CRIMINALII CE AU AJUNS SĂ FIE PERFECȚI AI FIINȚELOR UMANE (IV)

 

Citiți a treia parte a articolului


Elita mafiotă evreiască este stăpână în România

Elita mafiotă evreiască din România a finanţat şi a participat la lovitura de stat din decembrie 1989. Aceasta jefuieşte, sărăceşte şi atacă cetăţenii României de 26 de ani de zile şi luptă cu ajutorul masonilor şi sataniştilor din instituţiile statului român pentru distrugerea statului şi epurarea etnică a poporului român.

Cine a comandat închiderea postul de televiziune OTV?

Postul de televiziune OTV a fost închis de elita mafiotă evreiască din România şi de Ion Iliescu, care este mason de gradul 33. Unul dintre motive a fost că la o emisiune a lui Dan Diaconescu a venit un cetăţean român stabilit în SUA şi a spus că virusul HIV, care provoacă SIDA, a fost produs de elita malefică evreiască cu scopul de a avea controlul asupra populaţiei planetei. Acel cetățean a mai spus că acești scelerați au și antidotul pentru HIV, dar îl țin doar pentru ei.

Conform Institutului de Supraveghere a Lumii (institut înfiinţat şi finanţat de elita mondială evreiască) de pe lângă ONU (altă instituţie dominată de elita evreiască, masonică şi satanistă), în prezent populația planetei este foarte aproape de șapte miliarde și numărul oamenilor continuă să crească, iar elita malefică consideră că această creștere nu este acceptabilă și că populația globului trebuie drastic redusă. Dar cine se cred elita evreiască, masonii şi sataniştii ca să stabilească cine să trăiască şi cine să moară pe suprafaţa Terrei? Acești masoni și sataniști dictează în secret instituțiilor pe care le controlează să elibereze viruşi pentru a distruge fiinţa umană. În afară de HIV, tot așa au făcut și cu virusul gripei aviare (H5N1) eliberat de armata americană în Vietnam, cu virusul gripei porcine (H1N1), cu Ebola, Zika, SARS și altele.

Încă un motiv pentru care stăpânii din umbră au hotărât închiderea OTV a fost acela că la o altă emisiune, Vadim Tudor a vorbit despre mineriade împreună cu un fost preşedinte de sindicat al Minerilor, un anume Obreja. Ei aveau şi anumite probe, nişte casete cu înregistrări incriminatoare ale unor ofiţeri de securitate şi din MAI care conduseseră mineriadele din ordinul lui Ion Iliescu.

Elita mafiotă evreiască din România a cerut sprijinul lui Ion Iliescu pentru a închide postul de televiziune OTV, iar Corina Creţu, purtătoarea de cuvânt a președintelui, a solicitat de la Cotroceni autorităţilor statului să intervină şi să interzică funcţionarea postului OTV.

*****

Şcoala de Yoga MISA, care prin intermediul lui Gregorian Bivolaru a ținut la Paris o conferinţă în care a prezentat pericolul din ce în ce mai mare al FRANCMASONERIEI în lume, a fost atacată aproape imediat la Bucureşti, în ajunul zilelor de Paşti din 2004. Acţiunea respectivă a fost numită CHRIST inclusiv la solicitarea elitei mafiote evreieşti, a masonilor şi a sataniştilor din România. Unul dintre motivele inventate și mediatizate pe toate posturile ca justificare a acelei acțiuni barbare – care a fost cea mai amplă operațiune a poliției, jandarmeriei și serviciilor secrete de după 1989 – a fost acela că Gregorian Bivolaru cumpără şi citește reviste porno. Elita mafiotă evreiască din România, masonii şi sataniştii au vrut chiar să fabrice unele declarații false împotriva Școlii de yoga MISA, a lui Gregorian Bivolaru şi a Mădălinei Dumitru.

*****

Tot evreii și masonii din instituţiile statului român au comandat atacarea şi anchetarea clanului Cămătarilor pe motiv că membrii clanului ar fi jefuit chipurile un evreu şi ar fi furat de la acesta un aparat de verificat pietre preţioase.

