Creșterea și educarea copiilor în vederea pregătirii lor pentru acceptarea genului fluid și îmbrățișarea satanismului sunt acum temele principale al celor de la Disney

Disney, după ce a cumpărat fanteziile copiilor din America, vrea să-i facă să devină adoratori ai demonilor, iubitori ai lui satana și travestiți.

Într-o producție recentă, Disney îi îndoctrinează literalmente pe copii să creadă că satana violează adolescente, le lasă însărcinate, le abandonează, apoi se întoarce mai târziu la ele să le revendice sufletul, inclusiv pe cel al copilului „antihrist”. Cam aceasta ar fi narațiunea noului serial Micul Demon, în care o tânără mamă, pe nume Chrissy (Cristina, de la creștina, evident, în bătaie de joc) este „contracarată de forțele malefice”, inclusiv de Lucifer, care o posedă și pe bunică pentru a o tăia în două pe un altar de sacrificiu într-un ritual demonic. „Este satana un tată sau doar un prieten mișto?”, își îndeamnă Disney telespectatorii să reflecteze (folosind vocea lui Danny DeVito).

Disney și actorii lor adoră să îmbrățișeze păgânismul, satanismul și vrăjitoria luciferică în timp ce vor să convingă copiii că toată lumea este fluidă din punct de vedere al genului și obsedată sexual

Personajele Disney sunt reprezentate, în general, sub forma uneia sau a mai multora dintre următoarele înfățișări: păgâni, vrăjitoare sau transsexuali, înconjurați de demoni.

Există aspecte duale în toți oamenii”, afirmă o actriță principală. Ea ne spune cum copiii de 13 ani sunt uneori demonici, mai ales când provin dintr-o familie destrămată, unde satana este tatăl copilului.

Aceasta, oameni buni, este noua „televiziune domestică” care se vrea să fie apreciată de toată lumea și de la care copiii ar urma să învețe despre viață. Agenda ultimă a Disney este destul de evidentă acum. Este chiar în fața ta. Nu vorbim de o temă secundară sau de o intrigă secundară, ci de un întreg film și de multe altele de acest fel.

Acum totul se rezumă la demoni și travestiți pentru cei de la Disney, nimic altceva nu este mai important pentru ei. Acestea sunt temele care domină filmele, emisiunile și serialele pentru copii, pe rețelele de televiziune, pe Netflix, Disney, Disney World, Disney Land, Hollywood, peste tot.

„Fiica satanei”, în vârstă de 13 ani – într-un film pentru copii – spune că ar fi necesar ca ea să „accepte” că „mama ei a făcut sex cu satana”

Cel mai recent film de succes de la Disney prezintă Drag Queens (travestiți) dansând în iad cu furries (blănițe, copii care se identifică drept pisici, câini…), unde satana își prezintă progeniturile: „Hei, atenție toată lumea, aceasta este fiica mea, ori o pupați în dos (cu sensul de a linguși), ori vă măcelăresc copiii”. Iar pe timpul scenei în care este prezentată tuturor demonilor din iad, tânăra fată protagonistă este îmbrăcată ca un băiat și este numită, bineînțeles, Damian, de către satana însuși.

Iadul este practic portretizat ca un mare club de striptease, unde toată lumea se gândește la sex toată ziua, în timp ce alții își arată organele sexuale în lenjerie tanga în timp ce se învârt lasciv în jurul unor bare de striptease, iar cei mai buni prieteni ai tăi sunt demoni. Imaginile suplimentare includ simboluri falice uriașe din care țâșnesc gunoaie, copii și satana. Petrecerile din Iadul imaginat de Disney includ fetițe care îngenunchează la altarul lui satan. Asta le permit părinții copiilor lor să vadă acum la televizor? Și cum ar putea fi așa ceva legal?

Să amintim și că celebrul travestit Shea Couleé (Jaren Merrell) este vedeta viitorului spectacol Disney și a seriei Marvel Ironheart, pe care Disney îl descrie ca fiind „de impact” și „sexy”. „Armura” personajului este, la propriu, costumația sa de travestit. Aceasta este cultura pop de acum, care este de fapt contra-cultură, cultură de anulare și cultură de sex cu satana.

Disney este 100 la sută woke acum, distribuind filmele cu rating R ca filme și emisiuni pentru copii, cu multe înjurături, cu idei sexuale perverse, conversații cu demoni „prietenoși” și centrate pe o relație cu satana.

Fără îndoială, Disney este o companie perversă și malefică. Niciun copil sau adolescent nu ar fi indicat să se uite la aceste filme sau emisiuni. Este pornografie închinată diavolului, deghizată în desene animate cu supereroi. Părinții este stringent necesar să reanalizeze tot ce înseamnă „Disney” și „Marvel”, ca având o influență profund nefastă asupra copiilor și adolescenților.

Accesați NewsTarget.com pentru informații actualizate despre Disney, care urmărește ca fiecare copil și adolescent din America să devină o ființă ciudată cu gen fluid și adoratoare a diavolului.

Citiți și:
Disney introduce un personaj LGBT într-un nou film – rușii îl taie la dublaj
Disney și propaganda gay – blestem asupra copiilor. Cel mai popular personaj animat pentru copii, implicat în propaganda homosexuală

 

yogaesoteric
22 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More