Scrisoare din Israel către Benjamin Fulford

Dragă Benjamin,

Urmăresc videoclipurile și buletinul dvs. informativ încă de la începutul plandemiei și îl găsesc extrem de corect. Cu toate acestea, eu sunt israelian și nu înțeleg cine sunt sioniștii despre care tot vorbiți. În Israel, „sionist” este un termen folosit pentru a defini evreii care s-au întors în Israel după 2000 de ani de exil, în urma credinței evreiești. Sionul era țara făgăduită evreilor de Dumnezeu și luată temporar timp de 2000 de ani. În Israel, utilizarea termenului „sionist” nu se referă la niciun grup violent de oameni care caută distrugerea altora așa cum ați sugerat dumneavoastră. Puteți defini cu amabilitate cine sunt sioniștii, cine îi conduce, de unde își desfășoară activitatea, care sunt obiectivele lor, care este relația lor cu Israelul? De asemenea, ei reprezintă o amenințare pentru cetățenii israelieni, altfel cine îi vizează și de ce?

Mulțumesc,
PC

Răspunsul lui Benjamin Fulford

Dragă PC,

În primul rând, fiți sigur că oamenii lumii vor garanta că nu va mai exista niciodată un alt holocaust. Evreilor li se va permite să trăiască pașnic în propriile case acum și pentru totdeauna.

În primul rând, un holocaust este o ofrandă adusă pentru Moloch, altfel cunoscut sub numele de Ba’al sau Set. Acesta este cunoscut creștinilor ca satana. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, evreii din Europa au fost uciși ca ofrandă adusă lui Moloch. Oamenii la care mă refer uneori ca sioniști sunt un grup specific cunoscut sub numele de evrei sabateeni sau evrei frankiști. Acești oameni cred că depinde de ei să realizeze profețiile cărților sfinte. Au fost finanțați și conduși de Rothschild și alte familii pseudo-evreiești proeminente. Când evreii din Europa au refuzat să accepte stimulente financiare pentru a se muta în Israel, acești oameni s-au folosit de unul dintre membrii familiei lor, un anume Adolf Hitler (Saxa Gotha) pentru a-i forța pe evrei să iasă din Europa trecând prin durerea morții.

Imaginați-vă că un grup de chinezi ar fi fost spălați pe creier să creadă că sunt adevărații frankiști și că Franța este patria lor ancestrală. La început, unii dintre acești fanatici chinezi s-au mutat în Franța și au cumpărat terenuri în jurul Bretaniei. Apoi, când localnicii au refuzat să se mute pentru a le face loc, au început să le ardă satele și să-i forțeze să plece. Între timp, în China, mulți dintre frankiștii chinezi nu au vrut să părăsească patria ancestrală pentru a merge în Franța. Din acest motiv, conducătorii lor au înființat un dictator care a început să-i omoare și să-i forțeze să fugă. În același timp, conducătorii au mituit liderii din alte țări să nu-i accepte. Singurul loc în care puteau fugi era „patria ancestrală” a Franței.

Așa s-a petrecut cu evreii așkenazi, inclusiv cu membrii familiei mele evreiești polonezi și germani, care au fost fie uciși, fie forțați să fugă din patria lor ancestrală europeană de către naziști (sioniștii național-socialiști). S-au opus sabateenilor, spunând că numai Dumnezeu a făcut lucrarea lui Dumnezeu și este o blasfemie pentru oameni să urmărească să își asume această sarcină. De aceea au fost persecutați și uciși. Evreii este necesar să înțeleagă că pseudo-evreii care se închinau lui satana se află în spatele holocaustului.

Cea mai rea parte este că aceștia încă se străduiesc să înceapă un război între Gog și Magog pentru a ucide 90% din omenire și a înrobi supraviețuitorii. Nu am citit despre aceasta pe un fel de „site de conspirație” pe internet, ci am fost invitat să mă alătur în acest complot de către reprezentanții lui David Rockefeller. Am înregistrări pentru a demonstra asta. Există o mulțime de alte dovezi solide care arată că acest complot este foarte real.

Urmele criminalistice arată că liderii acestui cult al morții își au sediul în complexul familiei Rothschild de lângă Zug, Elveția. Aceștia sunt acum urmăriți în mod sistematic și aduși în fața justiției.

Un alt aspect pe care evreii este necesar să îl înțeleagă este că locuitorii ghetourilor nu erau doar evrei. Cel mai persecutat grup dintre toți au fost ateii, care au trăit și ei în ghetouri. Un alt grup era reprezentat de descendenții cartaginezilor, care practică sacrificiul de copii. Aceștia apar în Cartea lui Rut. Uciderea copiilor de către această sectă a fost de multe ori declanșatorul pogromurilor și al persecuțiilor.

Adevărata patrie ancestrală a evreilor khazari sau ashkenazi corespunde aproximativ cu Polonia și Ucraina de astăzi. Dacă ashkenazii doresc cu adevărat să se întoarcă în patria lor ancestrală, atunci acolo ar fi necesar să se ducă. Palestinienii sunt locuitorii originari ai regiunii, care, la un moment dat în istorie, s-au convertit la islam.

Cu toate acestea, evreii din Israel trăiesc acum în patria lor spirituală și merită să li se permită să continue să trăiască acolo în pace. Este necesar doar să ajungă la o înțelegere echitabilă cu palestinienii. Aceasta s-ar putea realiza fie oferindu-le cetățenia israeliană, fie prin crearea unei patrii palestiniene viabile. Israelul este, de asemenea, necesar să facă pace cu vecinii săi.

În orice caz, din respect pentru evreii pașnici și care respectă legea din Israel, de acum înainte nu voi mai folosi termenul sionist în mod interschimbabil cu mafia khazară, termen pe care îl folosesc pentru a descrie cultul satanic care pretinde a fi evreu, creștin, musulman etc. Mă voi referi la grupul specific care urmărește să provoace Armaghedonul ca fiind cultul morții Chabad.

Cu toate acestea, evreii este necesar să învețe că nu există Goyimi sau Arian (neevreu). Dumnezeu nu alege un popor, cu toți suntem copii ai lui Dumnezeu.

În concluzie, în ceea ce mă privește, mă lupt pentru a-mi elibera poporul de mii de ani de înrobire de către un cult care se închină lui satana.

Cu respect,
B.F.

Citiți și:
Tot mai mulți europeni cred că evreii conduc lumea din umbră, iar aceasta este adevărat
Dezvăluiri: Neturei Karta – comunitatea evreilor antisioniști

 

yogaesoteric
8 februarie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More