Instituţiile statului român sunt subordonate elitei mafiote evreieşti, aflată în cârdășie cu francmasoneria

Iată o dovadă: guvernul masonului Adrian Năstase a emis Ordonanţa de Guvern 37/30 din ianuarie 2003, prin care a declarat Asociaţia „Marea Lojă Naţională din România” (MLNR) ca fiind „de utilitate publică” şi ca atare aceasta a devenit susţinută financiar de la bugetul statului român, din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni.

Există unele interese pentru modificarea abuzivă a Constituţiei României:
• Deoarece în art. 40 din Constituţia României este stipulat că „Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise“, înseamnă, conform Constituţiei, că această organizaţie criminală internaţională secretă, care este FRANCMASONERIA, este în afara legii! Pentru ca MLNR să intre în legalitate, masonii vor să modifice art. 40 din Constituţia României şi să fie astfel finanţaţi în continuare din banii poporului român;
• Cristian Pîrvulescu este un trădător naţional care a susținut că „prezenţa UDMR în Parlament este esenţială”, chiar dacă UDMR a cerut îndepărtarea din Constituție a afirmației că „România este un stat național și indivizibil”;
• UDMR a solicitat în Parlamentul Europei autonomia Transilvaniei, iar deputaţii români masoni din Parlamentul Europei au susţinut acţiunile anti-româneşti ale membrilor UDMR;
• Statele Unite ale Americii au atacat România prin canalul National Geografic, în ediţia internaţională din iunie 2005, și au prezentat un mare fals istoric despre România. Ei susțineau, nici mai mult nici mai puțin, decât că maghiara ar fi limba maternă în România, eroare gravă care este greu de crezut că a fost neintenționată.

Deputaţii români din Parlamentul Europei susţin solicitările UDMR şi cele ale elitei evreieşti, masonice şi sataniste pentru cei 7000 de EURO pe care-i primesc lunar. Deputaţi care până mai ieri dormeau în Parlamentul României, acum au fugit să doarmă în Parlamentul European. Printre aceștia se numărau evreii Mona Muscă, Adrian Cioroianu şi alţii.

Mona Muscă şi alţi deputaţi, parlamentari şi ziarişti au făcut un spectacol naţional penibil înainte de alegerile din 2004, în care au arătat plini de ipocrizie în toată mass-media cât de săraci sunt românii şi cum trăiesc ei, sărmanii, cu un salariu şi o pensie mizeră… Dar de fapt de 26 ani de zile românii sunt muritori de foame în România din cauza LOR, a acestor elite criminale antiromânești, care conduc țara din Parlamentul României, după ce au dat lovitura de stat din decembrie 1989.

Politicienii evrei care au pus stăpânire pe România nu au rezolvat nici pe departe problemele cetăţenilor țării. Să ne gândim la greva pensionarilor muritori de foame din Galaţi din martie 2006, care au fost atacaţi cu jandarmii de prefectul oraşului; sau la greva țăranilor de la Pungești, amenințați în 2013 cu dezrădăcinarea de tăvălugul corporațiilor sprijinite chiar de clasa politică. Dar acești politicieni fug din instituţiile statului român în instituţiile evreieşti, masonice şi sataniste internaţionale, respectiv în UE, ONU, NATO (şi altele), unde sunt plătiţi cu mii de dolari şi euro pentru a distruge statul român, pentru a obține epurarea etnică a poporului român şi pentru a apăra interesele CRIMINALILOR PERFECŢI în România. Inclusiv interesele maghiare, respectiv ale UDMR.

Un alt exemplu este cunoscutul mason evreu Adrian Severin, care după ce a primit lista cu spioni de la șeful Securității ceaușiste, Ion Mihai Pacepa, a renunţat la funcţia de ministru al Afacerilor Externe (funcţie primită din partea CDR după alegerile din 1996) şi a negociat o înaltă funcţie în Parlamentul Europei, pe un salariu lunar de câteva zeci de mii de euro.

