Corupţie în sistemul medical! Dezvăluiri șocante despre pericolele vaccinării


Injectarea de antigene atacă sistemul imun uman!
Nu se vorbeşte nimic despre aditivii din vaccinuri!


Când se vorbeşte de convulsii, encefalită, boli cardiovasculare sau chiar moarte subită mulţi oameni se pot gândi că este vorba de un virus nou, mortal. De fapt, acestea sunt efecte adverse cumplite care pot urma administrării de vaccin anti-HPV, Gardasil – despre care autorităţile sanitare publice insistă că este sigur pentru a fi administrat copiilor de 9 ani. Din păcate, Gardasil este doar unul dintre numeroasele vaccinuri periculoase care există.

Corupţia fără margini înconjoară siguranţa vaccinurilor. În emisiunea Talk Hour de la NaturalNews, Jonathan Landsman şi dr. Judy Mikovits au discutat despre ameninţarea tot mai mare reprezentată de programul de vaccinare care se desfășoară în prezent. Au fost abordate, de asemenea, subiecte referitoare la legătura între vaccinuri şi inflamaţia cronică, plus alte adevăruri despre modul în care vaccinurile ne atacă sistemul imun.

Pericolele vaccinurilor: injectarea de antigene atacă sistemul imun

Dr. Mikovits expune faptul că vaccinurile pot avea efecte dezastruoase asupra organismului, datorită răspunsului inflamator masiv pe care îl generează. Acest răspuns implică ceea ce dr. Mikovits denumeşte o „furtună a citokinelor”. Celulele dendritice trimit semnale/mesaje inadecvate către anumite molecule implicate în răspunsul imun de tip inflamator, numite citokine, atrăgând producerea de stres oxidativ şi inflamaţie în tot organismul. În acest fel, spune Mikovits, pot fi stârniţi agenți patogeni aflaţi în stare latentă în organism, precum şi retrovirusuri.

Rezultatul? Un sistem imun profund bolnav. Mai exact, apare o deficienţă imună dobândită – din cauza vaccinurilor contaminate – şi un organism aflat sub propriul asalt, fiind acum setat pentru boală cronică.

Afecțiunile care pot fi atrase de vaccinuri, cunoscute ca şi „probleme date de vaccinuri”, includ diaree, neuropatie a fibrelor mici şi encefalomielită mialgică – deseori etichetată de către medicii instruiţi convenţional ca și sindrom al oboselii cronice.

Alte efecte periculoase ale vaccinurilor sunt: probleme din spectrul autismului, sindromul de tahicardie ortostatică posturală, sindromul de ovar polichistic şi insuficienţa ovariană – iar lista este foarte lungă.

Şi totuşi, autorităţile din sănătate clasifică deseori reacţiile adverse raportate după vaccinare ca fiind „nespecifice” sau „coincidenţe”. Colac peste pupăză, unele persoane din industria sănătăţii au mers până acolo încât au clasificat în mod arogant reacţiile post-vaccinale ca fiind o formă de „boală psihogenă de masă”. În cartea Ciuma: o cercetare temerară a unui om de ştiinţă pentru a descoperi adevărul despre retrovirusurile umane şi sindromul oboselii cronice, autism şi alte boli, dr. Mikovits detaliază şi alte metode pe care autorităţile le folosesc pentru a înăbuşi adevărul.

Ceea ce nu vi se spune despre aditivii din vaccinuri

Nu doar antigenele din vaccinuri sunt periculoase, ci şi adjuvanţii, substanţe adăugate pentru a creşte răspunsul imun al organismului – lista lor semănând cu enumerarea unor substanțe toxice folosite în curăţătorie – care de asemenea pot produce foarte mult rău organismului. Iar exprimarea aflate pe listă în curăţătorie nu este o exagerare. De exemplu, unul dintre multele ingrediente periculoase care există în vaccinul antigripal şi anti-pneumococic este polisorbatul 80, care este un detergent.

În plus, vaccinurile pot conţine MPL, un lipid care produce un răspuns inflamator extrem de puternic, împreună cu hidroxidul de aluminiu – o foarte cunoscută neurotoxină. Adevăr șocant pentru majoritatea oamenilor: în vaccinuri se găsesc şi celule de insecte, împreună cu proteine bacteriene şi virale.

Asta nu e tot: multe vaccinuri conţin borat de sodiu, cunoscut sub denumirea de borax. Injectarea de borat de sodiu face să fie sărăcite stocurile de magneziu, calciu şi zinc ale organismului, necesare pentru menţinerea sănătăţii sistemului imun.

Dincolo de faptul că vaccinurile expun adulţii şi copiii la multiple antigene şi foarte mulţi adjuvanţi, administrarea la copii se face atunci când sistemele organismului sunt în dezvoltare. După cum explică dr. Mikovits: când creierul este atacat iar organismul se află încă în dezvoltare, mecanismele de apărare solicită foarte mult din energia necesară dezvoltării. Pentru acest motiv, Mikovits spune că nicio vaccinare nu trebuie administrată unui copil înainte ca acesta să împlinească 3 ani.

Dr. Judy Mikovits, expert biochimist şi imunolog, lucrează de 35 de ani în cercetarea imunologică iar eforturile ei titanice în epigenetică şi virusologie au condus-o la descoperiri cheie despre natura infecţiei retrovirale. Are un doctorat în biologie moleculară şi biochimie obţinut la Universitatea George Washington din SUA şi este cofondator al Institutului pentru Boli Neuroimune Whittemore-Peterson, din cadrul Universității Nevada.


Citiţi şi:

Argumente raţionale în sprijinul dreptului părinţilor de a refuza vaccinarea copiilor

Efectele dezastruoase ale vaccinării asupra creierului uman

 

yogaesoteric
17 noiembrie 2016

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More