Croația, la fel ca Ungaria, acționează pentru a proteja copiii de pedofilie și de propaganda LGBT

Nikola Grmoja: «Acest scenariu nu îl vom permite în Croația»

Renumitul politician croat de opoziție Nikola Grmoja a anunțat propunerea unui pachet de proiecte de legi similar proiectului de lege anti-pedofilie introdus în Ungaria.

Scena politică croată a suferit un șoc masiv atunci când unul dintre cei mai renumiți deputați ai opoziției, Nikola Grmoja, a anunțat că va propune un set de proiecte de lege menite să protejeze copiii de pedofilie și îndoctrinarea ideologiei LGBT.

Grmoja, care este liderul adjunct al partidului „Most”, și-a prezentat ideea în mod deschis în mass-media croată. Când i s-a cerut să comenteze recenta reacție dură a UE față de legea maghiară privind protecția copilului, menită să protejeze copiii atât de pedofilie, cât și de ideologia ce duce la sexualizare prematură, Grmoja a răspuns că susține protecția copiilor.

El a adăugat că în curând va propune un proiect de lege similar în parlamentul croat.

Ulterior, Grmoja s-a confruntat cu atacuri din partea majorității presei croate. Mass-media a spus că Grmoja „a echivalat pedofilia cu LGBT”. Politicianul a răspuns atacurilor, afirmând că acestea sunt neadevărate și o interpretare necinstită a cuvintelor sale.

Pedofilia este cea mai rușinoasă crimă pe care o poți comite, deoarece distruge o ființă tânără. Desigur, în acest context nu o putem compara cu atracția față de același gen. Când vorbim despre homosexuali adulți, vorbim despre relații consensuale și asta nu are nimic de-a face cu infracțiunea de pedofilie” a spus el într-un interviu pentru wPolityce.pl.

Acesta a adăugat că este totuși imposibil să nu se pună sub semnul întrebării o anumită influență nefastă a ideologiei LGBT asupra copiilor.

Fiecare persoană are dreptul să decidă liber valorile cu care vrea să trăiască, dar sunt hotărât să lupt împotriva impunerii agresive de ideologie asupra copiilor.

Vreau să subliniez că unele situații la care asistăm în așa-numitul Occident progresist, în care copiii cu vârsta de cinci, șase sau șapte ani sunt supuși unor operații de schimbare de gen, nu pot fi separate de influența ideologiei LGBTQ. Această influență are consecințe grave asupra vieții lor. Este un scenariu pe care nu îl vom permite în Croația”, a declarat Grmoja.

El a recunoscut că se gândea de mult timp la un astfel de pachet de legi, iar ideea sa nu a fost influențată direct de noua lege maghiară. Cu toate acestea, astfel de legi sunt o reacție la o anumită situație.

Este un fapt că din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de pericolele și daunele ideologiilor care sunt impuse în prezent de surse străine de putere care sunt finanțate cu generozitate”, a menționat deputatul.

Politicianul a mai subliniat că statisticile oficiale arată că utilizarea copiilor în pornografie a crescut cu 30% în timpul pandemiei.

Grmoja a subliniat că susține pedepse mai severe pentru pedofili – în special cei cărora li s-a încredințat creșterea copiilor (profesori și preoți). De asemenea, el optează pentru introducerea unui registru al pedofililor pentru a împiedica aceste persoane să intre în contact cu minori.

Totuși, Grmoja a subliniat importanța de a lucra la dezvoltarea sexuală și psihologică a unui copil cu aprobarea părinților.

În acest moment, cineva urmărește să redefinească viziunea existentă despre căsătorie și familie, pentru care croații au votat în referendum în 2013, când au definit căsătoria ca fiind o relație între un bărbat și o femeie și au adăugat această definiție la constituție”, a reamintit el.

Deputatul a avertizat că există forțe care urmăresc să schimbe această definiție printr-o propagandă agresivă și care pătrund în toate nivelurile societății, inclusiv în școli și educație, notează Remix News.

Citiţi şi:
Cine sunt experții «independenți» ai ONU care vor să bage copiilor din România educația sexuală obligatorie în școli și grădinițe
Ungaria ferește copiii de ideologia LGBT. Reacție uluitoare a Bruxellesului. Ce vrea să facă UE

 

yogaesoteric
16 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More