Cine sunt stăpânii României?

Elita mafiotă evreiască își exercită insidios influența prin membrii săi, care sunt infiltrați în toate domeniile vieții sociale din România. Numărul acestora este foarte mare, dar îi vom preciza doar pe cei mai importanți. O listă mai cuprinzătoare poate fi accesată aici.

– Foști prim-miniștri: Adrian Năstase, Mugur Isărescu, Petre Roman, Călin Popescu Tăriceanu, Radu Vasile, Mihai Răzvan Ungureanu (care a declarat că „Trebuie să priviți România aproape ca și un nou land federal”);

– Alți politicieni: Mircea Geoană, Adrian Severin, Teodor Meleșcanu (încă actualul ministru de Externe), Ioan Talpeș, Gabriel Oprea, Crin Halaicu (fost primar al capitalei), Lucian Bolcaș (avocat, fost senator PRM), Viorel Hrebenciuc (fost deputat PSD), ministrul culturii Răzvan Teodorescu (interesantă este opinia sa că „În România nu a existat holocaust”);

MAE, MAI și MApN: generalul Virgil Ardelean (loja Quattuor Coronati, fost șef al Direcţiei de Informaţii şi protecţie Informativă, fosta „Doi şi-un sfert”), colonel Olimpian Ungherea (tot loja Quattuor Coronati, redactor la revista Pentru Patrie, şi fost consilier al PDSR, autorul parabolei „Clubul Cocoşaţilor” despre masonii din PDSR/PSD care au condus şi conduc România, care l-a supărat pe Adrian Năstase), general Gheorghe Carp (fost consilier al lui Ion Iliescu, şef de direcţie în MAI), general Mihail Popescu (fost şef al Statului Major General al armatei), Nicu Filip (maior din Ministerul de Interne).

A devenit foarte cunoscut cazul lui Petre Roman, care pe când era prim ministru a intervenit pentru urcarea în grad masonic a lui Gelu Voican Voiculescu, în 1990. Petre Roman i-a ordonat printr-o scrisoare subordonatului său pe linie politică și masonică, Ion Angelescu, ce era atunci ambasador al României la Cairo, următoarele: „Sunteţi autorizat ca imediat după primirea la preşedintele Mohamed Hosni Mubarak, să-l asistați la ceremonia afilierii în loja Memphis-Mitraim din Cairo pe trimisul nostru Atherasata Nakej, fratele Gelu Voican, adept al ordinului nostru, cu gradul de Cavaler Kados, în loja swedenborgiană de rit scoţian, rectificat şi acceptat, în care aţi primit Lumina”.
Atât Gelu Voican cât și Petre Roman au fost participanţi activi la reuşita loviturii de stat din decembrie 1989 din România.

SRI, SIE şi altele: Ioan Rus (ofiţer în SIE), Florin Mihalache (DIPI/STS), gen. Ovidiu Soare (şeful diviziei de apărare a Constituţiei), Victor Marcu și Aurel Rogojan (ofiţeri de securitate cu funcții-cheie în DSS, înainte de ʼ89, au organizat şi participat la lovitura de stat din decembrie 1989), Vasile Iancu (fost şef de contrainformaţii în spionajul lui Ceauşescu, fost numărul doi în SRI), Gheorghe Fulga (fost şef SIE), Ovidiu Tender, Ioan Talpeș (vicepremier, şef SIE). Mulți dintre aceștia au fost în subordinea lui Sorin Ovidiu Vântu.

Sănătate: În ciuda secretomaniei care însoțește activitatea masonilor, există informații certe că aceștia sunt puternic reprezentați și la vârful sistemului sanitar. Numai în Senatul Universității de Medicină existau la un moment dat 12 masoni, iar majoritatea șefilor de spitale fac parte dintr-o lojă sau alta.
Printre aceștia se numără: Eugen Pascal Ciofu, Ovidiu Băjenaru, Petru Calistru, Leon Zăgrean, Eugen Brătucu (fost director la Caritas), Sorin Simion (fost director al Spitalului Colentina), Mihai Coculescu, Laurențiu Mircea Popescu (zis „don Lorenzo”, fost senator PSD și rector).

