Corupția din spatele vaccinării covid. Fosta șefă a biroului FDA de evaluare a vaccinurilor s-a opus în 2021 ordinelor de vaccinare obligatorie din SUA

„Sunt dovezi tot mai multe privind asocierea acestui vaccin cu dezvoltarea miocarditei”

Președintele Joe Biden a decretat pe 9 septembrie 2021 că peste 100 de milioane de americani urmează să primească obligatoriu vaccinul anti-covid.

Potrivit unor e-mailuri dezvăluite recent, fosta șefă a biroului FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA) de evaluare a vaccinurilor, Marion Gruber, s-a opus ordinelor de vaccinare obligatorie, spunând că este necesară o evaluare amănunțită din cauza „dovezilor tot mai multe privind asocierea acestui vaccin cu dezvoltarea miocarditei (în special la bărbați tineri)”, relatează nypost.com.

FDA a aprobat vaccinurile anti-covid în regim de urgență în decembrie 2020, chiar înainte ca Biden să preia mandatul.

Dar curând a devenit clar că mulți americani ezitau să se vaccineze, în parte pentru că aprobarea FDA era doar pentru utilizare de urgență.

Mulți americani aveau de mult timp ezitări cu privire la vaccinuri, inclusiv lucrătorii din domeniul sănătății care evită vaccinurile împotriva gripei.

Președintele a susținut vaccinurile cu fanatism. „Nu vă veți infecta cu covid dacă aveți aceste vaccinări”, a insistat el la CNN, pe 21 iulie 2021.

În ceea ce privește aprobarea doar pentru situații de urgență, Biden a asigurat audiența că „grupul de oameni de știință pe care l-am creat va obține o aprobare finală foarte curând”.

De fapt, atunci când Pfizer a solicitat aprobarea completă în mai 2021, FDA a spus că are intenția să anunțe o decizie în ianuarie 2022, dar nu a fost suficient de rapid pentru Casa Albă.

După cum arată e-mailuri dezvăluite recent, comisarul interimar Janet Woodcock era îngrijorată pentru că „statele nu pot impune vaccinarea obligatorie” fără aprobarea finală a FDA, potrivit șefei biroului FDA de evaluare a vaccinurilor, Marion Gruber.

Gruber a avertizat că este necesară o evaluare amănunțită din cauza „dovezilor tot mai multe privind asocierea acestui vaccin cu dezvoltarea miocarditei (în special la bărbați tineri).

După ce Gruber a dat înapoi, Woodcock a cerut unui subordonat loial să se ocupe de proces, iar vaccinul a primit aprobarea deplină pe 23 august.

Biden s-a lăudat în acea zi că a fost atinsă o „etapă cheie” în lupta cu covid și a descris aprobarea FDA drept „standard de aur”, ceea ce însemna că vaccinurile erau „sigure și eficiente”.

Totuși, presiunile din partea Casei Albe au provocat o „răzvrătire” la FDA, așa cum a arătat Politico: Gruber și adjunctul ei principal au demisionat în semn de protest.

Atunci când Biden a susținut, pe 9 septembrie, discursul său privind obligativitatea vaccinării, el a promis că „încheiem treaba [privind covid] cu adevărul, cu știința”.

Dar Casa Albă îngropase deja adevărul și a exilat efectiv oamenii de știință disidenți.

Într-adevăr, o altă afirmație cheie a lui Biden a fost demontată deja: aceea că vaccinurile opresc transmiterea.

La sfârșitul lunii iulie 2021, au apărut știri că aproape 500 de persoane vaccinate au contractat covid în călătoriile făcute în concediu în Provincetown, Massachusetts.

Pe 30 iulie, Washington Post și New York Times au publicat documente scurse ale Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, care avertizau că vaccinurile nu reușeau să oprească transmiterea.

The Times a postat pe Twitter: „Varianta Delta este la fel de contagioasă ca varicela și poate fi răspândită de persoanele vaccinate la fel de ușor ca și de cele nevaccinate”.

De asemenea, pe 5 august, șefa CDC, Rochelle Walensky, a recunoscut că vaccinurile nu au reușit să „prevină transmiterea” covid.

În săptămâna următoare, un studiu de la Mayo Clinic a arătat că vaccinul Pfizer a devenit eficient cu doar 42% ‒ adică sub standardul cerut în mod normal de FDA pentru aprobarea vaccinului.

Nimic din toate acestea nu a contat pentru administrație. Pe 9 septembrie, Biden a anunțat ordinul de vaccinare obligatorie a angajaților privați.

Iar aprobarea finală a FDA a determinat multe școli, colegii și alte organizații să impună cerința vaccinării obligatorii (când era deja clar că tinerii au un risc minim de infecție cu covid.) Iar vaccinurile se dovedeau deja și mai puțin eficiente împotriva noilor variante a căror apariție experții o prevăzuseră.

Cu toate acestea, administrația încă susține vaccinarea, inclusiv boosterele, ignorând total riscurile mari precum miocardita în rândul bărbaților tineri vaccinați (un risc crescut de patru până la 28 de ori).

CDC investighează o posibilă legătură între vaccinurile Pfizer și accidentele vasculare cerebrale la vârstnici.

De la începutul lui 2022, cele mai multe decese legate de covid au avut loc în rândul celor complet vaccinați.

Între timp, Subcomitetul Camerei pentru Pandemia de Coronavirus cere un teanc de documente de la FDA cu privire la aprobarea urgentă a vaccinului, în timp ce factorii de decizie din administrația Biden continuă să considere transparența ca pe o „ciumă” ce ar fi necesar să fie evitată cu orice preț.

Dacă și dosarele federale [cu privire la aprobarea acestor vaccinuri] vor fi dezvăluite în sfârșit, câte alte scandaluri legate de politicile privind covid vor fi dezvăluite?

Citiți și:
Bilanț dramatic: Peste 35.000 de decese după vaccinurile anti-covid. Raport VAERS
Guvernul SUA compensează pentru prima dată persoane vătămate de vaccinurile anti-covid-19

 

yogaesoteric
5 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More