Adrian-Cristian Secu, student în anul II la Drept, a anulat în instanță pandemia

Adrian-Cristian Secu, un IT-ist student în anul II la Drept, a reușit, de unul singur, să arunce în aer Guvernul. Studentul a repurtat o victorie uriașă în instanță, Curtea de Apel București constatând inexistența Hotărârii nr. 36/2000 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care certifica pandemia covid și toate restricțiile și limitările de libertăți care au decurs din aceasta.

Hotărârea CNSU nr. 36/2020, care viza certificarea în România a pandemiei declarată de OMS, a fost declarată de Curtea de Apel București ca fiind inexistentă, în urma acțiunii în instanță depusă de Adrian-Cristian Secu, student anul II la Drept, care s-a reprezentat singur. Totodată, Curtea de Apel a constatat și inexistența Hotărârilor CNSU nr. 28 și 40 din 2021, obligând pârâtul, Comitetul Național pentru Situații de Urgență, la plata de cheltuieli de judecată.

Dacă hotărârea instanței rămâne definitivă în recurs, asta înseamnă că nu mai avem pandemie în România. Unul dintre motivele pe care le-am invocat la atacarea acestor hotărâri a fost nepublicarea în Monitorul Oficial. Am pornit litigiul în martie 2021, am formulat o adresă către Monitorul Oficial, pe care și Avocatul Poporului a preluat-o și a făcut o sesizare către CNSU, pentru constatarea inexistenței hotărârii 36/2020. Pentru că, potrivit legii, nepublicarea în Monitorul Oficial atrage inexistența, nu nulitatea.

După care, ulterior, în funcție de documentația pe care au depus-o cei de la CNSU, am invocat și lipsa Ministerului Public de la ședințele CNSU. Totodată, am mai invocat și fictivitatea acestor ședințe ale CNSU, pentru că eu nu am nicio dovadă că membrii s-au întrunit cu adevărat, și lipsa oricărei documentații administrative, pentru că ei au depus doar niște procese verbale, cred eu, întocmite după ce a fost comunicată cererea de chemare în judecată”, a declarat Adrian-Cristian Secu.

Acesta susține că inexistența unui act normativ înseamnă cea mai gravă sancțiune posibilă pe care o poate da instanța, pentru că, de exemplu, actele inexistente, dacă sunt puse în exercitare de către funcționarii publici, constituie infracțiune.

Totul a pornit de la o amendă pentru mască

Deși este IT-ist, absolvind Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, Adrian-Cristian Secu, în vârstă de 26 de ani, a decis să facă și Facultatea de Drept, pentru a se apăra atunci când este supus unor abuzuri din partea autorităților. În momentul când a fost amendat pentru nepurtarea măștii în aprilie anul trecut, deși era ora 23 și era singur pe stradă, a decis să se apere singur și a atacat decizia în instanță.

Decizia Curții de Apel din 1 iulie 2021, care constată inexistența Hotărârii 36/2020 a CNSU, înseamnă, de fapt, constatarea inexistenței pandemiei și a tuturor măsurilor care s-au luat.

Consecințele sunt multiple. Carantina zonală, carantina individuală și detașarea personalului din data de 21.07 2020 până în prezent sunt nelegale. Deci toate aceste acte administrative individuale sau normative sunt nelegale. La fel și amenzile pentru nerespectarea carantinei, urmăririle penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor ca urmare a nerespectării carantinei individuale sau zonale”, spune Adrian-Cristian Secu. (national.ro)

Judecătorii au anulat o hotărâre de guvern ce vizează starea de alertă

Într-un alt demers, Curtea de Apel Brașov a admis în data de 29 septembrie cererea de intervenție principală formulată Adrian Cristian Secu, în dosarul nr. 159/64/2021 și a anulat propunerea CNSU de Prelungire a stării de alertă din luna martie 2021. Hotărârea CNSU nr. 16/2021 a fost declarată inexistentă pentru motivul că nu a fost publicată în Monitorul Oficial.

Admite în parte cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenientul SECU CRISTIAN ADRIAN. Constată inexistenţa Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 16/10.03.2021. Respinge cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenientul Secu Cristian Adrian în contradictoriu cu pârâtul Guvernul României, prin Secretariatul General al Guvernului, ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesual pasivă. Admite cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtului Guvernul României formulată de Ministerul Afacerilor Interne. Respinge cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtului Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, formulată de intervenientul accesoriu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Respinge cererea formulată de intervenientul în interes propriu Secu Cristian Adrian de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Curtea de Apel Braşov. Pronunţată în condiţiile art. 402 C.pr.civ., prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 28.09.2021”, se arată în minută.

P.S. 105 hotărâri CNSU nepublicate în Monitorul Oficial sunt INEXISTENTE, nu nule de drept. Acum înțelegeți de ce a fost revocată abuziv Renate Weber? Și nu doar pentru asta. Actuala coaliție de guvernare dă încă o dată dovadă de o incompetență crasă.

Citiţi şi:
Google monitorizează ilegal oamenii, din cauza covid-19
Dr. Adrian Cacovean: Sunt împotriva actelor medicale ilegale, fără consimțământ! Mă împotrivesc experimentelor medicale genetice, prezentate ca tratamente!

 

yogaesoteric
16 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More