Coperta publicaţiei The Economist este plină de simboluri criptice şi de predicţii cumplite pentru anul 2015

Revista The Economist a publicat o ediţie numită „Lumea în 2015”. Pe copertă apar imagini ciudate: un nor în formă de ciupercă, Rezerva Federală într-un joc numit „Panica” și multe altele.

În mod normal, nu aş dedica un articol întreg ca să analizez coperta unei publicații, dar în cazul de faţă nu este vorba de o publicaţie oarecare. Este The Economist, revistă direct legată de elita mondială. Ea este parțial deținută de familia de bancheri Rothschild din Anglia, și redactorul său şef, John Micklethwait, a participat de mai multe ori la conferințele anuale Bilderberg – întâlniri secrete în care cele mai puternice personalități din lumea politică, a afacerilor financiare și mass-media discută despre politici globale. Rezultatul acestor reuniuni este secret total. Prin urmare, putem spune fără să greşim că cei de la The Economist știu lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc. Din acest motiv, coperta lor cu „predicţii pentru 2015” este destul de greu de descifrat.

Sumbra şi sinistra copertă prezintă figuri politice, personaje fictive și eroi din cultura pop care vor fi cu siguranţă în prim plan în ştirile din 2015. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că ea include, de asemenea, mai multe desene simbolice ce fac aluzie la elemente importante aflate pe agenda elitei. Iată coperta:

La prima vedere, observăm figuri politice, cum ar fi Obama și Putin, referiri la cupa de rugby și noul film Spider Man. Dar o privire mai atentă relevă o multitudine de elemente deranjante. Iată câteva dintre ele.

Globul cu două feţe

O faţă a globului priveşte cu stoicism spre Vest, în timp ce cealaltă faţă pare iritată. Reprezintă oare aceasta o confruntare între Est și Vest? Coperta mai conţine şi câteva simboluri referitoare la „ridicarea Estului”.

Şi mai neliniștitor este faptul că imediat sub acest glob furios este pictat un nor în formă de ciupercă (de tipul celor care se formează după explozia unei bombe nucleare) și un satelit spion care este lansat în spaţiu.

Supraveghere cu înaltă tehnologie și război nuclear. The Economist nu este foarte optimist.

Culoarea feţelor

Priviţi mai atent la fețele personalităților reprezentate pe copertă. Unele dintre ele sunt colorate în timp ce altele sunt în alb și negru. De ce?

Printre personalitățile în alb şi negru îi recunoaştem pe Putin, Merkel, Obama, Hilary Clinton și David Cameron. Printre cei coloraţi se află David Blaine, un tânăr care ține un banner pe care scrie „Singapore” (Singapore este gazda campionatelor sportive ale Asiei de sud-est din 2015) și un tip oarecare ce poartă un echipament pentru realitate virtuală. O compilație rapidă a acestor date arată că persoanele reprezentate alb-negru par a face parte din elita malefică aflată la putere (inclusiv un membru al ISIS care, probabil, lucreaza pentru ei), iar cei coloraţi sunt „outsideri”. Este oare acesta modul în care elita percepe lumea?

Flautistul vrăjitor

Prezența flautistului vrăjitor în această temă a coperţii din 2015 este de-a dreptul tulburătoare. Flautistul din Hamelin este o legendă germană despre un om care şi-a folosit fluierul său magic pentru a ademeni copiii din orașul Hamelin, pe care apoi i-a dus undeva departe şi nu au mai fost văzuţi niciodată.

Flautistul vrăjitor conduce copiii din Hamelin.
Ilustrație din „Flautistul pestriţ din Hamelin”, de Robert Browning

Acest personaj folcloric datând din Evul Mediu se spune că reprezintă fie moartea în masă provocată de o catastrofă sau de o epidemie cumplită, cum a fost cea de ciumă, fie o mișcare de imigrație masivă. De asemenea, îi reprezintă perfect pe tinerii de astăzi care sunt „ademeniţi” și păcăliţi de „muzica” mass-media. În mod destul de convenabil, exact sub flautul vrăjit este desenat un băiețel.

Copilul neştiutor

Chipul băiatul de sub flaut are o expresie uluită. El se uită la un joc numit „Panic”. În partea de sus a acestui joc se observă cuvintele „Federal Reserve” și „Chi” (care, cel mai probabil, vine de la China), iar în partea de jos cuvintele „lumina verde!” și „sis!” (care poate proveni de la „Isis!” sau, mai probabil, de la „Crisis!” – criză). Băiețelul priveşte la acest ciudat joc de Plinko în același mod în care masele neştiutoare privesc neputincioase la diferitele evenimente dezvăluite de mass-media. Așa cum sugerează numele jocului, scopul final este de a provoca panică în întreaga lume, pe măsură ce crizele sunt generate aproape aleator de cei care controlează jocul. Și aceasta se regăsește pe o coperta a revistei deținute de Rothschild.

Stropirea culturilor

În faţa lui Putin este desenat un avion mic pe care scrie Crop-O-Dust. Aceasta se referă la conceptul de stropire a culturilor – crop dusting –, care este „procesul de pulverizare a culturilor cu insecticide sub formă de pudră sau fungicide dintr-un avion”. Chiar sub elicopter un copil mănâncă ceva. Neliniștitor.

Chiar sub avionul care stropeşte, un copil mănâncă dintr-o cutie cu tăiţei foarte procesaţi.
Ingerează el otrava care a fost împrăştiată de avion?

