Covid-19, doar un punct pe agenda Noii Ordini Mondiale. Ce surprize mai ascunde Marea Resetare

Schimbarea despre care s-a tot vorbit la Forumul Economic de la Davos, așa-zisa Marea Resetare, este planificată să nu fie altceva decât o modificare și digitalizare a ființei umane, o „robotizare” a creierului nostru. Totul, pentru a obține controlul populației, ca parte a mega-planului gândit și pregătit de guvernul din umbră. Agenda ONU 2021-2030 începe să fie implementată puțin câte puțin.

Covid-19 s-a dovedit a fi doar un punct, care a fost bifat și peste care s-a trecut, deja. Printre altele, agenda impusă de Noua Ordine Mondială include și digitalizarea și controlul deplin al finanțelor. Se va ajunge până acolo încât veniturile noastre vor fi digitalizate în depozite bancare controlate de Marea Finanță, iar noi vom avea acces limitat la conturile și banii proprii, în funcție de mai mulți factori. Printre aceștia, de ce nu, un „scoring” social, precum în China?!

În „Marea Resetare”, Klaus Schwab scrie că pandemia covid-19 reprezintă o fereastră de oportunitate pentru întreaga lume, care permite o restartare spre un ultracapitalism ce va aduce, în cele din urmă, justiție pentru umanitate și protecție pentru mediul înconjurător. În realitate, totul pare mai degrabă un plan prin care se urmărește ca resursele naturale să fie la mila și discreția NWO.

În prezent, un obstacol în calea Marii Resetări reprezintă alianțele făcute în Est, cu precădere cele care cuprind China și Rusia. Noul Drum al Mătăsii, gândit de Beijing, promite o mai bună distribuție a resurselor și un echilibru al societăților civilizației umane. Comerțul pe Noul Drum al Mătăsii este de tip „win-win”, tranzacții în care toți partenerii câștigă.

În ultimele luni economia mondială a fost pusă pe butuci. Șomajul este unul agresiv, posibil până la 2,9 miliarde de persoane, potrivit Organizației Internaționale a Muncii (OIM); în statistică, aproape 50% din forța de muncă globală! Sărăcia și mizeria se scurg din toate colțurile, dar cu precădere în emisfera sudică. În același timp, în mahalalele (plus capitala României, București) marilor orașe din emisfera nordică, mizeria pune stăpânire peste cartierele săracilor. Disperarea, foametea, lipsa ajutoarelor sociale și, mai nou, sinuciderile au revendicat deja mai multe decese decât covid-19.

Acest sistem se numește globalizare și încă nu a ajuns la punctul său final de implementare. Totul este planificat minuțios și va fi pus în aplicare până la sfârșitul deceniului, până în 2030. I se mai spune și Agenda ONU 2021-2030. Cum a început totul? Mai întâi, s-a făcut o demonstrație științifică, evenimentul „201”, la Universitatea John Hopkins. Acolo s-a simulat o posibilă pandemie cauzată de virusul SARS-CoV-2. Apoi, ca un ceas elvețian, la miezul nopții din 31 decembrie 2019, „focarul corona” a pornit să cucerească lumea din Wuhan, China. Și tot ce-am trăit până acum a fost doar o demonstrație pentru a vedea cât de bine este planificat totul.

Citiți și:
Covid-19 pregătește Falimentul Mondial. Proprietatea dispare prin „executarea silită” a Planetei. Omul Nou va fi falit și supus unei mâini de globaliști care dețin creanțele lumii
Pușcăria covid a luat foc: Se poate evada!

 

yogaesoteric
2 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More