Big Pharma a pregătit vaccinul pentru varianta sud africană cu două săptămâni înainte ca mutația să apară

Donația incredibilă a fondatorului Microsoft pentru dezvoltarea serului

Minunile medicinei moderne? Parcă „mai ieri” relatam despre noua variantă covid care provine din Africa. Dar, în câteva ore, existau deja vaccinuri pentru noua variantă, scrie site-ul Info Wars.

Reuters raporta în 26 noiembrie 2021: „Novavax Inc (NVAX.O) a declarat vineri că a început să lucreze la o versiune a vaccinului său covid-19 pentru a viza varianta detectată în Africa de Sud și că va avea vaccinul gata pentru testare și producție în următoarele câteva săptămâni. Vaccinul covid-19 al companiei conține o versiune reală a proteinei spike a virusului care nu poate provoca boli, dar poate declanșa sistemul imunitar. Dezvoltatorul de vaccinuri a declarat că a început să dezvolte o proteină spike în mod specific pe baza secvenței genetice cunoscute a variantei, B.1.1.1.529.

Vaccinul de la Novavax a primit prima aprobare de utilizare de urgență la începutul acestei luni în Indonezia, urmată de Filipine. Alți dezvoltatori de vaccinuri, inclusiv BioNTech SE din Germania și Johnson & Johnson, au declarat că testează eficiența vaccinurilor lor împotriva noii variante, care este denumită Omicron de către Organizația Mondială a Sănătății.

The Conservative Treehouse scrie:

Wow, acum 72 de ore nimeni nici măcar nu auzise de numele variantei Omicron. Acum, în mai puțin de trei zile, a fost identificată o variantă, au fost oprite călătoriile la nivel mondial, au fost declarate stări de urgență, iar acum vedem că o companie farmaceutică anunță testarea vaccinului specific variantei care va începe în SUA în câteva săptămâni. Această relație a guvernului cu Big Pharma generează cu siguranță o acțiune rapidă, nu-i așa?

Printre companiile care au donat pentru Novavax se numără și Bill and Melinda Gates Foundation, cu 15 MILIOANE de dolari numai un grant…

Citiți și:
Șapte întrebări importante cu privire la așa-zisa pandemie de covid-19
Dezvăluiri esenţiale referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei „pandemii”artificiale… (I)

 

yogaesoteric
6 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More