În rândul medicilor, celebru este cazul doctorului Irinel Popescu (gradul 33). Și tot medic-mason este și Alexandru Ciocâlteu, condamnat recent la patru ani de închisoare (cu suspendare).
Mason renumit (din tagma medicilor) este și Constantin Bălăceanu-Stolnici (președintele Jokey Clubului Român). Chiar și de-a dreapta premierului Năstase exista un medic mason de rang înalt: doctorul-consilier Dan Georgescu, fost secretar de stat în „guvernul Dăscălescu” și fost membru al CC al PCR.

Diplomație: Dăm exemplul lui Dumitru Prunariu, fost astronaut, ambasadorul României la Moscova. Conform revistei Forum masonic, Prunariu are gradul de „Cavaler Templier”, pe care l-a dobândit în Florida, SUA. Totodată, singurul român care a zburat în spaţiu deţine și funcţia de „Grand King” în Marele Capitul de Masoni ai Arcului Regal din România. Mai are gradul 32 în Loja Ritului Scoţian şi este Maestru Venerabil al lojei „Roza Vânturilor din Orient”.

Justiţie: Gavril Iosif Chiuzbaian (fost ministru al Justiţiei, membru PUNR), Victor Babiuc (fost ministru al Apărării, Justiţiei şi Internelor).

Alţi masoni: Sorin Teșu, Alexandru Bittner, Gabriel Oprea, Eugen Bejenariu (director RAPPS, secretar general al Guvernului Năstase), Crin Halaicu (fost primar liberal al capitalei), artistul Tudor Gheorghe, reprezentanţi ai comunităţii evreieşti în Parlamentul României (de exemplu, Aurel Vainer), Andre Szakvary (cetăţean francez de origine maghiară), Viorel Dănacu, Traian Drăgușanu, Constantin Dinculescu, Sebastian Telbitz, Constantin Mândru Macostrai, Daniel Serghi, Mircea Tănase, Antonio Iervolino, Eugen Zubcov, Dan Enescu, Dan Grigore Adamescu (fost patron al companiei de asigurări ASTRA), Gheorghe Cirhoc, Ovidiu Drâmba (istoric şi profesor universitar), Constantin Maximilian, Ioan Pecsi, Claudio Teseo, iar lista este deschisă.

Printre mulți alții îi mai menționăm pe: Felicia Antip (fostă redactor la Agerpres și apoi la Lumea), Alexandru Elias (Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România), B. Elvin (secretar literar la Teatrul de Comedie şi la Teatrul Naţional din Bucureşti), Leonie Waldmaneliad (actriţă la Teatrul Evreiesc de Stat), Adrian Videanu (fost primar general al capitalei), Radu Cătălin Dancu (sponsor al unor cărţi cu tematică evreiască), Mariana Valeria Stoica (ambasadoarea României în Israel), Mihaela Rădulescu (prezentatoare de programe TV), Victor Bârlădeanu, Maria Bănuş, Miriam Bercovici, Maty Blumenfeld, Arthur Brenner, Ada Brumaru, Ștefan Cazimir, Marc Clarian, Radu Cosașu (pe numele originar Oscar Rohrlich), Harry Eliad, Heinrich Falic, Aurel Giroveanu, Moise Held, Toma Hirth, Mirel Iliescu, Itik Kara, Dan Mizrahi.

În continuare, oferim ceva mai multe detalii despre unii dintre ei:

Eugen Ovidiu Chirovici a fost şeful masoneriei din România în perioada 2003 – 2010 și consilier al premierului mason Adrian Năstase. Chirovici era totodată şi președinte al Agenției Naționale pentru IMM-uri, funcție prin care administra anual peste 240 de milioane de dolari pentru a înfiinţa întreprinderi mici şi mijlocii. În realitate el a distrus industria şi economia României cu privatizări, restructurări şi disponibilizări abuzive şi ilegale. Toate aceste acțiuni păguboase şi falimentare, renumita baroneasă Emma Nicholson s-a făcut că nu le vede de la înălţimea Consiliului Europei.

