Coup d’État, made in USA

 

Rudy Giuliani are un chip care demonstrează câteva trăsături de caracter semnificative. Fiind portretist și caricaturist, am învățat să văd dincolo de anatomie, pentru că targhetul meu real este spiritul ființei portretizate, dincolo de asemănare. Tenacitatea ar fi primul element observabil. Nu cred că acest om poate pierde ușor și nu cred că o să renunțe la vreo bătălie, fără o luptă crâncenă.

Alegerile din America au fost urmărite cu sufletul la gură de o planetă întreagă, pentru că miza a fost și este încă uriașă. De acolo se aprinde lumina Terrei, așa că tot ce se petrece acolo ne afectează pe noi toți. Media mainstream, prostituată de felul ei, s-a grăbit să miruiască cu osanale băloase candidatul fabricat din tot felul de reziduri democrate, în laboratoarele sinistre ale ocultei mondiale. Mișcarea din punct de vedere tactic funcționează întrucât foarte mulți cetățeni planetari, zombificați în timp, iau lumina „sfântă” venită prin canalele pestilențiale mediatice și tot ce vine pe acolo e bun. Sunt experți în ambalarea minciunii în adevăr. În realitate, Biden nu este învingător. Miroase tare a fraudă!

Situația este întrucâtva asemănătoare cu alegerile electorale din 2000, între Al Gore și Bush, alegeri la care am fost martor, la acea vreme aflându-mă în SUA pe post de caricaturist la revista The Oregonian. Firește, din Oregon (singurul ziar din Oregon). Temele care mi se dădeau de către redactori îl desemnau apriori învingător pe Al Gore. Era favoritul de departe al majorității. Mare a fost însă surpriza în care, după o lună de tărăgănări suspecte, a ieșit, culmea, Bush, la doar 5 voturi diferență. Cam toată americănimea cunoscută de mine a rămas perplexă. Mulți au mirosit că e vorba de o făcătură și personal sunt convins că a fost prima manevră electorală de amploare a Deep State-ului care devenea din ce în ce mai puternic. Presa vremii însă nu s-a grăbit să desemneze învingătorul. Încă mai exista pe atunci puțin bun-simț.

Revenind în timpurile noastre, mai exact la alegerile prezidențiale americane, uitându-ne la harta electorală a Americii, o să remarcăm cu ușurință că este predominant roșie și mai ales în centru, unde cosmopolitismul a pătruns mai greu, dar pe coastele de Est și Vest, situația e albastră și mai firavă. Pompa de vot soroşistă a umflat voturile albastre enorm la fel cum a reușit să impună și în România candidații USR, toți ajunși în funcția de primar prin fraudă electorală asezonată cu câteva voturi naive și anemice. Democrația și-a dat de acum obștescul sfârșit. Pompa și sacii cu voturi ai lui Soros fac minuni. Dacă în America, Curtea Supremă nu reușește să rezolve frauda vizibilă și din satelit, atunci avem de a face cu o frumusețe de lovitură de stat sau coup d’État, așa cum frumos sună în limba franceză, desi poate ca ar fi mai nimerit s-o spunem în chineză 政变 (ceva mai greu de pronunțat), pusă la cale de miliardarii americani, ziariști, ofițeri de rang înalt si artişti, care cu toții se întâlnesc o dată pe an la Bohemian Grove, locul unde se scrie adevărata istorie planetară.

Rudy Giuliani n-o să renunțe prea ușor la lupta sa, cu atât mai mult cu cât nu e singur. Cu Dumnezeu înainte, Rudy!

Autor: Bogdan Petry

Citiţi şi:

Iată toate modurile prin care s-au furat alegerile în SUA 


Bătălia încă nu este câştigată de corpocraţia care a ascuţit toate cuţitele şi le-a băgat în spatele lui Donald Trump

 

yogaesoteric
25 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More