continua sub forma unui nou Război Rece.
Răspunsul mai detaliat: acest Război va fi MAI RECE decât primul. Va fi ÎNGHEȚAT.

Un război total, care va ridica o nouă Cortină de Fier mai opacă și mai impenetrabilă decât prima. Noul Război Înghețat va oferi pretextul perfect pentru continuarea și eternizarea sancțiunilor împotriva Rusiei.

Prima consecință: criza energetică dramatică în care Occidentul s-a băgat de bunăvoie va continua ani mulți de acum încolo.

Pe 12 decembrie, Ursula von der Leyen, după ce a lăudat UE pentru că a făcut față cu bine „Șantajului Rusiei”, a avertizat că nici iarna viitoare nu va fi mai cald în casele europenilor. În vară, premierul Belgiei, Alexander de Croo, făcea o profeție și mai frisonantă: „Următoarele 5-10 ierni vor fi dificile.”

Căldura, Lumina și Apa Caldă vor deveni personaje de basm, ca zânele bune pe care doar câțiva aleși au fericirea să le întâlnească.

A doua consecință: asemenea unui gaz (LNG american?) turnat peste foc, criza energetică va întreține și prelungi toate celelalte crize care macină în prezent Occidentul. Inflația, criza alimentară, distrugerea lanțurilor de aprovizionare, șomajul, recesiunea…

Efectul: sărăcia, foamea, penuria generală, tulburări de stradă, haos social… Criza totală.

A treia consecință: criza energetică este deja folosită ca pretext pentru implementarea galopantă a politicilor Zero Carbon.

Procesul se va accelera: Mai distrugătoare pentru mediu și mai scumpe decât combustibilii fosili, energiile „verzi” au un triplu rol:

– îmbogățirea clientelei și consolidarea ei ca nouă „elită economică” pregătită să conducă lumea;

– desăvârșirea distrugerii industriei și economiei occidentale, pentru a crea terenul viran necesar celei de-A Patra Revoluții Industriale a lui Klaus Schwab;

– controlul total asupra cetățeanului prin instrumente diabolice ca: „amprenta de carbon”, „identitatea digitală”, „creditul social”. Odată lipsit de mijloacele de a protesta și de a se opune, el va deveni cobaiul perfect pentru toate aberațiile Progresismului: agenda LGBT, rasialismul, eugenia, transumanismul. Omul Nou așteaptă după colț.

Va fi așadar un Război Rece „pe dos”.

Spre deosebire de primul, Occidentul nu va încerca să își demonstreze superioritatea politică, economică, socială, culturală față de Rusia/URSS, ci se va Autodistruge.

Pentru că nu poate izola Rusia (ai cărei aliați: China, India, Africa de Sud, America Latină reprezintă 80% din populația globului), Occidentul se va izola pe sine. Ca un dement care se zăvorăște în casă pentru a nu fi tulburat când își pune ștreangul de gât.

Citiți și:
Sinuciderea repetată a Vestului
Imbecilizarea Vestului a început demult. A noastră, abia după 1990
Trăiască și înflorească programul european „Suicid Altruist pentru Lumea Nouă”

 

yogaesoteric
15 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More