În schimb, au fost înființate întreprinderi care cheltuie banii statului şi poporului român, dar care sunt scutite de taxe şi impozite. Și în același timp cetăţenii români au fost aruncaţi în stradă, fără serviciu, fără salariu şi fără pensii pentru că… „nu sunt bani la buget”! De 26 ani nu există bani pentru salarii şi pensii decente pentru cetăţenii români, dar există milioane, zeci şi sute de milioane de dolari şi euro anual pentru a întreţine nişte soldați evrei, masoni şi satanişti din banii statului şi poporului român, ca să lupte din interiorul acelor instituţii împotriva statului şi poporului român.

*****

Învăţământul românesc s-a transformat în învăţământ evreiesc masonic şi satanist. Pentru EI dreptul de a gândi româneşte a devenit un DELICT care ar trebui pedepsit cu moartea dacă s-ar putea.

În timpul mineriadelor din Bucureşti, minerii au fost instigați să strige „Moarte intelectualilor!”, în aplauzele „minerilor-gradaţi” (care erau de fapt agenți ai securității), care rupeau în bătaie orice intelectual sau student doar pentru că trecea strada, ori pentru că era la cursuri în interiorul Universităţii Bucureşti sau la Institutului de Geologie.

Iancu Fischer a fost din 1990 membru în Senatul Universităţii Bucureşti. Din 1997 a devenit preşedinte al Consiliului Naţional de Aprobare a Manualelor. Prin „soldații” lor din instituțiile statului, anumiți evrei au fost finanțați pe banii statului şi poporului român să facă numeroase edituri prin care scot manuale și cărți după interesele elitei evreiești, falsificând istoria României. Copiii români sunt obligaţi să înveţe la şcoală că în România nu a fost lovitură de stat în decembrie 1989 (condusă de Ion Iliescu), ci că a fost „Revoluție”, ceea ce este un mare fals istoric. De 60 de ani istoria României este falsificată. Actualii stăpâni ai României nu ne dau voie să-l sărbătorim pe mareşalul Antonescu, un mare patriot naţional, care a fost condamnat la moarte de către regele Mihai la ordinul ruşilor şi americanilor. Este semnificativ să menționăm că deportările în Siberia sovietică a cetăţenilor români, maghiari, bulgari, basarabeni, polonezi (şi alţii), după al Doilea Război Mondial, au fost făcute de ruşi şi americani cu maşini americane Dodge.


Horia Roman Patapievici
este scriitor, fost membru al CNSAS, fost director al Institutului Cultural Român (ICR). ICR, care primea anual de la bugetul de stat aproximativ 270 de miliarde de lei vechi (8,5 milioane de dolari), trebuia să se ocupe de promovarea culturii româneşti şi a imaginii României în lume. În loc de aceasta, Patapievici denigra statul şi poporul român. Au devenit de notorietate afirmațiile lui conform cărora „Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim“, sau „Eminescu este cadavrul nostru din debara“.

Vladimir Beliș a fost numit directorul Institutului de medicină legală Mina Minovici în decembrie 1989 de către Ion Iliescu, pentru a ascunde crimele comise de KGB, CIA şi alte servicii secrete internaţionale împotriva poporului român. Beliş s-a opus autopsierii soţilor Ceauşescu şi a cetăţenilor români omorâți în timpul loviturii de stat din România din decembrie 1989, pentru a nu se putea vedea cu ce tip de gloanțe au fost ucişi cetăţenii români, respectiv gloanțe de arme aparținând CIA, KGB şi altor servicii. Probele privind lovitura de stat din decembrie 1989 se află în corpurile morţilor din cimitirul Eroii Revoluției, dar ONG-urile „revoluţionare” nu solicită aflarea adevărului, ci vor doar case, terenuri, titluri, fabrici, întreprinderi, spaţii comerciale şi bani.

