Raport oficial al Guvernului Marii Britanii privind „varianta Delta”: Vaccinații mor de variantele covid în număr mult mai mare față de persoanele nevaccinate

Un Raport al Guvernului Marii Britanii ar fi cazul să pună pe jar europenii. Germania, cel puțin, se pare că deja a intrat în alertă, după cum puteți citi mai jos. Astfel, potrivit raportului „Variantele SARS-CoV-2 îngrijorătoare și variantele în curs de investigare”, datat 25 iunie, (disponibil aici), persoanele vaccinate sunt mai predispuse să fie afectate de așa-zisa „variantă Delta” a virusului covid decât cele nevaccinate.

De altfel, Guvernul Marii Britanii avertiza încă din aprilie:

Astfel, la paginile 13 și 14 se explică faptul că, dintre persoanele de peste 50 de ani care s-au prezentat la Urgențe ca urmare a contractării variantei Delta în perioada februarie-iunie a acestui an, 3.546 erau complet vaccinate (după ce au primit ambele vaccinuri); 976 erau nevaccinate.

În ceea ce privește cele 109 decese înregistrate la acești pacienți, 50 au fost injectați de două ori cu vaccinuri covid aprobate, 18 au fost injectați o singură dată, trei au fost considerați „fără legătură”, în timp ce 38 nu au fost vaccinați.

Dar campaniile de vaccinare continuă, în ritm accelerat, în loc să se facă ceea ce mulți medici recomandă de luni de zile: „încetiniți, ar putea fi timpul pentru o regândire” (vezi aici),

sau în limbaj mai medical: „Având în vedere rata ridicată de apariție a efectelor adverse care au fost raportate până în prezent, precum și potențialul de intensificare a bolilor cauzate de vaccin, imunopatologia Th2, autoimunitatea și ocolirea imunitară, este nevoie de o mai bună înțelegere a beneficiilor și riscurilor vaccinării în masă, în special la grupurile excluse din studiile clinice”.

Portugal Resident: Un raport britanic scoate la iveală motivul pentru care Germania și-a retras cetățenii din Portugalia

Este posibil ca acest raport al guvernului britanic să fi scos la iveală motivul pentru care Germania își retrage cetățenii din Portugalia, arată Portugal Resident într-un articol publicat în luna iunie, dar șters ulterior de pe net, însă păstrat încă în Google Cache.

Iată ce scria publicația portugheză:
Este vorba despre un raport care răspunde la întrebarea pusă de ministrul portughez al Afacerilor Externe, Augusto Santos Silva: «De ce ignoră autoritățile germane certificatul digital covid?»”.

Motivul se dovedește a fi unul simplu și terifiant deopotrivă:

Persoanele cu vârsta mai mare de 50 de ani care au fost complet vaccinate au de trei ori mai multe șanse de a muri din cauza variantei Delta decât cele care nu au făcut niciun vaccin” (acesta este un titlu preluat de pe site-ul elvețian de știri Uncut News).

Nu că varianta Delta ar fi mai „agresivă” ca tulpină. Ci faptul că temerile exprimate de medici la începutul acestui an (vezi aici) și publicate pe diverse canale media, par să se dovedească întemeiate.

Vaccinurile pot precipita o afecțiune „rară”, dar mortală, cunoscută sub numele de ADE (antibody dependent enhancement / amplificare dependentă de anticorpi), ceea ce înseamnă, în esență, că o persoană care ar fi putut dezvolta în mod natural doar o boală ușoară ca urmare a contractării covid-19, ar putea suferi o boală severă, o morbiditate de durată și chiar moartea ca urmare a vaccinării.

ADE și miocardita (inflamația mușchiului cardiac) după vaccinarea la adolescenți ‒ descrisă ca fiind „de 200 de ori mai frecventă decât se aștepta” ‒ sunt doar două dintre „anomaliile” semnalate întrucâtva în lumea civilizată, încă de la începutul campaniei de vaccinare în masă.

Vocile care s-au exprimat au fost, însă, înăbușite (dacă nu chiar denigrate) de insistența autorităților că beneficiile vaccinurilor depășesc riscurile, deși autoritățile recunosc că vaccinurile „nu sunt miracole”, după cum afirmă ministrul portughez al Sănătății.

Statele Unite continuă să le spună cetățenilor săi că „varianta Delta este mai contagioasă, este mai mortală, făcând ca tinerii nevaccinați să fie mai vulnerabili ca niciodată. Vă rugăm să vă vaccinați dacă nu ați făcut-o deja. Haideți să eradicăm această tulpină înainte de a fi prea târziu”.

Citiți și:
Varianta Delta există doar pentru europeni: Mai mult de 11.000 de studenți din Wuhan au fost prezenți la festivitatea de absolvire fără măști și distanțare socială
Ca să nu se recunoască ineficiența înțepărilor s-au redus testările și s-a inventat varianta delta

 

yogaesoteric
2 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More