A fost lansată Unicoin sau Unitatea Monetară Universală (UMU) alimentată de Inteligența Artificială

Digital Currency Monetary Authority (DCMA) a lansat o monedă digitală internațională a băncii centrale (CBDC).

Unitatea Monetară Universală (UMU), reprezentată prin simbolul Ü, poate efectua tranzacții în orice monedă de decontare având curs legal și este concepută pentru a aplica reglementările bancare și pentru a proteja integritatea financiară a sistemului bancar internațional.

Cunoscută și sub numele de Unicoin, UMU este alimentată de inteligența artificială și adoptă un cadru de politică monetară a băncii centrale pentru a se asigura că are o cerere de cumpărare continuă, o volatilitate minimă a prețurilor și obiective anuale de stabilire a prețurilor activelor.

Ü respectă, de asemenea, recomandările recente referitoare la politica privind activele criptografice propuse de FMI și poate fi configurată pentru a funcționa în conformitate cu reglementările bancare centrale ale fiecărei jurisdicții participante.

Băncile pot atașa coduri SWIFT și conturi bancare la un portofel de monedă digitală UMU și pot efectua plăți transfrontaliere de tip SWIFT prin intermediul șinelor de monedă digitală, ocolind sistemul bancar corespondent, la cele mai bune rate de schimb valutar angro și cu decontare instantanee în timp real.

În colaborare cu mai multe state suverane, a fost elaborată o legislație de tip „Universal Monetary Unit Model Law” (Legea model privind Unitatea Monetară Universală), care impune ca UMU să nu fie promulgată ca mijloc legal de plată pentru negocierea prețurilor interne sau a acordurilor comerciale internaționale.

Directorul executiv al DCMA, Darrell Hubbard, și „arhitectul șef” al UMU, afirmă că UMU consolidează sistemul monetar internațional, ajutând FMI să își îndeplinească mandatul declarat de a asigura stabilitatea economică și financiară a statelor membre.

UMU este un schimbător de joc în modul în care sunt tranzacționate plățile transfrontaliere și atenuează deprecierea sezonieră și sistemică a monedei locale”, a spus Hubbard.

Citiți și:
Șeful FMI spune că moneda digitală a Băncii Centrale ar fi necesar să fie folosită alături de sistemul de credit social pentru a controla ceea ce oamenii pot sau nu cumpăra
Cum CBDC va institui tehnocomunismul: Planul de joc al băncii centrale în mai puțin de 3 minute

 

yogaesoteric
5 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More