Dan Iosif, fost consilier prezidențial al lui Ion Iliescu, a fost supranumit „sufletul” organizațiilor de revoluționari. El a luat pentru fiica sa o întreagă întreprindere în oraşul Medgidia. A fost apoi implicat în traficul cu monede antice din România. Fiul său a fost implicat în trafic internaţional de droguri.

Tiberiu Benedek a fost profesor la Facultatea de Arhitectură din Bucureşti. Şi-a dat doctoratul la Institutul de Arhitectură din Moscova. Sistematizările din toate oraşele României în perioada comunistă erau făcute de arhitecţi evrei ruşi.

Este important să știm că aceşti arhitecţi bolșevici sunt vinovaţi pentru demolarea bisericilor ortodoxe din România, şi nu Ceauşescu. Ceaușescu era foarte naționalist și aproba aceste sistematizări întrucât lui i se arăta ce urma să se construiască şi nu ce se demola. Demolarea efectivă a bisericilor era aprobată de primăriile oraşelor şi nu de Ceauşescu.
Distrugerea satelor Româneşti a fost propusă de aceşti arhitecţi evrei bolșevici şi tot ei au făcut planurile de sistematizare prin care s-au construit coteţe de beton pentru cetăţenii români, fără căldură, lumină şi WC. Știind toate acestea, suntem astfel avizați față de minciunile lui Cristian Tudor Popescu (CTP), care susține că în planul de distrugere a satelor româneşti, Ceauşescu s-a inspirat din nu-ştiu-ce lucrare. Este util de știut că CTP este nepotul (vezi aici) generalului Iulian Vlad, cel care a participat la înlocuirea lui Nicolae Ceaușescu.

Aurel Dragoş Munteanu este un scriitor fugit la Paris, de unde ataca statul român în perioada noiembrie-decembrie 1988, prin posturile Europa liberă şi Vocea Americii. A participat la lovitura de stat din decembrie 1989, iar la 22 decembrie 1989, ora 13, după arestarea şi plecarea lui Ceauşescu din CC al PCR, Aurel Dragoş Munteanu a împărţit legitimaţii de revoluţionari agenților şi ofiţerilor aflaţi în CC al PCR. Unde şi când s-au tipărit înainte de 22 decembrie aceste legitimaţii de revoluţionari?

După 1989, Ion Iliescu l-a numit reprezentant permanent al României la ONU, unde a îndeplinit rolul de Preşedinte al Consiliului de Securitate al ONU. Poziție din care să susţină lovituri de stat, războaie civile, atentate (şi altele) ale CRIMINALILOR PERFECŢI în întreaga lume şi după aceea să trimită „Căştile Albastre”, armata de rezervă a NATO, alcătuită din militari ai ţărilor aliate pentru a instaura în vreo țară un nou preşedinte sau guvern, care să servească interesele CRIMINALILOR PERFECŢI. După 1992, a fost numit ambasadorul României în Statele Unite.

Un alt episod edificator cu privire la rolul jucat de acest vierme evreu Aurel Dragoş Munteanu, este cel petrecut în timpul unui scandal de la România Liberă, când s-a dus să îi dea afară pe Petre Mihai Băcanu şi întreaga redacţie.


Nicolae Cajal
a fost director adjunct al Institutului de Virusologie din Bucureşti și apoi director plin al aceluiaşi institut. Între 1990-1994 a fost vicepreşedinte al Academiei Române și a fost adus de Ion Iliescu să fie senator independent în primul Parlament al României de după decembrie 1989, aşa cum Iliescu i-a adus și pe Metiz Cerchez şi alţi mafioţi să jefuiască România.

