Covid-19: Marea resetare, sau Papa Karla transmite ștafeta lui Santa Claus

În curând vine primăvara, natura se trezește și a sosit timpul ca și noi, oamenii, să ne trezim, pentru că și noi facem parte din natură. Mai mult decât atât, noi nu doar suntem parte a naturii, dar suntem partea principală a acesteia, care reprezintă rațiunea pe această planetă.

Cu toții am auzit în copilărie, fraza comună din basme: „Povestea este o minciună, dar este un indiciu, o lecție pentru cei buni”. Dar voi știți că eroul basmelor occidentale, Santa Claus, are un nume de familie, ca noi toți? Numele lui de familie este Schwab – Santa Klaus Schwab. Mai mult decât atât, el este reprezentantul uneia dintre cele mai mari organizații care se numește „Clubul de la Roma” și deține funcția de președinte al Forumului Economic Mondial de la Davos. Participanții la acest forum sunt peste 100 dintre cele mai influente și dezvoltate companii din lume. Anume Schwab a lansat în societate noul program de trecere la globalizare bazat pe principiile digitalizării, scriind mai multe cărți pe această temă.

În noaptea de Revelion are loc unul dintre cele mai mari mistere de pe planetă. Oamenii îi scriu o scrisoare lui Santa, cu aproximativ următorul conținut: „Dragă Santa Claus, anul acesta am fost un băiat sau o fată bună și de aceea te rog să-mi îndeplinești dorința”. Mai departe, în text, reprezentanții rațiunii din Univers își declară cel mai mare vis. De obicei aceasta este dorința de a avea o mașină, un apartament sau o jucărie mult dorită, într-un cuvânt, ceva din realizările materiale ale civilizației noastre. În 2020, bunul moș Santa Klaus Schwab a decis că acum va îndeplini toate aceste dorințe pe tot parcursul anului, în aceleași condiții: băieții și fetele ar fi necesar să se comporte bine.

Încă în 2012, Klaus Schwab a spus că sistemul capitalist s-a învechit și ca atare el este necesar să fie demontat. În 2015, în articolul său „Epoca adaptării”, Santa ridică problema necesității unei reconstrucții globale a lumii. Iar în 2020, în cartea sa Covid-19: Marea resetare, bunul bunic Klaus spune că acum este necesar să profităm de această oportunitate pentru a transforma lumea.

Cu doi ani înainte de Coronacriză, în 2018, Clubul de la Roma a lansat cartea Come On, în care principalii oratori ai capitalismului mondial spun că anume capitalismul s-a învechit. Exact ca în celebra glumă în care albinele se declară împotriva mierii. Oricât de ciudat ar suna, dar aceasta are sens.

Sarcinile capitalismului, conform teoriei sale create de Herschel Levi Mordechai, cunoscut în popor sub numele de Karl Marx, constau în concentrarea capitalului mondial în anumite mâini. Această sarcină a fost subliniată în scrierile sale încă din 1867. De atunci ea a fost îndeplinită în totalitate.

Astăzi, mai mult de jumătate din resursele financiare și funciare ale lumii sunt concentrate în mâinile unui grup de persoane care sunt legate între ele prin legături de rudenie. Și mașina de tipărire a valutei mondiale de rezervă se află, de asemenea, în mâinile lor. Tot acest capital aparține astăzi, conform calculelor oamenilor de știință elvețieni, la trei sute de corporații cu active intersectate. Sarcina stabilită de teoria capitalismului a fost realizată și, prin urmare, Papa Karl transmite ștafeta lui Santa Claus.

A venit timpul pentru un management fundamental diferit al societății. Timpul de a ciopli pinocchio sub sloganul: „Nașteți și înmulțiți-vă” s-a terminat, sistemul mondial financiar de credit, epoca de consum cedează locul unei noi realități, în care Santa Klaus oferă tuturor un venit necondiționat.

Venitul necondiționat potrivit lui Schwab este întreținerea monetară a tuturor, nu în legătură directă bani-muncă-capital, ci pur și simplu. Cu condiția ca noi toți să fim fete și băieți cuminți. Doar ne-am dorit cu toții aceasta atunci când ne-am pus o dorință de Crăciun sau de Anului Nou.

Santa Klaus Schwab în cartea sa spune: „Pentru a pune capăt pandemiei, este nevoie să creăm o rețea mondială de control digital”.

Susținându-și ideea cu fraza: „Dacă democrația și globalizarea se vor extinde, atunci nu va mai exista loc pentru statele-naționale”.

Colegul lui Santa în Clubul de la Roma, Bill Gates, având probabil darul de a vedea viitorul, prezice că în curând va apărea o boală care va fi de zece ori mai periculoasă decât covid-19!

Astfel, Klaus Schwab propune tuturor un venit de bază necondiționat în schimbul îndeplinirii mai multor condiții. Toți oamenii, potrivit lui Schwab, vor fi ca niște copii, asigurați cu un salariu garantat pentru a nu face nimic. Condițiile sunt un fleac: vaccinarea cu tot ceea ce vor propune giganții farmaceutici și renunțarea la proprietate ca atare. Iată, în termeni generali, care este agenda extrem de bunului moș Klaus care, apropo, se implementează deja într-un ritm rapid în China din ianuarie 2021 prin intermediul programului de rating social.

Santa Klaus și-a făcut mișcarea pe această tablă de șah a globalizării lumii – este interesant care va fi răspunsul lui Moș Crăciun, lui Aladdin din Est și al celorlalți jucători ai acestei mari drame a timpului nostru. Însă întrebarea principală este: Dar care este rolul tău, cititorule, în această poveste?

Citiți și:
Pași către Marea Trezire
Ce este Marea Resetare? Aşteptări reduse şi bio-tehno-feudalism

 

yogaesoteric
8 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More