China

Un urs panda care poartă un slip cu steagul Chinei și îşi încordează mușchii este un mod destul de limpede de a ilustra puterea tot mai mare pe care o dobândește China. Lângă el se află un luptător de sumo care ține o baterie mare cu polaritățile (+ și -) clar indicate, polaritatea plus având culoarea roșie. Se face oare în acest fel o aluzie la o inversare a polilor puterii mondiale de la vest la est?

Fantoma

Ivindu-se din spatele picioarelor lui Obama, o fantomă citește o revistă intitulată „Vacanţa”. De ce această fantomă, care este o persoană moartă, planifică o vacanţă? Vrea să reprezinte faptul că masele vor fi atât de împovărate încât singura dată când îşi vor permite o vacanţă va fi după moarte? Sau se referă la nenumărați oameni care au murit în timp ce călătoreau în ultimele luni? Înfricoşător.

Broasca ţestoasă

În fața tuturor, privind direct în sufletele noastre, este reprezentată o broască ţestoasă cu linii de accent în jurul carapacei. Ce reprezintă? Vor reveni spectaculos ţestoasele în 2015? Probabil că nu.

O broască ţestoasă furioasă este simbolul Societății Fabian, o organizație extrem de puternică, care lucrează de peste un secol pentru formarea unui guvern unic mondial.

Motto-ul Societății Fabian este „Când lovesc, lovesc tare”.

Filozofia din spatele socialismului Fabian este, în principiu, schița a ceea ce numim astăzi Noua Ordine Mondială.

Societatea Fabian este un grup foarte vechi, din 1884, originar din Anglia, având scopul de a forma un singur stat socialist, la nivel mondial. Și-au luat numele de la generalul roman Fabius, care a folosit strategii atent planificate pentru a-şi obosi dușmanii într-o perioadă lungă de timp în vederea obținerii victoriei. „Socialismul Fabian” folosește schimbările treptate pe o perioadă îndelungată, pentru a transforma încet un stat, spre deosebire de utilizarea revoluţiilor violente ca modalitate de a obține schimbarea. Acesta este, în esență, socialism prin mijloace secrete, prin hoție. Emblema lor inițială era un scut cu un lup în blană de oaie ţinând un steag cu literele F.S. Astăzi, simbolul internațional al Societății Fabian este o broască ţestoasă, cu motto-ul: „Când lovesc, lovesc tare”. (Societatea Fabian, The Weather Eye)

Societatea Fabian obişnuia să susţină în mod deschis o societate planificată științific și sprijinea eugenia prin sterilizare. Logo-ul său original a fost un lup în blană de oaie… Dar cred că nu era cel mai bun mod de a ascunde lupul de mase.

Logo-ul original al societății Fabian

Introducerea unui sistem global prin mici modificări incrementale este exact ceea ce face elita mondială în prezent. Acesta este, probabil, motivul pentru care pe coperta acestei publicații legate de Bilderberg găsim o broască ţestoasă supărată, care stă în faţa haosului ce se desfăşoară în spatele ei.

11.3 şi 11.5

În partea din dreapta jos a coperţii se găsesc unele simboluri mai criptice: o grămadă de pământ și două săgeți pe care este scris 11.5 și 11.3. Sunt aceste date demne de reținut? De ce alături este prezentă acea grămadă de pământ? Dacă aceste cifre sunt considerate ca fiind coordonate, ele indică un loc situat undeva în Nigeria. Afișarea unor numere care pot fi cu adevărat înțelese doar de „cunoscători” este unul dintre hobby-urile preferate ale elitei oculte.

În fața grămezii, în picioare este Alice din Țara Minunilor privind în sus către pisica Cheshire.

Această pisică emblematică este cunoscută pentru capacitatea pe care o avea de a dispărea, rămânând vizibil doar rânjetul ei înfiorător. Prin urmare, este o altă aluzie la o lume a fanteziei, iluziei și înșelăciunii precum cea percepută de Alice – o reprezentantă a maselor. Împreună cu includerea oarecum inutilă a lui David Blaine – un magician –, coperta amestecă evenimente reale cu iluzii.

Printre simbolurile notabile de pe această copertă se mai află un purcel puşculiţă zburând din buzunarele lui James Cameron, un model care poartă o creație a lui Alexander McQueen (designerul favorit al elitei, care a murit în circumstanțe ciudate), precum și un ofițer din Asia care poartă pe faţă o mască pentru a se proteja de o boală mortală.

2015 pare grozav, nu-i aşa?

În concluzie

The Economist nu este un ziar oarecare care publică previziuni ciudate pentru anul 2015 doar pentru a vinde câteva exemplare în plus. Este conectat direct la cei care modelează politicile globale și care se asigură că acestea sunt și aplicate. Publicația este parțial deținută de familia Rothschild din Anglia și redactorul șef participă regulat la reuniunile Bilderberg. Cu alte cuvinte, The Economist este conectat la cei care au mijloacele și puterea de a face din „previziuni” o realitate.

Coperta tematică 2015 reflectă practic agenda globală a elitei și este înțesată cu simboluri criptice care par să fie incluse special pentru „cunoscători”. Iar masele, așa cum Alice se uită cum pisica Cheshire dispare, se vor concentra asupra iluziilor în timp ce lupul în blană de oaie va lovi… și va lovi tare.

Sursa:
The vigilant citizen

Citiţi şi:

Planul secret, diabolic al așa-zișilor «Iluminaţi» ce a fost conceput pentru secolul XXI
Dincolo de aparenţe, este evident că Uniunea Europeană este deja vârful de lance pentru instaurarea sinistrei «Noi ordini mondiale» (I)

Întâlnirea grupului Bilderberg a provocat și anul acesta conflicte între jurnaliștii independenți și forțele de securitate


yogaesoteric
27 ianuarie 2015

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More