Dolphi Drimer a fost conferenţiar, apoi profesor, apoi şef de catedră la tehnologia materialelor de sudură a Institutului Politehnic Bucureşti. În 1990 a înființat Universitatea Ecologică, ce cuprindea o Facultate de Drept și una de Medicină. Studenții erau acceptați fără examen de admitere, dar contra unei taxe substanțiale. Universitatea a primit autorizație de funcționare abia în 1995 și acreditare tocmai în 2003. Mai mult decât atât, în calitate de rector al Universităţii Ecologice, Dolphi Drimer a vândut zeci de mii de diplome false de absolvire a studiilor superioare în România, cu sume cuprinse între 20.000 şi 60.000 de dolari bucata. Ion Iliescu a intervenit personal pentru încetarea cercetării penale asupra acestui caz, care a făcut de râsul lumii învăţământul românesc.

Aristide Buhoiu a devenit un escroc de renume naţional după ce a furat și a fugit cu lucrări ştiinţifice trimise de cetăţeni români în scopul prezentării acestora la emisiunea de popularizare a ştiinţei pe care Buhoiu o făcea la postul de televiziune Tele7ABC. După ce a părăsit televiziunea Tele7ABC, s-a lăudat la OTV cu relaţiile lui evreieşti din America.

Emil Hurezeanu a fost redactor la Radio Europa Liberă înainte de 1989, de unde ataca statul român. După lovitura de stat din decembrie 1989, şi-a făurit propria emisiune, „România mea” (cu alte cuvinte, România LOR), difuzată la televiziunea securistă Antena 1. El a organizat şi un concurs de jurnalism intitulat „Germania mea” (cu alte cuvinte, Germania LOR), organizat de Ambasada Germaniei la Bucureşti.

Sorin Roşca Stănescu (zis SRS) este un mason recunoscut, fost agent KGB și unul dintre spionii de pe lista lui Adrian Severin (pe care acesta o avea de la securistul Pacepa). A participat la devalizarea Bancorex prin interpuşi. A fost directorul general al ziarelor Ziua, Gardianul şi Averea (cotidian patronat de un alt mason, Sorin Ovidiu Vântu, zis SOV).

Constantin Toma a fost preşedinte și director general al companiei Omniasig (fosta Gelsor a lui SOV), sponsor al Teatrului Evreiesc de Stat.

Ion Caramitru, actor, este directorul Teatrului Naţional din Bucureşti.
În caz că nu știați, la Teatrul Naţional se ţin și spectacole cu uşile închise, întrucât elita evreiască, masonii şi sataniştii ţin acolo şedinţe religioase masonice şi sataniste.
Tot EI au distrus 90% din teatrele şi cinematografele din România, și-au arogat monopolul, ca și cum doar EI au dreptul să „fabrice” cultura în România.

Paul B. Marian, redactor la importante reviste precum Adevărul literar şi artistic, Rampa, Cinema, Timpul, Argus, Bilete de papagal. Este colaborator la Gazeta literară, Viaţa Românească, Amfiteatru, Colocvii, România literară, Cronica, Ateneu, Tomis, Lumea, Magazin istoric.

Dorel Dorian și-a luat un nume românesc, numele de evreu fiind Iancovici. A fost mulți ani redactor la revistele Știinţă şi Tehnică, Tehnium, Magazin, redactor-şef al revistei Realitatea evreiască. A fost și deputat în Parlament.

Liviu Beriș – a inventat minciuni înfiorătoare împotriva românilor în calitate de președinte al Asociației Evreilor din România (vezi aici).

Lucian Boia – scriitor care urmărește sistematic să aducă în derizoriu istoria românilor și să-i caracterizeze pe români ca fiind un popor de nimic. Nu întâmplător este deosebit de promovat și publicat de principalele edituri din România, care sunt controlate de evrei.

Citiți a cincea parte a articolului.

Citiți și:

Francmason, ministru, prim-ministru. Guvernele masonice ale României

Lista cu numele și funcțiile masonilor care conduc Ritul Scoțian Antic și Acceptat

Cutremur de proporții. Masoneria CONDUCE din umbră România. Dovezi edificatoare despre Năstase, Băsescu și Ponta

 

yogaesoteric
18 iulie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More